Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś jak uruchomiłam kompa to on sobie coś pimieszał na niebieskiej planszy - trochę to trwało, coś tam pisał, informował, odzyskiwał, i są :multi::multi::multi: teraz muszę szybko kupić nagrywarkę dvd i ponagrywać to wszystko na płyty i sformatować ten dysk cholerny, ale to już nie ja będę robić oooojjj niee :shake: J będzie miał co robić w weekend :p

niufek - co Ci Pysia naobiecywała to ja nie wiem :lol: ale z odwiedzinami to marnie to widzę - zwłaszcza z moimi wiejskimi burkami :evil_lol: one się w odwiedziny nie nadają :shake: pacia nie nauczyła jak się należy zachowywać w gościach :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Pańcia trzeba psiurom kulturalnych ludzi pokazywać i koleżanki odwiedzać. Niech burki się uczą światowych manier.

Daj jakies fotki Lunki i Pepy.[/quote]
Czyli mnie :diabloti:

Posted

a możesz i na d.... powiesić :multi::loveu::loveu::loveu: Dzięki Pysiaczku obyś zaczęła dobrą passę :multi:

Kalendarze są też na allegro
[url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=277252471[/url]

Posted

noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake:

Luna chyba chora na gardło - zarzygała mi pokój, dałam jej rutinoscorbin, syropek i psiknęłam tantum verde - cos jeszcze powinnam????? nie chcę do weta iść :placz:

a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha

Posted

[quote name='malawaszka']oczywiście, że przyjadę moja droga - i tak Ci go sformatuję jak jeszcze nigdy nie miałaś sformatowanego :loveu::multi:

[/quote]

:evil_lol::lol::lol::evil_lol:;). Cudownie. Przyjade to zobaczyć. CZeść, Waszko, ale mnie tu dawno nie było:oops:. I piesa masz nowego:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake:

Luna chyba chora na gardło - zarzygała mi pokój, dałam jej rutinoscorbin, syropek i psiknęłam tantum verde - cos jeszcze powinnam????? nie chcę do weta iść :placz:

a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha[/quote]

Daj lekarstwom czas na zadziałanie:razz:
Też bym poleciała za Oliwką. Kuna, głodna jestem, ciągle:angryy::diabloti::angryy:

Posted

Hahaha, nooo, moejmu dyskowi też przydałby się formacik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A do weta nie idź. Jesli Luna nie ma gorączki, to po co? ;) A jak zniosła psikanie gardła tantumem? Moje chyba by mi rękę odgryzły, albo sobie język :shock: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noszlagmnietrafi :angryy::angryy::angryy: jak nie urok to sraczka :shake:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wygrzać zołzika....powinno przejść :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

a Pepa ukradła Oliwce bułke hahaha i była scenka rodzajowa - nagle wrzask "oddaj moją kamapkę!!!" i uciekająca Pepa przez przedpokój za nią Oliwka z krzykiem hahaha[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: fantastycznie musiało to wygladać ...a dźwięki pewnie jeszcze lepsze[/B][/COLOR][/FONT] ;)

Posted

[quote name='Bila'] CZeść, Waszko, ale mnie tu dawno nie było:oops:. I piesa masz nowego:multi:[/quote]

noo dawno dawno :multi:a u nas tyyyle zmian :evil_lol:

[quote name='Bila']Daj lekarstwom czas na zadziałanie
Też bym poleciała za Oliwką. Kuna, głodna jestem, ciągle:angryy::diabloti::angryy:[/quote]

w ciąży cyco??? :razz:

[quote name='asher']Hahaha, nooo, moejmu dyskowi też przydałby się formacik :evil_lol:

A do weta nie idź. Jesli Luna nie ma gorączki, to po co? ;) A jak zniosła psikanie gardła tantumem? Moje chyba by mi rękę odgryzły, albo sobie język :shock: :evil_lol:[/quote]

zapraszam na formacik - opłata - co łaska na sznupki w potrzebie :diabloti:
gorączki chyba nie ma, aczkolwiek nie mieszyłam - apetyt ma, biega po dworze i gdyby nie to rzyganie i widzę, że boli ją gardło to byłoby ok; z tantumem wzięłam ją z zaskoczenia :evil_lol: i tak sobie psikamy na zmianę :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: fantastycznie musiało to wygladać ...a dźwięki pewnie jeszcze lepsze[/B][/COLOR][/FONT] ;)[/quote]

haha noo było bosko bo za nimi leciała jeszcze moja mama i siostra [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:shock:

[COLOR=black]a z wygrzaniem Lunety to nie tak łatwo bo małpa musi oczywiście żreć śnieg :mad:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']noo dawno dawno :multi:a u nas tyyyle zmian :evil_lol:

w ciąży cyco??? :razz:
[/quote]

Nie, u mnie zimą tak zawsze:oops::oops::oops::oops:. Niedługo będę szersza niż dłuższa:angryy:. Zaraz jeszcze pewnie Rydzewska o rosołku, który sobie ugotowała i chlipie napisze:diabloti:, a ciotka tylko slinę łykać będzie:shake:

Posted

[quote name='Bila']Nie, u mnie zimą tak zawsze:oops::oops::oops::oops:. Niedługo będę szersza niż dłuższa:angryy:. Zaraz jeszcze pewnie Rydzewska o rosołku, który sobie ugotowała i chlipie napisze:diabloti:, a ciotka tylko slinę łykać będzie:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:oj cioteczka BILA ;)...ja to dzis tylko spagetti :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]