Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko!!!! ależ jestem boska :loveu::loveu::loveu: złożyłam dzis wniosek o dowód :sweetCyb::B-fly::sweetCyb: zajęło mi to dwie godziny i miałam przez te dwie godziny fantastyczny obraz społeczeństwa - od naburmuszonych starych pind, które nie usiądą na fotelu obok innych bo inni śmierdzą i wtedy nie mogłyby patrzeć na nich z góry :2gunfire: przez kolesia który dzwonił do swojej matki pytać o jej nazwisko rodowe :roflt: przez emerytowanego islamskiego terrorystę :evil_lol: po meneli z poprzestawianymi nosami, którzy jak sie we dwóch spotkali w kolejce to pognietli wnioski i poszli się uchlać z rozpaczy że tak długo trzeba czekać :diabloti:

a najlepsze w tym wszystkim jest to, że za kilka miesięcy będę musiała znowu wymieniać dowód bo zmienię adres :grins:

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to już wiem czemu mój syn jeszcze nie złożył wniosku o dowód :cool3:

cze WASZECZKO :loveu::multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

a u mnie w gminie była pełna kultura :diabloti: zapisy były drogą elektroniczną , wyznaczali date , godzinę i bez kolejki złożyłam wniosek ..... aaa miałam odebrać dowód 5 listopada :evil_lol:

Posted

Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:

Posted

[quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote]

buhahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze , że nie napisałaś trzech krzyżyków :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

ale ty nie pogniotłaś wniosku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

oczywiście że nie - ja nie piję :p

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to już wiem czemu mój syn jeszcze nie złożył wniosku o dowód :cool3:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol:

[quote name='Vectra']a u mnie w gminie była pełna kultura :diabloti: zapisy były drogą elektroniczną , wyznaczali date , godzinę i bez kolejki złożyłam wniosek ..... aaa miałam odebrać dowód 5 listopada :evil_lol:[/quote]

ehhh i takie cosik mnie się marzylo ale do nas nie dotarła taka technika - za to można na necie poaptrzeć jaka kolejka w UM na kamerce live :lol:

[quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote]

buuuahahahha i teraz musisz siętak podpisywać jak porównują podpis z dowodem :roflt: ale też mundry ten co przyjmował wniosek, że nie zwrócił Ci na to uwagi :roll:

[quote name='anetta']:lol: brawo Waszka.
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly:

czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] asherku ........:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jesoos marija... myślałam że mam schizy :crazyeye::crazyeye: bo nie przypomniałam sobie żebym coś takiego pisała... a to nie ja... ufff... ukradłaś mi czcioneczke i kolorek :grins:

ja ci ne moge powiedzieć .. mama zabroniła :grins: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto mi pokolorował na taki paskudnie niebieski kolor moje pisanie?????? :angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja nie :shake::shake: ja to sie ino zlękłam.... że schizuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Zamiany dokumentów nie zazdroszczę. Ja rok temu zmieniłam nazwisko i adres, a za tym wszystkie dokumenty i dziesiątki miejsc do poinformowania. Już myślałam że się wszędzie udało ale jak się okazuje nie i czasem się gdzieś muszę tłumaczyć że ja to ciagle ja ;)

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahha i teraz musisz siętak podpisywać jak porównują podpis z dowodem :roflt: ale też mundry ten co przyjmował wniosek, że nie zwrócił Ci na to uwagi :roll:[/quote]
Ano mundry :roll: Stażysta chyba jakiś niedoinformowany :roll: Kurde :roll:

[FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=black][quote name='malawaszka'][B]czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy:[/B][/quote][/COLOR][/FONT][/FONT]Tez tak mam. Myślałam nawet, że już się nie da, ale Weszka sobie zmieniła...

Swoją drogą, namnożyło się tych Weszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti:[/quote]
:crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']
[url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url]
[/quote]

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA popłakałam się ze śmiechu :lol::lol::lol:

Posted

Cześć Waszeczko - wiedziałam, że jak wejdę do Ciebie to mój humorek się troszkę poprawi i nie pomyliłam się rozśmieszyła mnie ta dupa dupa dupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rezonans wykazał straszniste rzeczy - mam chory kręgosłupik:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Vectra']Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a ja szukałam tego tytułu .....:obrazic:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]