PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']Alu bo jeszcze nidzie nie napisałam - no! może u Ress :evil_lol: narazie szykuję szablon żeby się nie męczyć tym jadnym palcem przez nos i tylko będę ctrlC ctrl V :evil_lol:[/quote] a jak Ty chcesz jednym palcem sidzącym w nosie nacisną jednoczesnie dwa klawisze ? :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='resuruss']Postanowiłam ,ze zaprosze Cie na pieszą wycieczke :evil_lol:[/quote] mła i piesze wycieczki??? :nono: :shake: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='PIKA']a jak Ty chcesz jednym palcem sidzącym w nosie nacisną jednoczesnie dwa klawisze ? :crazyeye::evil_lol:[/quote] paluchem C lub V a ctrl wcisne nosem :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100'][B]przyszłam tu z litości :diabloti: [/B][/quote] jesu dzięki Ci o litościwa :evil_lol: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No Waszko.....jakos musimy sie tam dostac ;) Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='resuruss']No Waszko.....jakos musimy sie tam dostac ;)[/quote] Na mnie nie liczcie bo prawka nie zdąrzę zrobić.... Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No,mozemy ewentualnie zaprzeg z psow zrobic.....u mnie jest 7 w sumie (na chwile obecna) u Waszki dwa,u Pysi dwa .....Mozna by jeszcze kociska zatrudnic.....Czekajcie Waszkowj siostry dwa ,moje trzy ,Pysiowy jeden - mysle ,ze starczy:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 powiedz mi chociaż jeszcze kiedy to bo ja knie to psem poszczuję :mad: tym oto na zdjęciu które mi przywołuje na myśl skojarzenia nazistowskie :crazyeye: :niewiem: czemu [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/8782/dscf1345oa2.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/9902/dscf1346ej6.jpg[/IMG] Quote
Paula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']Bolusiowe guzy znikają??? :multi: :loveu: oba :multi:[/quote] Hura :multi: :multi: :multi: :loveu: [quote name='malawaszka']kto się spotkamy???? w jakim Kamieniu???? :crazyeye:[/quote] [quote name='resuruss']Super.....bo ja juz normalnie nie moge...takie plany a temu panna nie pasuje.......a nie chce inseminowac na pierwszy raz ,bo dla niego sciaganie nasienia to duzy stres.....:shake:[/quote] [quote name='malawaszka']i dlatego właśnie piszę krótkimi postami :eviltong:[/quote] Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: [I][B][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/2074/dscf1458tp9.jpg[/IMG][/B][/I] Fajne ma oczy ten sasiad :lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='paula_z'] Fajne ma oczy ten sasiad :lol:[/quote] piękne ma oczęta - magiczne :loveu: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Eeeeeeeeeeee,chyba pierwszego.......nie wiem,bo nie zglaszałam :oops: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 za tydzeiń znaczy się??? :-o Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']jesu dzięki Ci o litościwa :evil_lol:[/quote] [B]mam dobre serce i zawsze współodczuwam bliźniemu, który w życiu ma zawsze pod górę :diabloti: [/B] Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No chyba,ale pewna nie jestem....Mam teraz taki zamęt ,ze nie mysle logicznie....:roll: Quote
asher Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Śliczna Luna i Śliczny Bolo :loveu: Zapraszam do siebie do galerii, choc żadnych nowych zdjęć nie ma, bo nikt nas nie kocha i nie chce burków focić :p Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100'][B]mam dobre serce i zawsze współodczuwam bliźniemu, który w życiu ma zawsze pod górę :diabloti: [/B][/quote] ja zawsze wiedziałam, że jesteś cudowna :loveu: i taka dobra :loveu: [quote name='resuruss']No chyba,ale pewna nie jestem....Mam teraz taki zamęt ,ze nie mysle logicznie....:roll:[/quote] to pomyśl bo musze do kalendarza wpisać :evil_lol: [quote name='asher']Śliczna Luna i Śliczny Bolo :loveu: Zapraszam do siebie do galerii, choc żadnych nowych zdjęć nie ma, bo nikt nas nie kocha i nie chce burków focić :p[/quote] ahhh już pędzę łaczyć sie z Tobą w bólu, Ty jedyna doceniłaś niezaprzeczalnme piękno moich mopików :loveu: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [I][B]melduję posłusznie ze wystawa w Rybniku odbędzie się 1 października :p[/B][/I] Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher']Śliczna Luna i Śliczny Bolo :loveu: [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote]Zapraszam do siebie do galerii, [/quote] [B]o mamo, teraz się zacznie :roll: :evil_lol: :evil_lol: [/B] [quote name='malawaszka']ja zawsze wiedziałam, że jesteś cudowna :loveu: i taka dobra :loveu: [/quote] [B]i podwiozę jak będzie potrzeba :loveu: [/B] Quote
asher Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100'][B]o mamo, teraz się zacznie :roll: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/quote] Cudowna i dobra Mago, a nie chcesz ty aby ciasteczka? :cool3: Sama upiekę! :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] a co to ma znaczyć???? :angryy: spójrz jej prosto w oczy i powiedz, że nie są śliczne :diabloti: [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/2834/dscf1288wn7.jpg[/IMG] Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher']Cudowna i dobra Mago, a nie chcesz ty aby ciasteczka? :cool3: Sama upiekę! :diabloti:[/quote] [B]dobrze, ale pod warunkiem, ze ja ci zrobię obiadek :eating: :diabloti: [/B] [quote name='malawaszka']a co to ma znaczyć???? :angryy: [/quote] [B]ale że co? :hmmmm:[/B] [B]ja nic nie wiem, nie pamietam, to jakaś pomyłka, ktoś wstrętny sie podszył pode mnie, bo ja bym nigdy przenigdy, ty masz takie słodkie piesie, takie śliczniusie, takie tititi, a zdjątka robisz takie milusie i achchchch :loveu: :loveu: :loveu: [/B] Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']a co to ma znaczyć???? :angryy: spójrz jej prosto w oczy i powiedz, że nie są śliczne :diabloti: [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/2834/dscf1288wn7.jpg[/IMG][/quote] Oczy....SSmana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A uszy...Nie bij Weszka :eviltong: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Malawaszko - odwiedzam Cię WYŁĄCZNIE DLA WRAŻEŃ NATURY ESTETYCZNEJ . Moja wizyta nie ma NIC wspólnego z litością . I zbrzydzam się autoreklmą na temat współodczuwania . Poprostu, Malawaszka . Śliczną masz Galerię !:loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Pysia']Oczy....SSmana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A uszy...Nie bij Weszka :eviltong:[/quote] hyhyhy świńskie uszka :evil_lol: Haniu :multi: jesteś :loveu: a nie reklamowałam sie u Ciebie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]melduję posłusznie ze wystawa w Rybniku odbędzie się 1 października :p[/B][/I][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piszę jeszcze raz :p Quote
Recommended Posts