Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 I znowu wróciłam, żeby zobaczyć to zdjęcie buhahahhahahahahhahahahaa i jeszcze raz buhaha:evil_lol: [url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url] Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doop.łam ze śmiechu... ALWAYS OLIWKA!!!! :multi::multi::multi: i to na razie tyle- lece popsa.. trza impreze szykować .. :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hej, byłam i czytałam, ale już nie mam siły pisać, więc papa:placz: - jutro rezonans mnie czeka:razz: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Witanko!!!! ależ jestem boska :loveu::loveu::loveu: złożyłam dzis wniosek o dowód :sweetCyb::B-fly::sweetCyb: zajęło mi to dwie godziny i miałam przez te dwie godziny fantastyczny obraz społeczeństwa - od naburmuszonych starych pind, które nie usiądą na fotelu obok innych bo inni śmierdzą i wtedy nie mogłyby patrzeć na nich z góry :2gunfire: przez kolesia który dzwonił do swojej matki pytać o jej nazwisko rodowe :roflt: przez emerytowanego islamskiego terrorystę :evil_lol: po meneli z poprzestawianymi nosami, którzy jak sie we dwóch spotkali w kolejce to pognietli wnioski i poszli się uchlać z rozpaczy że tak długo trzeba czekać :diabloti: a najlepsze w tym wszystkim jest to, że za kilka miesięcy będę musiała znowu wymieniać dowód bo zmienię adres :grins: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahaha... weszka.... :B-fly::B-fly::B-fly: ale ty nie pogniotłaś wniosku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to już wiem czemu mój syn jeszcze nie złożył wniosku o dowód :cool3: cze WASZECZKO :loveu::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a u mnie w gminie była pełna kultura :diabloti: zapisy były drogą elektroniczną , wyznaczali date , godzinę i bez kolejki złożyłam wniosek ..... aaa miałam odebrać dowód 5 listopada :evil_lol: Quote
asher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin: Quote
Vectra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] buhahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze , że nie napisałaś trzech krzyżyków :diabloti: Quote
anetta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :lol: brawo Waszka. Asher :roflt::roflt: Albo nie zagrałas w kółko i krzyżyk :megagrin: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ale ty nie pogniotłaś wniosku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oczywiście że nie - ja nie piję :p [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:to już wiem czemu mój syn jeszcze nie złożył wniosku o dowód :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: [quote name='Vectra']a u mnie w gminie była pełna kultura :diabloti: zapisy były drogą elektroniczną , wyznaczali date , godzinę i bez kolejki złożyłam wniosek ..... aaa miałam odebrać dowód 5 listopada :evil_lol:[/quote] ehhh i takie cosik mnie się marzylo ale do nas nie dotarła taka technika - za to można na necie poaptrzeć jaka kolejka w UM na kamerce live :lol: [quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] buuuahahahha i teraz musisz siętak podpisywać jak porównują podpis z dowodem :roflt: ale też mundry ten co przyjmował wniosek, że nie zwrócił Ci na to uwagi :roll: [quote name='anetta']:lol: brawo Waszka. [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:B-fly::B-fly::B-fly: czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='asher']Ja zmieniałam chyba ze dwa lata temu i trwało to może 5 minut :cool1: Zero kolejek, zero nerwów... Tylko oczywiście musiałam coś spiep... - w rubrykę "podpis" z rozpędu wpisałam swoje piękne imię i nazwisko drukowanymi literami :evil_lol: I mam teraz na dowodzie podpis jak analfabeta :megagrin:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] asherku ........:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jesoos marija... myślałam że mam schizy :crazyeye::crazyeye: bo nie przypomniałam sobie żebym coś takiego pisała... a to nie ja... ufff... ukradłaś mi czcioneczke i kolorek :grins: ja ci ne moge powiedzieć .. mama zabroniła :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto mi pokolorował na taki paskudnie niebieski kolor moje pisanie?????? :angryy: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kto mi pokolorował na taki paskudnie niebieski kolor moje pisanie?????? :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja nie :shake::shake: ja to sie ino zlękłam.... że schizuje :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
weszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Zamiany dokumentów nie zazdroszczę. Ja rok temu zmieniłam nazwisko i adres, a za tym wszystkie dokumenty i dziesiątki miejsc do poinformowania. Już myślałam że się wszędzie udało ale jak się okazuje nie i czasem się gdzieś muszę tłumaczyć że ja to ciagle ja ;) Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 buuuuuu jak mam zmienić tytuł??????????????? :placz: Pepowy wątek udało się bez problemu, a tego nie mogę i wątku o sznaucerach w schroniskach też nie mogę zmienić :placz: Quote
Vectra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Vectra']Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti:[/quote] a bo się wkurzyłam :eviltong: Dzięki :loveu: Quote
asher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahha i teraz musisz siętak podpisywać jak porównują podpis z dowodem :roflt: ale też mundry ten co przyjmował wniosek, że nie zwrócił Ci na to uwagi :roll:[/quote] Ano mundry :roll: Stażysta chyba jakiś niedoinformowany :roll: Kurde :roll: [FONT=Arial][FONT=Verdana][COLOR=black][quote name='malawaszka'][B]czy ktoś mi może powiedziec czemu nie mogę zmienić tytułu wątku???????????? :angryy::angryy::angryy: rob9ie jak trzeba i zmienia siętylko w pierwszym poście a główny tytuł nie :angryy:[/B][/quote][/COLOR][/FONT][/FONT]Tez tak mam. Myślałam nawet, że już się nie da, ale Weszka sobie zmieniła... Swoją drogą, namnożyło się tych Weszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti:[/quote] :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka'] [url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url] [/quote] BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA popłakałam się ze śmiechu :lol::lol::lol: Quote
Doginka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Waszeczko - wiedziałam, że jak wejdę do Ciebie to mój humorek się troszkę poprawi i nie pomyliłam się rozśmieszyła mnie ta dupa dupa dupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rezonans wykazał straszniste rzeczy - mam chory kręgosłupik:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Vectra']Weszka nie mogę ci zmienić tytułu na dupa , dupa, dupa :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja szukałam tego tytułu .....:obrazic:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
weszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Bo ja chciałam powiedzieć że to jestem W[B]E[/B]SZKA a gospodyni galerii powinna być jeśli już to W[B]A[/B]SZKA w skrócie :evil_lol: Quote
Recommended Posts