Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i Boluś leżał i leżał, ja w między czasie pojechałam na ugory z łobiodem dla murarzy, w drodze powrotnej dzwoni moja siostra: "Mona, Ty zamawiałaś dwa te posłanka???" :o :o :o a ja na to: "Nieeeee! bo i po co?" a Ona: "Bo przyszło drugie właśnie - chyba takie jak chciałaś" :lol: :lol: :lol: i teraz mam zagwozdkę :-? :oops:

a Boluś na właściwym posłanku wygląda TAK:

[img]http://img226.echo.cx/img226/142/p51000123fk.jpg[/img]
[img]http://img9.echo.cx/img9/1975/p51000133ui.jpg[/img]

:angel:

Posted

na zdjęciach trochę kolory inaczej wyglądają niż naturalnie i to pierwsze jest bardziej w różyk a to drugie w purpurę :lol: :hmmmm:

[img]http://img211.echo.cx/img211/3964/p50900048iy.jpg[/img]

:iloveyou:

Posted

[quote name='malawaszka'](zapomniałam co to jest :oops: ), ale dostaliśmy na to witaminki i lek osłonowy na wątróbkę, no i za niski poziom tyroksyny - jutro jedziemy na USG tarczycy, wątróbki i prostaty :fadein:[/quote]
Malawaszka to masz rozwiązanie Bolusiowych klopotów-odchudzanie by mu nic nie dało,bez hormonów tarczycy-znam to z autopsji :lol: i włoski też zaczną szybko odrastać po leczeniu :P

Posted

[quote name='malawaszka']no bo idziemy idziemy i jakaś Pani: "Oooo jakie śliczne to mamusia i córeczka??" :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: To Bolkowi nic nie widać?

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']no bo idziemy idziemy i jakaś Pani: "Oooo jakie śliczne to mamusia i córeczka??" :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: To Bolkowi nic nie widać?[/quote]

szarawo już, no a poza tym to maluchy przecież to by się babka na ziemi położyć musiała :lol:

Posted

Pokazałam mojej musi zdjątka Bolusia na nowym posłanku i opowiedziałam jej o jak do Ciebie trafił...
I moja musia też jest :angel: zachwycona :angel: , że go przygarnęłaś :P

[size=2](drugie posłanko ładniejsze)[/size]

Posted

[quote name='szaraduszka']Pokazałam mojej musi zdjątka Bolusia na nowym posłanku i opowiedziałam jej o jak do Ciebie trafił...
I moja musia też jest :angel: zachwycona :angel: , że go przygarnęłaś :P

[size=2](drugie posłanko ładniejsze)[/size][/quote]

:oops:

a pewnie że ładniejsze bo to właśnie zamówiłam, a to pierwsze przyszło jako bonus :lol:

Posted

ach no i jeszcze zaponmniałam napisać, że mam psa rodowodowego :lol: Boluś ma reszteczki dziary w pachwinie - niestety nieczytelne, a szkoda bom ciekawa czyja to latorośl... :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']ach no i jeszcze zaponmniałam napisać, że mam psa rodowodowego :lol: Boluś ma reszteczki dziary w pachwinie[/quote]
Malawaszka, a może on po prostu w jakimś więźniu siedział :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']ach no i jeszcze zaponmniałam napisać, że mam psa rodowodowego :lol: Boluś ma reszteczki dziary w pachwinie[/quote]
Malawaszka, a może on po prostu w jakimś więźniu siedział :lol:[/quote]

no siedział :-? pół roku prawie dostał, ale na Paluchu nie dziarają :evilbat: