Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie przeczytałam super radosną wiadomosc gratulacje z powodu raczkowania ... masz przekichane :wink: teraz sie zacznie :lol: a na serio to milowy krok :)

Posted

[quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote]

Właśnie doczytałam...
:D No to gratulacje :D
Powodzenie w bieganiu za raczkującym bobasem :wink: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jakieś ch**ki szabrowały nam na budowie (nie było nikogo zaledwie kilka godzin) :x :evil: 0X ale totalne idioty to były, pijaczki i debile 0X żeby zczeźli :o (cokolwiek to znaczy) - ukradli łopatkę do węgla (maluteńką), czajnik elektryczny (bez kabla :o ), kalendarz z gołą babą na 2006 rok :lol: , i pilota od tv :o (tv został) :o aaa i klucze na zielonej smyczy z napisem IKEA :o które do niczego nie pasują :o :lol: :stupid: aahaaa a na poddaszu wywalili dwa jabole :drinking: :drinking: i teraz ich znajdziemy bo zostawili butelki i mamy odciski palców :evilbat: :evilbat: :evilbat:
[/quote] :roflt: Ale chłopaki łup zdobyli :roflt:

Posted

żegnam Państwa a właściwie Panie :lol: znikam na kilka dni - za 4 godziny jadę na dzikich chłopów do Wisły :evilbat: piiiiknie będę wyglądała taka niewyspana, ale cóż trza było odrobić te dni nieobecności - a właściwie nadrobić :-?

:drinking: :drinking: :drinking: seeU :grins:

Posted

[quote name='asher']Baw się dobrze :hand:

A mnie niech ktoś oświeci, co to za dzikie chłopy w Wiśle na które jedzie Waszka? :oops:[/quote]

Ja Cie nie oswiece, ale pociesze, ze sama nie wiem :wink:

Posted

[quote name='asher']Baw się dobrze :hand:

A mnie niech ktoś oświeci, co to za dzikie chłopy w Wiśle na które jedzie Waszka? :oops:[/quote]
pewnie zwierzyna łowna - Lunka i Bolutek będą polować :wink: :lol: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

Hejka koffani!
Wróciłam, a na forum takie zmiany, że dajcie spokój <lol> :P Chociaż szczerze mówiąc "tamtą dogomanie" bardziej lubiłam :( Jakoś w tej jest tak normalnie... jak każde inne forum :puppydog: Wasia co u ciebie i u twoich stworków słychać?

Posted

[quote name='bernulka']Hejka koffani!
Wróciłam, a na forum takie zmiany, że dajcie spokój <lol> :P Chociaż szczerze mówiąc "tamtą dogomanie" bardziej lubiłam :( Jakoś w tej jest tak normalnie... jak każde inne forum :puppydog: Wasia co u ciebie i u twoich stworków słychać?[/quote]
Hej!!

Mam dokładnie takie samo odczucie :/

Guest bernulka
Posted

A może jeśli sądzi wiecej osob ze tamte forum lepsze, to moze napiszemy cos w stylu petycji forumowej i bedziemy sie podpisywać pod mailem, czy też wątkiem i wyślemy do Admina... co wy na to? Bo jakoś teraz to tak dziwinie...:puppydog:

Posted

[quote name='bernulka']A może jeśli sądzi wiecej osob ze tamte forum lepsze, to moze napiszemy cos w stylu petycji forumowej i bedziemy sie podpisywać pod mailem, czy też wątkiem i wyślemy do Admina... co wy na to? Bo jakoś teraz to tak dziwinie...:puppydog:[/quote]
a mnie się podoba :oops:
tylko gdzie znowu podziała się Waszka - wczoraj była a dzisiaj znowu jej nie ma :niewiem: :hmmmm:

Posted

jestem jestem tylko sie odnaleźć nie moge :nonono2: nie podoba mi się i nie mam powiadomień i co kurma mam szukać tego wszystkiego teraz??!! :madgo:

dupadupadupa

wogóle będę choa - wymarzłam dziś w schronisku:puppydog:

Posted

Waszkomala też mi się dogo nie podoba :nonono2: jeszcze mają być jakieś zmiany, aż się boję.....

Ahh wspaniała!!!! Marzłaś dla piechów!! :iloveyou: ;)

PS. A fotki?! :p

Posted

[quote name='malawaszka']jestem jestem tylko sie odnaleźć nie moge :nonono2: nie podoba mi się i nie mam powiadomień i co kurma mam szukać tego wszystkiego teraz??!! :madgo: [/quote] :evil_lol: Dokładnie. A jak już sobie zaznaczysz powiadomienia, to maksymalnie zwiększ pojemnośc skrzynki, bo teraz nie jest tak, jak do tej pory, że przychodzici jedno, a kolejne dopiero jak odwiedzisz dany temat. teraz przychodzą powiadomienia o każdej jednej odpowiedzi w temacie :lol:

[B]Waszko[/B], priwa ci nie mogę wysłac, bo masz skrzynkę zapchaną (chyba jak kazdy, ja swoją dwie godziny czyściłam :roll: ). Kaska dzisiaj poszła. Nadwyżka jest na zwierzaki które macie pod opieką, sama zdecyduj na co konkretnie. Nadwyżka niewielka, ale wiadomo, święta...

Posted

[quote name='asher']:evil_lol: Dokładnie. A jak już sobie zaznaczysz powiadomienia, to maksymalnie zwiększ pojemnośc skrzynki, bo teraz nie jest tak, jak do tej pory, że przychodzici jedno, a kolejne dopiero jak odwiedzisz dany temat. teraz przychodzą powiadomienia o każdej jednej odpowiedzi w temacie :lol:

[B]Waszko[/B], priwa ci nie mogę wysłac, bo masz skrzynkę zapchaną (chyba jak kazdy, ja swoją dwie godziny czyściłam :roll: ). Kaska dzisiaj poszła. Nadwyżka jest na zwierzaki które macie pod opieką, sama zdecyduj na co konkretnie. Nadwyżka niewielka, ale wiadomo, święta...[/quote]

:scream_3: qrwaaaa emoty nawet pomieszane :vamp: załamałaś mnie z tymi powiadomieniami!!!!! JEZUUUUU!!!!!!!!!!

Dzięki Ci o dobra Kobieto za nadwyżkę :flasings: :bigok: każdy grosik na wagę złota teraz bo maleństw w schr przybyło zimowych :( jakiś wysyp normalnie i umierają jak nie wiem co :(

a skrzynke opróżniłam jakies 3 godziny temu juz

Posted

ja p......!!! :vamp:
Kuźwa, Waszko, piszę tu już czwarty post. za każdym razem, gdy już nacisnę to "zatwierdź Odpowiedź" znika mi wszystko i pisze o DATABASE. I g......
Zaraz mnie trafi!!!!:vamp:
A MIAŁO NIE BYĆ JUŻ TEGO TYPU PROBLEMÓW!

Posted

Waszko nie ciesz się za bardzo, bo nadwyżka naprawde malutka... :-(

Maga, tobie naprawdę już powiadomienia lawinowo nie przychodzą??? Bo mnie ciągle :evil:

Posted

[quote name='malawaszka']noo Maga chyba nie twierdzisz, że to moja wina :flasings: :haha:[/quote]

nie twierdzę żesz przecież 8-)
ale to u ciebie napisałam czetry posty na marne :bigcry:

Posted

[quote name='asher']

Maga, tobie naprawdę już powiadomienia lawinowo nie przychodzą??? Bo mnie ciągle :evil:[/quote]

różnie bywa, ale nie jest tak tragicznie jak na początku.
Maksymalnie zauważyłam trzy takie same powiadomienia - a odpowiedzi w danej galerii było dużo więcej. Ja mam więc wciąż nadzieję, że niedłogu bedzie już tak jak trza ;-)