Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']sąsiada? :crazyeye::crazyeye:[/quote]
Sąsiada to mogę przelecieć ja :diabloti: Shotgunem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie mogę napuścić na niego Szelme aby go przeleciała ;) w pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Sąsiada to mogę przelecieć ja :diabloti: Shotgunem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie mogę napuścić na niego Szelme aby go przeleciała ;) w pysku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]o masz ci los jaka Pysia groźna :razz:
Waszeczko ty sie nie bojałaś tak u Pysi być ....;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]o masz ci los jaka Pysia groźna :razz:
Waszeczko ty sie nie bojałaś tak u Pysi być ....;)
[/I][/B][/quote]
Ona się nie boja bo ona by mnie, Zmorke i Szelme w pysku utrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] muszę ją zaprowadzić gdzie trzeba bo to się robi obsesyjne :p[/quote]

[B]powiedz jej, zeby sama sobie urodziła, jak chce mieć taką Oliwkę :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no przecie Oliwkowa do Ciebie podobna i ani ciutek ani do siostry ani do szwagra ;)[/B][/I][/quote]

[B]Waszeczko, właśnie, a kto jest ojcem twojego dziecka? :hmmmm: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Waszeczko, właśnie, a kto jest ojcem twojego dziecka? :hmmmm: [/B][/quote]
Nie wiesz? Przecież ja!!! Te blond włosy i niebieskie oczy....I taka sama szelma z niej jak ze mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol:

a teraz krótkie podsumowanie tygodnia z życia waszki :angryy:

1. naśmiewałam się z debest, że ma swojego zboka - myk - mam i ja! :angryy:
2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy:

to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol:

2. naśmiewałam się z Berii że jej się Gertruda wytarzała - myk - Luna się właśnie wyciorałą w goownie :angryy:

[COLOR=Red][B][SIZE=5] to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów[/SIZE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to mówią dzisiejsi politycy kiedy nie wiedzą co powiedziec - temat uważam za zamknięty :evil_lol:

to teraz chyba zaczne się z Was naśmiewać, że macie TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
z pitbulli też się wyśmiewałaś :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: nie strasz, że mi ktoś pita podrzuci :crazyeye: nie kcem :p[/quote]
Hahaha :grin: :grin: :grin: Dlacego nie chcesz pitka? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bo nie ma brody :eviltong:

śmierdziel ju wykąpany - teraz przygotowuję stół tortur :diabloti:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]o rany jak to zabrzmiało;)[/I]

Posted

[quote name='malawaszka']bo nie ma brody :eviltong:

śmierdziel ju wykąpany - teraz przygotowuję stół tortur :diabloti:[/quote]

zawsze można brode dorobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

biedny śmierdziel :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[/quote]
Nie smiej sie dziadku z czyjego wypadku :evil_lol:
cześc Wasia :multi:

Posted

A ja Ci raczę przypomnieć że smiałaś się tez z różowych brokatowych ścian i złota :evil_lol: No i kuli i wężyka z zielonym światełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ja Ci raczę przypomnieć że smiałaś się tez z różowych brokatowych ścian i złota :evil_lol: No i kuli i wężyka z zielonym światełkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

buahahahaha :evil_lol: :evil_lol:
to co chcesz zeby sie wszytko spelnialo ? ;) :diabloti: