Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cos takiego ciut bardziej w żółty wpadajaca ona jest matowa a pod kątem tylko pobyskuje troche
super to wyglada bo jak stoisz na niej to wudaje sie matowa a jak wchodzisz do kuchni to odbija światło które wpada przez okno

Posted

malawaszka napisał(a):
ale co to za firma? :razz:

emil ceramica a seria chyba nature e colore ale nie moge tego znaleźć

kupowałam w sklepie yogi

o to ta

Posted

bleh też nie mogę znaleźć :placz: ale pewnie drogie te płytki jak włoskie, powiedzmy, że będę patriotką i zostane przy polskich :lol:

a właśnie chciałam pozmywać gary i potrzaskał sie mój ulubiony szklanek do frappe :placz: nie chciał sie chyba myć i wziął i upadł :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Spokojnie :roll: Coś wymyślimy z tymi nadziąślakami ....
Kurcze nie drynknełaś ani nic a ja dzwoniłam chyba ze sto razy do Ciebie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

bo byłam na spacerze a wcześniej w TTW - wróciłam po 18 :roll: i nie słysząłam telefonu :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
bleh też nie mogę znaleźć :placz: ale pewnie drogie te płytki jak włoskie, powiedzmy, że będę patriotką i zostane przy polskich :lol:

a właśnie chciałam pozmywać gary i potrzaskał sie mój ulubiony szklanek do frappe :placz: nie chciał sie chyba myć i wziął i upadł :placz:

one były 10 zł droższe od polskich które najpierw wybraliśmy :roll:

Posted

ehhh Debest znowu mi namąciłaś w głowie :lol: :lol: :lol:

proszę - resztki moich zapasów :-(

gruby kozaczy przed jamniczką zza płota :evil_lol:

wyleguje się na plaży

i spaceruje

a Lunek pastwi się nad kubkiem po kefirku

:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha Prawie jak Szpilka :evil_lol: tylko fafli ni ma :evil_lol: za to broda była pokaźnie uświniona :mad:

wyfaflunione do kochania przygotowane akurat :evil_lol:

Posted

Znowu Bolek chory :shake: Biedactwo :-(

malawaszka napisał(a):

dobrze, ze się nie stlukla, jak ją juz umylas :evil_lol:

:crazyeye: to jakiś nowy model kagańca? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye: to jakiś nowy model kagańca? :evil_lol:

i zawiera jedną naturalną kulturę bakterii :evil_lol:

a Boluś nie jest chory :mad: tylko mu rosną takie małe goofna :angryy: ale się im nie damy O NIE!!! czekam tylko aż moja ciotka z niemiec wróci z urlopu i będę do niej dzwonić czy ich weci nie znają czegoś na zatrzymanie tego rośnięcia - bo jak jest takie małe to możemy sobie z tym spokojnie zyć - oby tylko nie urosło tak jak tamto :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):

a Boluś nie jest chory :mad: tylko mu rosną takie małe goofna :angryy: ale się im nie damy O NIE!!! czekam tylko aż moja ciotka z niemiec wróci z urlopu i będę do niej dzwonić czy ich weci nie znają czegoś na zatrzymanie tego rośnięcia - bo jak jest takie małe to możemy sobie z tym spokojnie zyć - oby tylko nie urosło tak jak tamto :placz:
ja wiem, bo czytalam (wyobraź sobie :evil_lol: ), ale do weta trzeba iśc :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
ja wiem, bo czytalam (wyobraź sobie :evil_lol: ), ale do weta trzeba iśc :shake:

:klacz: no to podziwiać podziwiać :evil_lol: a do weta idziemy jutro albo we wtorek - bo i te ucholce mus zbadać obydwum :placz: