Alicja Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :o ale sprytne złodziejaszki :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Własnie przeczytałam super radosną wiadomosc gratulacje z powodu raczkowania ... masz przekichane :wink: teraz sie zacznie :lol: a na serio to milowy krok :) Quote
Katerinas Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote] Właśnie doczytałam... :D No to gratulacje :D Powodzenie w bieganiu za raczkującym bobasem :wink: :lol: Quote
Katerinas Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='malawaszka']jakieś ch**ki szabrowały nam na budowie (nie było nikogo zaledwie kilka godzin) :x :evil: 0X ale totalne idioty to były, pijaczki i debile 0X żeby zczeźli :o (cokolwiek to znaczy) - ukradli łopatkę do węgla (maluteńką), czajnik elektryczny (bez kabla :o ), kalendarz z gołą babą na 2006 rok :lol: , i pilota od tv :o (tv został) :o aaa i klucze na zielonej smyczy z napisem IKEA :o które do niczego nie pasują :o :lol: :stupid: aahaaa a na poddaszu wywalili dwa jabole :drinking: :drinking: i teraz ich znajdziemy bo zostawili butelki i mamy odciski palców :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote] :roflt: Ale chłopaki łup zdobyli :roflt: Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 hahha noo obłowili się że hej - normalnie to teraz bogacze we wsi :lol: Quote
malawaszka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 żegnam Państwa a właściwie Panie :lol: znikam na kilka dni - za 4 godziny jadę na dzikich chłopów do Wisły :evilbat: piiiiknie będę wyglądała taka niewyspana, ale cóż trza było odrobić te dni nieobecności - a właściwie nadrobić :-? :drinking: :drinking: :drinking: seeU :grins: Quote
asher Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Baw się dobrze :hand: A mnie niech ktoś oświeci, co to za dzikie chłopy w Wiśle na które jedzie Waszka? :oops: Quote
LAZY Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='asher']Baw się dobrze :hand: A mnie niech ktoś oświeci, co to za dzikie chłopy w Wiśle na które jedzie Waszka? :oops:[/quote] Ja Cie nie oswiece, ale pociesze, ze sama nie wiem :wink: Quote
aga1215 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='asher']Baw się dobrze :hand: A mnie niech ktoś oświeci, co to za dzikie chłopy w Wiśle na które jedzie Waszka? :oops:[/quote] pewnie zwierzyna łowna - Lunka i Bolutek będą polować :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Bwaro dla Oliwki :angel: A tych zbirow niech ges kopnie 0X Jaki snieg... :lol: :P Bawi sie dobrze 8) Quote
Lucy* Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Baw się .. baw sie ... baw się dobrze :angel: :angel: Quote
Guest bernulka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hejka koffani! Wróciłam, a na forum takie zmiany, że dajcie spokój <lol> :P Chociaż szczerze mówiąc "tamtą dogomanie" bardziej lubiłam :( Jakoś w tej jest tak normalnie... jak każde inne forum :puppydog: Wasia co u ciebie i u twoich stworków słychać? Quote
asiunia Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='bernulka']Hejka koffani! Wróciłam, a na forum takie zmiany, że dajcie spokój <lol> :P Chociaż szczerze mówiąc "tamtą dogomanie" bardziej lubiłam :( Jakoś w tej jest tak normalnie... jak każde inne forum :puppydog: Wasia co u ciebie i u twoich stworków słychać?[/quote] Hej!! Mam dokładnie takie samo odczucie :/ Quote
Guest bernulka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A może jeśli sądzi wiecej osob ze tamte forum lepsze, to moze napiszemy cos w stylu petycji forumowej i bedziemy sie podpisywać pod mailem, czy też wątkiem i wyślemy do Admina... co wy na to? Bo jakoś teraz to tak dziwinie...:puppydog: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='bernulka']A może jeśli sądzi wiecej osob ze tamte forum lepsze, to moze napiszemy cos w stylu petycji forumowej i bedziemy sie podpisywać pod mailem, czy też wątkiem i wyślemy do Admina... co wy na to? Bo jakoś teraz to tak dziwinie...:puppydog:[/quote] a mnie się podoba :oops: tylko gdzie znowu podziała się Waszka - wczoraj była a dzisiaj znowu jej nie ma :niewiem: :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 jestem jestem tylko sie odnaleźć nie moge :nonono2: nie podoba mi się i nie mam powiadomień i co kurma mam szukać tego wszystkiego teraz??!! :madgo: dupadupadupa wogóle będę choa - wymarzłam dziś w schronisku:puppydog: Quote
mrowka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Waszkomala też mi się dogo nie podoba :nonono2: jeszcze mają być jakieś zmiany, aż się boję..... Ahh wspaniała!!!! Marzłaś dla piechów!! :iloveyou: ;) PS. A fotki?! :p Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='malawaszka']jestem jestem tylko sie odnaleźć nie moge :nonono2: nie podoba mi się i nie mam powiadomień i co kurma mam szukać tego wszystkiego teraz??!! :madgo: [/quote] :evil_lol: Dokładnie. A jak już sobie zaznaczysz powiadomienia, to maksymalnie zwiększ pojemnośc skrzynki, bo teraz nie jest tak, jak do tej pory, że przychodzici jedno, a kolejne dopiero jak odwiedzisz dany temat. teraz przychodzą powiadomienia o każdej jednej odpowiedzi w temacie :lol: [B]Waszko[/B], priwa ci nie mogę wysłac, bo masz skrzynkę zapchaną (chyba jak kazdy, ja swoją dwie godziny czyściłam :roll: ). Kaska dzisiaj poszła. Nadwyżka jest na zwierzaki które macie pod opieką, sama zdecyduj na co konkretnie. Nadwyżka niewielka, ale wiadomo, święta... Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='asher']:evil_lol: Dokładnie. A jak już sobie zaznaczysz powiadomienia, to maksymalnie zwiększ pojemnośc skrzynki, bo teraz nie jest tak, jak do tej pory, że przychodzici jedno, a kolejne dopiero jak odwiedzisz dany temat. teraz przychodzą powiadomienia o każdej jednej odpowiedzi w temacie :lol: [B]Waszko[/B], priwa ci nie mogę wysłac, bo masz skrzynkę zapchaną (chyba jak kazdy, ja swoją dwie godziny czyściłam :roll: ). Kaska dzisiaj poszła. Nadwyżka jest na zwierzaki które macie pod opieką, sama zdecyduj na co konkretnie. Nadwyżka niewielka, ale wiadomo, święta...[/quote] :scream_3: qrwaaaa emoty nawet pomieszane :vamp: załamałaś mnie z tymi powiadomieniami!!!!! JEZUUUUU!!!!!!!!!! Dzięki Ci o dobra Kobieto za nadwyżkę :flasings: :bigok: każdy grosik na wagę złota teraz bo maleństw w schr przybyło zimowych :( jakiś wysyp normalnie i umierają jak nie wiem co :( a skrzynke opróżniłam jakies 3 godziny temu juz Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ja p......!!! :vamp: Kuźwa, Waszko, piszę tu już czwarty post. za każdym razem, gdy już nacisnę to "zatwierdź Odpowiedź" znika mi wszystko i pisze o DATABASE. I g...... Zaraz mnie trafi!!!!:vamp: A MIAŁO NIE BYĆ JUŻ TEGO TYPU PROBLEMÓW! Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 noo Maga chyba nie twierdzisz, że to moja wina :flasings: :haha: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Waszko nie ciesz się za bardzo, bo nadwyżka naprawde malutka... :-( Maga, tobie naprawdę już powiadomienia lawinowo nie przychodzą??? Bo mnie ciągle :evil: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='malawaszka']noo Maga chyba nie twierdzisz, że to moja wina :flasings: :haha:[/quote] nie twierdzę żesz przecież 8-) ale to u ciebie napisałam czetry posty na marne :bigcry: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher'] Maga, tobie naprawdę już powiadomienia lawinowo nie przychodzą??? Bo mnie ciągle :evil:[/quote] różnie bywa, ale nie jest tak tragicznie jak na początku. Maksymalnie zauważyłam trzy takie same powiadomienia - a odpowiedzi w danej galerii było dużo więcej. Ja mam więc wciąż nadzieję, że niedłogu bedzie już tak jak trza ;-) Quote
Recommended Posts