malawaszka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 cccssiiiiiiii kieedyś ją napiszę :roll: a teraz ciiiii i nie gadać bo fot nie mam :eviltong: Quote
beria Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='malawaszka']cccssiiiiiiii kieedyś ją napiszę :roll: a teraz ciiiii i nie gadać bo fot nie mam :eviltong:[/QUOTE] To po ciiiiiichutku, napisz jaki masz temat :cool3: Pamiętam, jak ze znajomymi, którzy byli na różnych kierunkach, wymienialiśmy tytuły magisterek :cool3: Nieźle było, bo nikt oprócz autora, nie wiedział o co biega :evil_lol: Quote
Bila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :evil_lol: Ja jak broniłam swojej to nawet mój promotor nie wiedział, o czym to właściwie:evil_lol:, a komisja to już kompletnie Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 mój promotor też jest tylko na papierze bo moją pomocą naukową ma być Ojciec Dyrektor tylko coś nam się nie składa :angryy: a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskokui tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']mój promotor też jest tylko na papierze bo moją pomocą naukową ma być Ojciec Dyrektor tylko coś nam się nie składa :angryy: a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskokui tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote][B][I]:poj Waszeczko , to pisiaj , pisiaj , coż to znaczy te 60 stron w porównaniu z wiecznoscia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Bila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka'] teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote] Naprawdę aż tyle:lol: . Ja taka „wymowna” nie byłam.:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Bila']Naprawdę aż tyle:lol: . Ja taka „wymowna” nie byłam.:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]oj czepiasz się , przecież Waszka pisała ze pisze o wodzie co znaczy ze ,,wodę się leje '':p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I] Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 nie no dobra - żartowałam - może 50 uda mi się sklecić - na szczęście mój promotor nie lubi długich prac :razz: Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 cześć Monia :multi: :multi: :multi: napisz że woda leci bo musi i już :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']nie no dobra - żartowałam - może 50 uda mi się sklecić - na szczęście mój promotor nie lubi długich prac :razz:[/quote] licze na Cię :cool1: hehehe mojej pracy tez było na 3 zdania a zrobiło mi się siakoś 98 stron wodolejstwa a co do promotora to mój w dniu obrony nie wiedział ze ja to ja i że się u niego bronie strasznie pomocna persona hahahhaha Ceść :multi: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :lol: nie licz na mnie Debest bo pod presją nie potrafięsię skupić :evil_lol: Ceść :lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: nie licz na mnie Debest bo pod presją nie potrafięsię skupić :evil_lol: Ceść :lol:[/quote] ee tam przesadzasz dobra przestaje liczyć ps w mojej pracy ciagle powtarzaja sie te same stwierdzenia tylko czasem od przodu czasem od tylu a czasem na wspak :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Bolusia wygryzły myszki :eviltong: [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']Bolusia wygryzły myszki :eviltong: [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG][/quote]:razz:no no pani bawi się siakimiś programikami;) Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']Bolusia wygryzły myszki :eviltong: [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/5440/b1oe2.jpg[/IMG][/QUOTE] ej no Weszka super :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 a jak mnie ręka boli :crazyeye: :oops: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :lol: [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/7448/b2ps2.jpg[/IMG] Quote
KaRa_ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka']:lol: [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/7448/b2ps2.jpg[/IMG][/quote] Ależ Boluś ma wielkie oczyska:crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 bo Boluś ma wytrzeszcz spowodowany niedoczynnością tarczycy :p Dzięki Paula :loveu: Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Vectra']cześć Monia :multi: :multi: :multi: napisz że woda leci bo musi i już :evil_lol:[/quote] Albo, że takie są prawa fizyki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='malawaszka'] na szczęście mój promotor nie lubi długich prac :razz:[/quote] [quote name='malawaszka'] a piszę o tym dlaczego z takiej rzeczki w Dąbrowie ucieka woda - [B]a ucieka dlatego bo dolinka jest założona na uskoku[/B]i tyle mojej pracy - teraz tylko muszę to ładnie ubraćw 60 stron :evil_lol:[/quote] to jak nie lubi dlugich prac to to jedno zdanie chyba wystarczy? :evil_lol: [quote name='malawaszka']a jak mnie ręka boli :crazyeye: :oops:[/QUOTE] Waszka to nie kredki, nie prawdziwa gumka i nie klej :evil_lol: nie musisz tak przyciskać :evil_lol: I języka se ne przygryź :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='PIKA']Waszka to nie kredki, nie prawdziwa gumka i nie klej :evil_lol: nie musisz tak przyciskać :evil_lol: [/quote] ale jak nie przyciskam to mi krzywo rysuje :diabloti: a języka nie przygryzam, tylko zęby zaciskam :eviltong: też myślałam, żeby mu oddać to jedno zdanie, ale nie chciał się zgodzić :shake: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :klacz: super wygryziony przez myszki Bolesław Quote
mila_2 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Malawaszka - Ty wiesz, że ja pasjami oglądam Waszą galerię, ale jakoś zawsze brakowalo mi odwagi żeby się odezwać:oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts