Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [I][B]:razz:o masz poczytała KKKaczi i poszął ....te co pisały też śpią:mad:...cholera a potem jak ja śpe to one buszują:placz::placz::placz:[/B][/I] Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka'] podłość [B][SIZE=4][COLOR=red]starych bab[/COLOR][/SIZE][/B] nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote] Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=silver][/COLOR][/SIZE] Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:o masz poczytała KKKaczi i poszął ....te co pisały też śpią:mad:...cholera a potem jak ja śpe to one buszują:placz::placz::placz:[/B][/I][/quote] a ty gdzieżś BYŁA ? :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']cześć - wstałam :p jestem mistrzem w zjadaniu resztek zapasów jedzenia w domu :evil_lol: nie chce mi sie w takie zimno iść do sklepu, więc wczoraj zjadłam makaron spaghetti z sosem do potraw chińskich, a dzisiaj oczyściłam zamrażalkę z warzywek :cool3: ahhh jak bosko jest mieszkać samemu :multi: szkoda, że ferie sięjuż kończą buuu i koniec luzu :placz: aha! no i jeszcze taka rada ode mnie - nie jedzcie NIGDY w piątek o 2 w nocy grejfruta :shake: wszystkio się potem lepi - WSZYSTKO :angryy: a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah [COLOR=red][B]podłość starych bab[/B][/COLOR] nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote] [COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']a ty gdzieżś BYŁA ? :mad:[/quote][B][I]:placz::placz::placz:najpierw pisałam a potem spałam ....mam tylko 1 komp w domu:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B] Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake: Raz tylko wpadła. I poleciała. Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE] [/quote] TEŻ do ciebie :cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] TEŻ o sobie :cool3: [quote name='HankaRupczewska']Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake: Raz tylko wpadła. I poleciała.[/quote] byłam duchem :cool3: ino to piątkowe mnie zmogło :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake: Raz tylko wpadła. I poleciała.[/quote] [B]ale to nie znaczy nie nie jest podła stara baba[/B]:diabloti: :siara: [B]tia i juz Malawaszka mnie nie lubi:shake: ... w sume to nic sie nie zmieniło....bo i tak mnie nie lubiła:-([/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka'] TEŻ o sobie :cool3: [B][COLOR=red]tak sadziłam....[/COLOR][/B]:razz: byłam duchem :cool3: ino to piątkowe mnie zmogło :diabloti:[/quote] [B][COLOR=red]no własnie...duchem...to nawet wazniejsze jak ciałem[/COLOR][/B]:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]no własnie...duchem...to nawet wazniejsze jak ciałem[/COLOR][/B]:diabloti:[/quote] NO! i tego jeszcze przez kilka miesięcy będę się trzymać!!! :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']:angryy: a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah podłość starych bab nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote] [B]ja zupełnie nie wiem o czym ty piszesz :cool1: My zadzierżgnęłyśmy nową przyjaźń. I ty zazdrościsz :evil_lol: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']NO! i tego jeszcze przez kilka miesięcy będę się trzymać!!! :diabloti:[/quote] [B]kurczowo jak sadze[/B]:diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE] [/quote] Obawiam się to to szczególnie było do mnie :diabloti: Quote
Doginka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :helo: Cześć dziewczynki! Waszko jak tam Twoja puszysta Lunka?, bo ja musiałam wczoraj oszpecić Rapera:shake: Wzięłam się o 22 do czesania jego sierściuchy i miał tyle kołtunów, że musiałam w końcu sięgnąć po nożyczki:-( Jego piękne łapki zamieniły się w 4 cienkie słupki, a podwozie zostało bez lini:placz: Jak Wy sobie dajecie radę z tymi kołtunami:???: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Doginka']:helo: Cześć dziewczynki! Waszko jak tam Twoja puszysta Lunka?, bo ja musiałam wczoraj oszpecić Rapera:shake: Wzięłam się o 22 do czesania jego sierściuchy i miał tyle kołtunów, że musiałam w końcu sięgnąć po nożyczki:-( Jego piękne łapki zamieniły się w 4 cienkie słupki, a podwozie zostało bez lini:placz: Jak Wy sobie dajecie radę z tymi kołtunami:???:[/quote] Ja poprostu do kołtunów nie dopuszczam...... Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Ja poprostu do kołtunów nie dopuszczam......[/quote] to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Gdyby miał to byłabym w szoku :-o :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Ja poprostu do kołtunów nie dopuszczam......[/quote] ohohooo i znowu idealna Pysia sie odezwała :evil_lol: NIE PRZEJMUJ SIĘ DOGINKO JA TEŻ WYCINAM HAHAHAHAH :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']ohohooo i znowu idealna Pysia sie odezwała :evil_lol: NIE PRZEJMUJ SIĘ DOGINKO JA TEŻ WYCINAM HAHAHAHAH :diabloti:[/quote] A co? Miże dopuszczam :mad: Jakbym miała takie szkity toby łyse od czesania były :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']ohohooo i znowu idealna Pysia sie odezwała :evil_lol: [/quote] zapomniałaś dodać i PIĘKNA Pysia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]a niby z czego miały miec ten kołtunik i gdzie????:mad: za uszami???:cool1: [/B] Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a niby z czego miały miec ten kołtunik i gdzie????:mad: za uszami???:cool1: [/B][/quote] a Ty co mnie tak prześladujesz wszędzie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3991/dscf0633xd3.jpg[/IMG] jestem pod wrazeniem Twojego cabrio no i garażu hu hu u lalala Quote
Elitesse Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']ohohooo i znowu idealna Pysia sie odezwała :evil_lol: NIE PRZEJMUJ SIĘ DOGINKO JA TEŻ WYCINAM HAHAHAHAH :diabloti:[/quote] i ja i ja :eviltong: Quote
Paula Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahahaha :grin: Quote
Recommended Posts