dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='PIKA']sąsiada? :crazyeye::crazyeye:[/quote] PIKA czy ja mówiłam juz że Cie uwielbiam :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='PIKA']sąsiada? :crazyeye::crazyeye:[/quote] Sąsiada to mogę przelecieć ja :diabloti: Shotgunem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie mogę napuścić na niego Szelme aby go przeleciała ;) w pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Pysia']Sąsiada to mogę przelecieć ja :diabloti: Shotgunem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie mogę napuścić na niego Szelme aby go przeleciała ;) w pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]o masz ci los jaka Pysia groźna :razz: Waszeczko ty sie nie bojałaś tak u Pysi być ....;) [/I][/B] Quote
Pysia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]o masz ci los jaka Pysia groźna :razz: Waszeczko ty sie nie bojałaś tak u Pysi być ....;) [/I][/B][/quote] Ona się nie boja bo ona by mnie, Zmorke i Szelme w pysku utrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [B]naprawdę Oliwka nie jest twoją córką? :hmmmm:[/B] [B]chyba ta twoja siostra coś zmyśla, zaprowadź ją gdzieś, np. do psychiatry :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 nooo to pewnie ma jakąś nazwę - takie przywłaszczanie sobie cudzego dzieciątka :evil_lol: muszę ją zaprowadzić gdzie trzeba bo to się robi obsesyjne :p Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='malawaszka'] muszę ją zaprowadzić gdzie trzeba bo to się robi obsesyjne :p[/quote] [B]powiedz jej, zeby sama sobie urodziła, jak chce mieć taką Oliwkę :evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszeczko i jak siostrzana terapia :razz:no przecie Oliwkowa do Ciebie podobna i ani ciutek ani do siostry ani do szwagra ;)[/B][/I] Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no przecie Oliwkowa do Ciebie podobna i ani ciutek ani do siostry ani do szwagra ;)[/B][/I][/quote] [B]Waszeczko, właśnie, a kto jest ojcem twojego dziecka? :hmmmm: [/B] Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Maga100'][B]Waszeczko, właśnie, a kto jest ojcem twojego dziecka? :hmmmm: [/B][/quote] Nie wiesz? Przecież ja!!! Te blond włosy i niebieskie oczy....I taka sama szelma z niej jak ze mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 już sobie tak nie pochlebiaj :eviltong: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']już sobie tak nie pochlebiaj :eviltong:[/quote] Pochlebiaj ??:crazyeye:Żem szelma ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol: a teraz krótkie podsumowanie tygodnia z życia waszki :angryy: 1. naśmiewałam się z debest, że ma swojego zboka - myk - mam i ja! :angryy: 2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy: to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol: a teraz krótkie podsumowanie tygodnia z życia waszki :angryy: 1. naśmiewałam się z debest, że ma swojego zboka - myk - mam i ja! :angryy: 2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy: [COLOR=Red][B][SIZE=5] to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów[/SIZE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol: a teraz krótkie podsumowanie tygodnia z życia waszki :angryy: 1. naśmiewałam się z debest, że ma swojego zboka - myk - mam i ja! :angryy: 2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy: to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] z pitbulli też się wyśmiewałaś :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='Vectra']z pitbulli też się wyśmiewałaś :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :crazyeye: nie strasz, że mi ktoś pita podrzuci :crazyeye: nie kcem :p Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: nie strasz, że mi ktoś pita podrzuci :crazyeye: nie kcem :p[/quote] Hahaha :grin: :grin: :grin: Dlacego nie chcesz pitka? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='paula_z']Hahaha :grin: :grin: :grin: Dlacego nie chcesz pitka? :evil_lol:[/quote] bo nie ma brody :eviltong: śmierdziel ju wykąpany - teraz przygotowuję stół tortur :diabloti: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']bo nie ma brody :eviltong: śmierdziel ju wykąpany - teraz przygotowuję stół tortur :diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]o rany jak to zabrzmiało;)[/I] Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']bo nie ma brody :eviltong: śmierdziel ju wykąpany - teraz przygotowuję stół tortur :diabloti:[/quote] zawsze można brode dorobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny śmierdziel :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='malawaszka']jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol: a teraz krótkie podsumowanie tygodnia z życia waszki :angryy: 1. naśmiewałam się z debest, że ma swojego zboka - myk - mam i ja! :angryy: 2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy: [/quote] Nie smiej sie dziadku z czyjego wypadku :evil_lol: cześc Wasia :multi: Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Buuuuu :placz: Nie ma naszych podsmie***ek ze zboka :placz: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='malawaszka'] to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hehe moze zadziala ? :roll: :lol: Quote
Pysia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja Ci raczę przypomnieć że smiałaś się tez z różowych brokatowych ścian i złota :evil_lol: No i kuli i wężyka z zielonym światełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Pysia']A ja Ci raczę przypomnieć że smiałaś się tez z różowych brokatowych ścian i złota :evil_lol: No i kuli i wężyka z zielonym światełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahahaha :evil_lol: :evil_lol: to co chcesz zeby sie wszytko spelnialo ? ;) :diabloti: Quote
Recommended Posts