Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'] podłość [B][SIZE=4][COLOR=red]starych bab[/COLOR][/SIZE][/B] nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote]

Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=silver][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:o masz poczytała KKKaczi i poszął ....te co pisały też śpią:mad:...cholera a potem jak ja śpe to one buszują:placz::placz::placz:[/B][/I][/quote]

a ty gdzieżś BYŁA ? :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć - wstałam :p jestem mistrzem w zjadaniu resztek zapasów jedzenia w domu :evil_lol: nie chce mi sie w takie zimno iść do sklepu, więc wczoraj zjadłam makaron spaghetti z sosem do potraw chińskich, a dzisiaj oczyściłam zamrażalkę z warzywek :cool3: ahhh jak bosko jest mieszkać samemu :multi: szkoda, że ferie sięjuż kończą buuu i koniec luzu :placz: aha! no i jeszcze taka rada ode mnie - nie jedzcie NIGDY w piątek o 2 w nocy grejfruta :shake: wszystkio się potem lepi - WSZYSTKO :angryy:

a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah [COLOR=red][B]podłość starych bab[/B][/COLOR] nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote]
[COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']a ty gdzieżś BYŁA ? :mad:[/quote][B][I]:placz::placz::placz:najpierw pisałam a potem spałam ....mam tylko 1 komp w domu:placz::placz::placz::placz::placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR][/quote]

Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake:
Raz tylko wpadła. I poleciała.

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE]
[/quote]

TEŻ do ciebie :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][COLOR=red][B]mowisz o sobie???:diabloti: [/B][/COLOR][/quote]

TEŻ o sobie :cool3:

[quote name='HankaRupczewska']Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake:
Raz tylko wpadła. I poleciała.[/quote]

byłam duchem :cool3: ino to piątkowe mnie zmogło :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie ! Agnieszko . Malawaszki TAM nie było . Niestety .... :shake:
Raz tylko wpadła. I poleciała.[/quote]

[B]ale to nie znaczy nie nie jest podła stara baba[/B]:diabloti: :siara:

[B]tia i juz Malawaszka mnie nie lubi:shake: ... w sume to nic sie nie zmieniło....bo i tak mnie nie lubiła:-([/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]no własnie...duchem...to nawet wazniejsze jak ciałem[/COLOR][/B]:diabloti:[/quote]

NO! i tego jeszcze przez kilka miesięcy będę się trzymać!!! :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:angryy:

a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah podłość starych bab nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking:[/quote]

[B]ja zupełnie nie wiem o czym ty piszesz :cool1: My zadzierżgnęłyśmy nową przyjaźń. I ty zazdrościsz :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czy to było TEŻ do mnie ? Czy WYŁĄCZNIE ? :cool3: [SIZE=1][COLOR=silver](tffu ! mam chyba kompleksy ! Tftu, tfu ! )[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
Obawiam się to to szczególnie było do mnie :diabloti:

Posted

:helo: Cześć dziewczynki! Waszko jak tam Twoja puszysta Lunka?, bo ja musiałam wczoraj oszpecić Rapera:shake:
Wzięłam się o 22 do czesania jego sierściuchy i miał tyle kołtunów, że musiałam w końcu sięgnąć po nożyczki:-( Jego piękne łapki zamieniły się w 4 cienkie słupki, a podwozie zostało bez lini:placz:
Jak Wy sobie dajecie radę z tymi kołtunami:???:

Posted

[quote name='Doginka']:helo: Cześć dziewczynki! Waszko jak tam Twoja puszysta Lunka?, bo ja musiałam wczoraj oszpecić Rapera:shake:
Wzięłam się o 22 do czesania jego sierściuchy i miał tyle kołtunów, że musiałam w końcu sięgnąć po nożyczki:-( Jego piękne łapki zamieniły się w 4 cienkie słupki, a podwozie zostało bez lini:placz:
Jak Wy sobie dajecie radę z tymi kołtunami:???:[/quote]
Ja poprostu do kołtunów nie dopuszczam......

Posted

[quote name='Pysia']Ja poprostu do kołtunów nie dopuszczam......[/quote]

to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Gdyby miał to byłabym w szoku :-o :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ohohooo i znowu idealna Pysia sie odezwała :evil_lol:

NIE PRZEJMUJ SIĘ DOGINKO JA TEŻ WYCINAM HAHAHAHAH :diabloti:[/quote]
A co? Miże dopuszczam :mad: Jakbym miała takie szkity toby łyse od czesania były :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a niby z czego miały miec ten kołtunik i gdzie????:mad: za uszami???:cool1: [/B][/quote]

a Ty co mnie tak prześladujesz wszędzie :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to tak jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma mowy by moj pies miałchociaż jeden malutki kołtunik :shake: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Hahahaha :grin: