Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cccssiiiiiiii kieedyś ją napiszę :roll: a teraz ciiiii i nie gadać bo fot nie mam :eviltong:[/QUOTE]

To po ciiiiiichutku, napisz jaki masz temat :cool3:
Pamiętam, jak ze znajomymi, którzy byli na różnych kierunkach, wymienialiśmy tytuły magisterek :cool3: Nieźle było, bo nikt oprócz autora, nie wiedział o co biega :evil_lol:

Posted

mój promotor też jest tylko na papierze bo moją pomocą naukową ma być Ojciec Dyrektor tylko coś nam się nie składa :angryy: a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskokui tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mój promotor też jest tylko na papierze bo moją pomocą naukową ma być Ojciec Dyrektor tylko coś nam się nie składa :angryy: a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskokui tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote][B][I]:poj Waszeczko , to pisiaj , pisiaj , coż to znaczy te 60 stron w porównaniu z wiecznoscia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka'] teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote]

Naprawdę aż tyle:lol: . Ja taka „wymowna” nie byłam.:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Naprawdę aż tyle:lol: . Ja taka „wymowna” nie byłam.:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]oj czepiasz się , przecież Waszka pisała ze pisze o wodzie co znaczy ze ,,wodę się leje '':p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I]

Posted

[quote name='malawaszka']nie no dobra - żartowałam - może 50 uda mi się sklecić - na szczęście mój promotor nie lubi długich prac :razz:[/quote]

licze na Cię :cool1:

hehehe mojej pracy tez było na 3 zdania a zrobiło mi się siakoś 98 stron wodolejstwa

a co do promotora to mój w dniu obrony nie wiedział ze ja to ja i że się u niego bronie strasznie pomocna persona hahahhaha
Ceść :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: nie licz na mnie Debest bo pod presją nie potrafięsię skupić :evil_lol:

Ceść :lol:[/quote]

ee tam przesadzasz
dobra przestaje liczyć

ps

w mojej pracy ciagle powtarzaja sie te same stwierdzenia tylko czasem od przodu czasem od tylu a czasem na wspak :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Bolusia wygryzły myszki :eviltong:

[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG][/quote]:razz:no no pani bawi się siakimiś programikami;)

Posted

[quote name='malawaszka']Bolusia wygryzły myszki :eviltong:

[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG][/QUOTE]
ej no Weszka super :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']cześć Monia :multi: :multi: :multi:
napisz że woda leci bo musi i już :evil_lol:[/quote]

Albo, że takie są prawa fizyki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] na szczęście mój promotor nie lubi długich prac :razz:[/quote]

[quote name='malawaszka'] a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - [B]a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskoku[/B]i tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote]
to jak nie lubi dlugich prac to to jedno zdanie chyba wystarczy? :evil_lol:

[quote name='malawaszka']a jak mnie ręka boli :crazyeye: :oops:[/QUOTE]
Waszka to nie kredki, nie prawdziwa gumka i nie klej :evil_lol: nie musisz tak przyciskać :evil_lol:

I języka se ne przygryź :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka to nie kredki, nie prawdziwa gumka i nie klej :evil_lol: nie musisz tak przyciskać :evil_lol:
[/quote]

ale jak nie przyciskam to mi krzywo rysuje :diabloti: a języka nie przygryzam, tylko zęby zaciskam :eviltong:

też myślałam, żeby mu oddać to jedno zdanie, ale nie chciał się zgodzić :shake: