Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']mam zwłoke w myślemu :p vectra komar umarl przewz PYSIE :mad: EDIT!!! Vectra czy nie było przed chwilą do waszki o tym komarze??? :crazyeye: [COLOR=red][B]MAUPY [/B][/COLOR][/quote] Słuchajcie !! Ja rycze przed monitorem fontanną łez ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie zaraz będę leżeć obok zozmemłanych zwłok komara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ćwiczę na komarach jakby mnie jakaś WESZ chciała ugryźć :eviltong: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']propro jaki cyco?? :crazyeye:[/quote] dobra :evil_lol: parę ladnych minut siedzialam i wczytywalam się w swojego posta gdzie zrobilam blad, :diabloti: ze się ze mnie nabijasz, :diabloti: ale nie zrobilam,:shake: wiec o co Ci chodzi ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='PIKA']dobra :evil_lol: parę ladnych minut siedzialam i wczytywalam się w swojego posta gdzie zrobilam blad, :diabloti: ze się ze mnie nabijasz, :diabloti: ale nie zrobilam,:shake: wiec o co Ci chodzi ? :evil_lol:[/quote] Zostaw Babciu ;) Uwierz mi ;) W chwili obecnej ona ma rozdwojenie jaźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']mam zwłoke w myślemu :p vectra komar umarl przewz PYSIE :mad: EDIT!!! Vectra czy nie było przed chwilą do waszki o tym komarze??? :crazyeye: [COLOR=red][B]MAUPY [/B][/COLOR][/quote] nie edytowałam swojego posta :razz: Waszka Ty już nie pij co :evil_lol::evil_lol: zwidy masz :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 nie gadam juz wami :shake: MAUPY i tyle - i jeszzce ta Pysia zozmemłana!!! :shake: tatak zozmemłama to ONA tak napisała pierwsza nie JA :p a z tym propro to mi ktoś pozmienial i tyle :eviltong: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Vectra']nie edytowałam swojego posta :razz: Waszka Ty już nie pij co :evil_lol::evil_lol: zwidy masz :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']nie gadam juz wami :shake: MAUPY i tyle - i jeszzce ta Pysia zozmemłana!!! :shake: [B]tatak[/B] zozmemłama to ONA tak napisała pierwsza nie JA :p a z tym propro to mi ktoś pozmienial i tyle :eviltong:[/quote] Waszka a co ten tatak? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 aaa nic jusz - umarłam ze smiechu i Pysia tez i koniec tego dobrego :p ona mnie dobiła na gg :mad: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']aaa nic jusz - umarłam ze smiechu i Pysia tez i koniec tego dobrego :p ona mnie dobiła na gg :mad:[/quote] I teraz są zwłoki komara na monitorze, moje pod a Weszki w Dąbrowie też pewnie pod ale....biurkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Pysia'] Cytat: Napisał(a) [B]malawaszka[/B] [I]aaa nic jusz - umarłam ze smiechu i Pysia tez i koniec tego dobrego :p ona mnie dobiła na gg :mad:[/I] I teraz są zwłoki komara na monitorze, moje pod a Weszki w Dąbrowie też pewnie pod ale....biurkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] :turn-l::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :turn-l: :cool2: :cool2: :mdleje: Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Buhhahahahahahhahhahahaha....:roflt: :roflt: :roflt: wariatki :mdleje: :diabloti: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='paula_z']Buhhahahahahahhahhahahaha....:roflt: :roflt: :roflt: wariatki :mdleje: :diabloti:[/quote] Polecamy się :p Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jak tam dzisiaj temat zwłok ??? :cool3: Waszka, pamiętaj , że wszystko, co w zyciu dobre, jest: - niemoralne, lub - nielegalne, lub - tuczące, lub - uzależnia, lub - powoduje raka ... :-( Ale ..... ale podam Ci horoskop na dziś : :multi: [B][COLOR=black]„Rosną Twoje możliwości. Przyspieszenie wydarzeń. Poprzez aktywność i zdecydowanie znajdziesz ukojenie. Nadrobisz ewentualne opóźnienia. Działaj z radością! Jesteś na mocnej fali pozytywnych energii.” [/COLOR][/B] :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no fajnie ..........dzień dobry :p[/B][/I] Quote
malawaszka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Haniu ależ fajny horoskopik :loveu: dziękuję, tylko trochę kiepsko widzę dzisiaj tą aktywność i zdecydowanie :cool1: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='malawaszka'] [B]trochę kiepsko widzę[/B] [/quote] To co Ty wczoraj pilas ? :crazyeye: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='PIKA']To co Ty wczoraj pilas ? :crazyeye:[/quote] Ja jej wolałam o to nie pytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Weszko ;) Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']To co Ty wczoraj pilas ? :crazyeye:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]pewno jagodzianke;)[/I] Quote
olcha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No nie! Uśmiałam się do łez! Wariatki :roflt: Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']To co Ty wczoraj pilas ? :crazyeye:[/quote]Pamiętaj,że Waszka dom buduje.Więc na rozrywkach oszczędza. A alkohol z przemytu tańszy :evil_lol: [B]Haniu[/B], a dla mnie horoskop, a dla mnie? :sweetCyb: Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 U mnie w kalendarzu dzisiaj św. Moniki:multi: :multi: :multi: [SIZE=6][COLOR=red]Waszuś [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/296.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red]WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJJJLEPSZEGO!!!!![/COLOR][/SIZE] [CENTER][IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Goodies/happyflower.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Waszka a Ty w szpitalu na to niedowidzenie wylądowalaś? :razz: (czy faktycznie są dzisiaj imieniny Waszki? Bo nie chcia bym znowu wyskoczyc jak u Sabiny :evil_lol:) Quote
beria Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak tam dzisiaj temat zwłok ??? :cool3: Waszka, pamiętaj , że wszystko, co w zyciu dobre, jest: - niemoralne, lub - nielegalne, lub - tuczące, lub - uzależnia, lub - powoduje raka ... :-( [/QUOTE] Jakie to prawdziwe :razz: Jak się bawiliście na wystawie :cool3: Fotki będą :cool3: Quote
Pysia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Teraz to się martwię nie na żarty :-o Weszko błagam Cię - odezwij się !! Quote
Recommended Posts