dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 cos takiego ciut bardziej w żółty wpadajaca ona jest matowa a pod kątem tylko pobyskuje troche super to wyglada bo jak stoisz na niej to wudaje sie matowa a jak wchodzisz do kuchni to odbija światło które wpada przez okno Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):ale co to za firma? :razz: emil ceramica a seria chyba nature e colore ale nie moge tego znaleźć kupowałam w sklepie yogi o to ta Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 bleh też nie mogę znaleźć :placz: ale pewnie drogie te płytki jak włoskie, powiedzmy, że będę patriotką i zostane przy polskich :lol: a właśnie chciałam pozmywać gary i potrzaskał sie mój ulubiony szklanek do frappe :placz: nie chciał sie chyba myć i wziął i upadł :placz: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a):Spokojnie :roll: Coś wymyślimy z tymi nadziąślakami .... Kurcze nie drynknełaś ani nic a ja dzwoniłam chyba ze sto razy do Ciebie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: bo byłam na spacerze a wcześniej w TTW - wróciłam po 18 :roll: i nie słysząłam telefonu :oops: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):bleh też nie mogę znaleźć :placz: ale pewnie drogie te płytki jak włoskie, powiedzmy, że będę patriotką i zostane przy polskich :lol: a właśnie chciałam pozmywać gary i potrzaskał sie mój ulubiony szklanek do frappe :placz: nie chciał sie chyba myć i wziął i upadł :placz: one były 10 zł droższe od polskich które najpierw wybraliśmy :roll: Quote
Agga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ekhm ja bym tu chciała psie zdjęcia zobaczyć:shake: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ehhh Debest znowu mi namąciłaś w głowie :lol: :lol: :lol: proszę - resztki moich zapasów :-( gruby kozaczy przed jamniczką zza płota :evil_lol: wyleguje się na plaży i spaceruje a Lunek pastwi się nad kubkiem po kefirku :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :crazyeye: Szpilka ?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheheh jestem monciciel ;) Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 haha Prawie jak Szpilka :evil_lol: tylko fafli ni ma :evil_lol: za to broda była pokaźnie uświniona :mad: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):haha Prawie jak Szpilka :evil_lol: tylko fafli ni ma :evil_lol: za to broda była pokaźnie uświniona :mad: wyfaflunione do kochania przygotowane akurat :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Znowu Bolek chory :shake: Biedactwo :-( malawaszka napisał(a): a właśnie chciałam pozmywać gary i potrzaskał sie mój ulubiony szklanek do frappe :placz: nie chciał sie chyba myć i wziął i upadł :placz: dobrze, ze się nie stlukla, jak ją juz umylas :evil_lol: :crazyeye: to jakiś nowy model kagańca? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: to jakiś nowy model kagańca? :evil_lol: i zawiera jedną naturalną kulturę bakterii :evil_lol: a Boluś nie jest chory :mad: tylko mu rosną takie małe goofna :angryy: ale się im nie damy O NIE!!! czekam tylko aż moja ciotka z niemiec wróci z urlopu i będę do niej dzwonić czy ich weci nie znają czegoś na zatrzymanie tego rośnięcia - bo jak jest takie małe to możemy sobie z tym spokojnie zyć - oby tylko nie urosło tak jak tamto :placz: Quote
bigos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 no strasznie się delektowała :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z papierkiem najlepsze Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a): a Boluś nie jest chory :mad: tylko mu rosną takie małe goofna :angryy: ale się im nie damy O NIE!!! czekam tylko aż moja ciotka z niemiec wróci z urlopu i będę do niej dzwonić czy ich weci nie znają czegoś na zatrzymanie tego rośnięcia - bo jak jest takie małe to możemy sobie z tym spokojnie zyć - oby tylko nie urosło tak jak tamto :placz: ja wiem, bo czytalam (wyobraź sobie :evil_lol: ), ale do weta trzeba iśc :shake: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):ja wiem, bo czytalam (wyobraź sobie :evil_lol: ), ale do weta trzeba iśc :shake: :klacz: no to podziwiać podziwiać :evil_lol: a do weta idziemy jutro albo we wtorek - bo i te ucholce mus zbadać obydwum :placz: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 wstawiam fotki bo chyba mnie nie będzie za dużo w tym tygodniu :roll: idealna linia grzbietu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 a jakżeby inaczej :p Król Bolesław w końcu :loveu: i moje ADHD :razz: zaraźliwe?? :hmmmm: :roll: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 właśnie, czemu? :placz: Nie wyrażam zgody :shake: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 bo muszę na tydzień na wichure jechać popracować i popisać pracę :angryy: :placz: , a że Ojciec Dyrektor tyz tam jest to łaptopa nie dostane z netikiem :shake: Quote
Recommended Posts