malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Dziś jak uruchomiłam kompa to on sobie coś pimieszał na niebieskiej planszy - trochę to trwało, coś tam pisał, informował, odzyskiwał, i są :multi::multi::multi: teraz muszę szybko kupić nagrywarkę dvd i ponagrywać to wszystko na płyty i sformatować ten dysk cholerny, ale to już nie ja będę robić oooojjj niee :shake: J będzie miał co robić w weekend :p niufek - co Ci Pysia naobiecywała to ja nie wiem :lol: ale z odwiedzinami to marnie to widzę - zwłaszcza z moimi wiejskimi burkami :evil_lol: one się w odwiedziny nie nadają :shake: pacia nie nauczyła jak się należy zachowywać w gościach :lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool::bigcool:.........ulżyło [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AnkaG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Pańcia trzeba psiurom kulturalnych ludzi pokazywać i koleżanki odwiedzać. Niech burki się uczą światowych manier. Daj jakies fotki Lunki i Pepy. Quote
Pysia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='AnkaG']Pańcia trzeba psiurom kulturalnych ludzi pokazywać i koleżanki odwiedzać. Niech burki się uczą światowych manier. Daj jakies fotki Lunki i Pepy.[/quote] Czyli mnie :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 KTO CHCE KALENDARZ śLICZNY??!! DOCHóD W CAłOśCI NA SZNAUCERY W POTRZEBIE :loveu: [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/4870/dsc0003lk9.jpg[/IMG] Quote
Pysia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zamień na niufy ten kalendarz to go kupię :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100886[/url] zapraszam na bazarek z kalendarzami :loveu::loveu::loveu: Pysia weź sznaucerowy - najwyżej powiesisz w garażu :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Powieszę w kotłowni :diabloti: Albo nie - w Twojej szopce :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 a możesz i na d.... powiesić :multi::loveu::loveu::loveu: Dzięki Pysiaczku obyś zaczęła dobrą passę :multi: Kalendarze są też na allegro [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=277252471[/url] Quote
Hanna R. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Czy przyjedziesz sformatować mi dysk ? :diabloti: Mam strasznie zabagniony ! I strasznie ważne informacje tam sie znajdują Przyjedź ... :modla: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 oczywiście, że przyjadę moja droga - i tak Ci go sformatuję jak jeszcze nigdy nie miałaś sformatowanego :loveu::multi: Quote
Vectra Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ja też poproszę ja też .. mam dwie partycje i na drugiej bardzo cenne pliki :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 dobra - to ja to będę robic za opłatą - dochód na sznaucery w potrzebie :loveu::loveu::loveu: ahhhh złoty interes :multi: Quote
malawaszka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake: Luna chyba chora na gardło - zarzygała mi pokój, dałam jej rutinoscorbin, syropek i psiknęłam tantum verde - cos jeszcze powinnam????? nie chcę do weta iść :placz: a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha Quote
Bila Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='malawaszka']oczywiście, że przyjadę moja droga - i tak Ci go sformatuję jak jeszcze nigdy nie miałaś sformatowanego :loveu::multi: [/quote] :evil_lol::lol::lol::evil_lol:;). Cudownie. Przyjade to zobaczyć. CZeść, Waszko, ale mnie tu dawno nie było:oops:. I piesa masz nowego:multi::multi::multi: Quote
Bila Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='malawaszka']noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake: Luna chyba chora na gardło - zarzygała mi pokój, dałam jej rutinoscorbin, syropek i psiknęłam tantum verde - cos jeszcze powinnam????? nie chcę do weta iść :placz: a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha[/quote] Daj lekarstwom czas na zadziałanie:razz: Też bym poleciała za Oliwką. Kuna, głodna jestem, ciągle:angryy::diabloti::angryy: Quote
asher Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hahaha, nooo, moejmu dyskowi też przydałby się formacik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A do weta nie idź. Jesli Luna nie ma gorączki, to po co? ;) A jak zniosła psikanie gardła tantumem? Moje chyba by mi rękę odgryzły, albo sobie język :shock: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='malawaszka']noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake: Luna chyba chora na gardło - zarzygała mi pokój, dałam jej rutinoscorbin, syropek i psiknęłam tantum verde - cos jeszcze powinnam????? nie chcę do weta iść :placz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wygrzać zołzika....powinno przejść :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: fantastycznie musiało to wygladać ...a dźwięki pewnie jeszcze lepsze[/B][/COLOR][/FONT] ;) Quote
malawaszka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [quote name='Bila'] CZeść, Waszko, ale mnie tu dawno nie było:oops:. I piesa masz nowego:multi:[/quote] noo dawno dawno :multi:a u nas tyyyle zmian :evil_lol: [quote name='Bila']Daj lekarstwom czas na zadziałanie Też bym poleciała za Oliwką. Kuna, głodna jestem, ciągle:angryy::diabloti::angryy:[/quote] w ciąży cyco??? :razz: [quote name='asher']Hahaha, nooo, moejmu dyskowi też przydałby się formacik :evil_lol: A do weta nie idź. Jesli Luna nie ma gorączki, to po co? ;) A jak zniosła psikanie gardła tantumem? Moje chyba by mi rękę odgryzły, albo sobie język :shock: :evil_lol:[/quote] zapraszam na formacik - opłata - co łaska na sznupki w potrzebie :diabloti: gorączki chyba nie ma, aczkolwiek nie mieszyłam - apetyt ma, biega po dworze i gdyby nie to rzyganie i widzę, że boli ją gardło to byłoby ok; z tantumem wzięłam ją z zaskoczenia :evil_lol: i tak sobie psikamy na zmianę :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: fantastycznie musiało to wygladać ...a dźwięki pewnie jeszcze lepsze[/B][/COLOR][/FONT] ;)[/quote] haha noo było bosko bo za nimi leciała jeszcze moja mama i siostra [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shock: [COLOR=black]a z wygrzaniem Lunety to nie tak łatwo bo małpa musi oczywiście żreć śnieg :mad:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Bila Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='malawaszka']noo dawno dawno :multi:a u nas tyyyle zmian :evil_lol: w ciąży cyco??? :razz: [/quote] Nie, u mnie zimą tak zawsze:oops::oops::oops::oops:. Niedługo będę szersza niż dłuższa:angryy:. Zaraz jeszcze pewnie Rydzewska o rosołku, który sobie ugotowała i chlipie napisze:diabloti:, a ciotka tylko slinę łykać będzie:shake: Quote
Bila Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 I tak se lecę do tyłu i literuje i nie tylko piesa masz nowego:evil_lol::multi::razz: Quote
malawaszka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 [quote name='Bila']I tak se lecę do tyłu i literuje i nie tylko piesa masz nowego:evil_lol::multi::razz:[/quote] no pisałam wcześniej że tyyyle się u nas zmieniło :evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hahahah , oddaj moją kamapke hahaahaha , kup kamere Wasia :diabloti: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='Bila']Nie, u mnie zimą tak zawsze:oops::oops::oops::oops:. Niedługo będę szersza niż dłuższa:angryy:. Zaraz jeszcze pewnie Rydzewska o rosołku, który sobie ugotowała i chlipie napisze:diabloti:, a ciotka tylko slinę łykać będzie:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:oj cioteczka BILA ;)...ja to dzis tylko spagetti :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts