Maga100 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka'], tylko głupiała jak siostra siezatrzymywała - wtedy było mega powitanie jak po dłuugiej nieobecności :evil_lol: [/quote] [B]Leon się ze mną wita, gdy wysiadamy z samochodu (oczywiście on też jechał) :stupid: :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 hahaha Luna też, ale tylko wtedy jak wypuści ją z samochodu ktoś inny niż ja - wtedy pędzi do moich drzwi i tam mnie wita :lol: :lol: :lol: a jak ja ją wypuszczam i trzymam na smyczy to podczas mojego wysiadania łapie mnie za nogawki i wogóle się awanturuje strasznie :p Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Luna też, ale tylko wtedy jak wypuści ją z samochodu ktoś inny niż ja - wtedy pędzi do moich drzwi i tam mnie wita :lol: :lol: :lol: a jak ja ją wypuszczam i trzymam na smyczy to podczas mojego wysiadania łapie mnie za nogawki i wogóle się awanturuje strasznie :p[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moja łajza się nie wita :shake: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 a za chwilkę jedziemy się uczyć biegać przy rowerze :p :shake: mam nadzieję, że wrócę cała a nie połamana :lol: Luna mnie wita nawet jak wyjdę wynieść śmieci na minutkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']a za chwilkę jedziemy się uczyć biegać przy rowerze :p :shake: mam nadzieję, że wrócę cała a nie połamana :lol: Luna mnie wita nawet jak wyjdę wynieść śmieci na minutkę :evil_lol:[/quote]no Ozzy wita mnie w domciu jak wracam na ulicy nawet jak wyjdzie 2 min wcześniej ale z auta jak wychodz to nie :shake: Ja z Ozzym na rower bym nie ryzykowała bo luzem to by prysnął albo wleiał pod koła a na smyczy to jechałabym 200 na godzinę i to polami :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 hahahaha no ja dzisiaj będę próbowała ze smyczą jak Luna będzie się zachowywać :evil_lol: noo i szkoda, ż nie mam koszyczka na zakupy to bym ją tam wsadziła jak się zmęczy :lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha no ja dzisiaj będę próbowała ze smyczą jak Luna będzie się zachowywać :evil_lol: noo i szkoda, ż nie mam koszyczka na zakupy to bym ją tam wsadziła jak się zmęczy :lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:weź plecak :razz: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a na smyczy to jehałabym 200 na godzinę i to polami :evil_lol:[/quote] Ha ha, chciałabym to zobaczyć:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:weź plecak :razz:[/quote] hahah nie mam :shake: a do torebki sie nie zmieści :placz: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 ufff jesteśmy, ale zaraz znowu wybywam, tym razem na dzikich chłopów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak się kochamy :loveu: [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9885/14ee5.jpg[/IMG] taaak było gorącoooo [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/7717/dscf07829rs.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4782/dscf08124gn.jpg[/IMG] paaaaaaaa :cool1: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']ufff jesteśmy, ale zaraz znowu wybywam, tym [B]razem na dzikich chłopów[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Dużo ich tam masz? Quote
Cimi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha no ja dzisiaj będę próbowała ze smyczą jak Luna będzie się zachowywać :evil_lol:[/QUOTE] Ja jeżdżiłam z psem na smyczy.. w tym roku, jeszcze nie zaglądnełam do piwnicy żeby go wyczyścić.. no ale kiedyś trzeba :lol:. Wstawałam wcześnie rano jak miałam wolne gdzieś tak godzina 5 szykowałam się i na rower. mało psów i ludzi o takiej porze, więc nie ma ewentualnych rozproszeń i szło nam nieźle, później była mała przerwa i pies od tyłu za rowerem chciał zmienić stronę z prawej na lewą.. no cóż małe upadek był :lol:. A psu najbardziej się podobało jak stawałyśmy i mógł na mnie skoczyć z wielką radością :lol:. Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 cześć Monisiu - mam takie małe pytanko widzę że sama ciapiesz psiaki i że świetnie Ci to idzie... zastanawiam sie nad kupnem maszynki własnie - powiedz mi czy taką maszynką łatwo się "operuje"? Na początek chyba sobie zakupię taką za 20zł w markecie i spróbuję :evil_lol: tylko nie wiem co z Axelka zostanie po moich maszynkowych cięciach :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: tak się kochamy :loveu: [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9885/14ee5.jpg[/IMG] [/quote] wasia ales mężczyzne dorwała, zazdroszczę :oops: :roll: :cool3: Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='r_2005'][quote] Napisał(a) [B]Alicjarydzewska[/B] [I]a na smyczy to jehałabym 200 na godzinę i to polami :evil_lol:[/I][/quote] Ha ha, chciałabym to zobaczyć:evil_lol:[/quote][B]R[/B], a nie masz skojarzenia z doktorem, który popylał przez ugory za buhajem? :lol: :lol: :lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='asher'][B]R[/B], a nie masz skojarzenia z doktorem, który popylał przez ugory za buhajem? :lol: :lol: :lol:[/quote] A to nie Lesio popylał i to przed buhajem?:roll: Doktor to na ugorach buty rozrzucał... Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='r_2005']A to nie Lesio popylał i to przed buhajem?:roll: Doktor to na ugorach buty rozrzucał...[/quote]Lesio popylał PRZED pociągiem - w roli garbusa i ZA dzikiem, złapanym bodajże na lasso :lol: A doktor popylał za Buhajem i dlatego mąż Alicji zdązył buchnąć jej zwłoki z kostnicy przed sekcją ;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='asher']Lesio popylał PRZED pociągiem - w roli garbusa i ZA dzikiem, złapanym bodajże na lasso :lol: [/quote] A jak się w komórki do wynajęcia bawili z buhajem i Lesio się nadział na nich...? To był przed buhajem, a! [quote]A doktor popylał za Buhajem i dlatego mąż Alicji zdązył buchnąć jej zwłoki z kostnicy przed sekcją ;)[/quote] Co racja to racja:cool1: Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='r_2005']A jak się w komórki do wynajęcia bawili z buhajem i Lesio się nadział na nich...? To był przed buhajem, a![/quote]Aaaaa, faktycznie!!! :lol: Zawsze zapominam o tej części książki :lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Malawaszka się wielce ucieszy, jak przeczyta tę konwersację:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Monisiu - mam takie małe pytanko widzę że sama ciapiesz psiaki i że świetnie Ci to idzie... zastanawiam sie nad kupnem maszynki własnie - powiedz mi czy taką maszynką łatwo się "operuje"? Na początek chyba sobie zakupię taką za 20zł w markecie i spróbuję :evil_lol: tylko nie wiem co z Axelka zostanie po moich maszynkowych cięciach :diabloti:[/quote] :lol: nie radziłabym takiej za 20 zł - chociaż dla yorka może i starczy na jakiś czas, ja kupiłam od razu mosera 40W :evil_lol: bo Luna ma jednak trochę szorstką sierść i te ludzkie maszynki nie dają rady po prostu - ogólnie maszynkowanie nie jest trudne - luz blues :lol: gorzes z częściami które trzeba obrobić nożyczkami :angryy: :placz: tu jest dramat u mnie przynajmniej :lol: teraz zamówiłam sobie maszynkę na allegro za 89 zł - do robienia główki i uszek i drobiejszych części bo ta co mam jest za wielka - myślę że dla yorka taka by Ci starczyła na całość :loveu: Cimi - miałam próbować ze smyczą, ale okazało się niepotrzebne :loveu: jestem dumna zmojej córeczki dziś bo pięknie biegła za rowerem - sama uważała żeby nie plątać się i wogóle było super, tylko kondycja jeszcze nie ta i nie jeździłyśmy długo bo szkoda mi było psicy jak zobaczyłam, że się zapluła biedna :loveu: ale pojeździmy troszkę i będzie git, tam jest fajnie bo po lasach jeździmy i nie ma samochodów, ale muszę w koncu spróbpwać ze smyczką bo jak kiedyś będzie trzeba :p [B][SIZE=3]madzia :mad: :mad: :mad: to jest Oliwia!!! widziałaś kiedyś kolesia w różowej chusteczce???!!![/SIZE][/B] :angryy: r_2005 i asher a gadajcie SE i tak nie wiem o czym gadacie :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='malawaszka']r_2005 i asher a gadajcie SE i tak nie wiem o czym gadacie :evil_lol:[/quote] Aaa... to luzik:lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 dzieki za odpowiedź.. wiesz.. sama sie zastanawiam bo w sumie yoraski mają włos a nie sierść z podszerstkiem więc może i dałaby rade taka maszynka ale.. jakoś za 20zł to pewnie szmelc straszny - hihi co by tu chcieć za takie pieniądze.. a zastanawiam sie czy nie oszpecę psa :lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [B]Asher, Rroczku[/B] o czym wy bredzicie? :crazyeye: [quote name='malawaszka'] [B][SIZE=3]madzia :mad: :mad: :mad: to jest Oliwia!!! widziałaś kiedyś kolesia w różowej chusteczce???!!![/SIZE][/B] :angryy: [/quote] Ja widzialam :sweetCyb: ale to byl pedal :diabloti: Quote
Recommended Posts