Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszeczko :o no GRATULKI :drinking: :drinking: :drinking:
ale z ciebie gaduła :wink: :lol: :lol: :lol:
Waszeczko mnie nie możesz zaadoptować ale może jakaś przyszywana siostra ci sie przyda :wink:

Posted

psyda sie psyda :lol:

a jeszcze Wam się nie chwaliłam - od dziś jestem posiadaczką maszynki do strzyżenia psów :evilbat: :evilbat: :evilbat: hihih co prawda dostanę ją dopiero po 28 listopada, ale już jest moja :evilbat: strzeżcie się :evilbat: :lol:

a teraz leceeee :drinking:

Posted

[quote name='aga1215']Waszka - widziałaś
[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7906&start=120[/url]
:drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

waszka GRATULUJE :drinking:

Posted

[quote name='asher']Waszka, chyba musimy ci jakąś nagrodę ufundować 8) Co powiesz na bilet do warszawy? 8)[/quote]

No to ja się zabieram za pisanie, coby sie na ten bilet załapac! :lol:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='asher']Waszka, chyba musimy ci jakąś nagrodę ufundować 8) Co powiesz na bilet do warszawy? 8)[/quote]

No to ja się zabieram za pisanie, coby sie na ten bilet załapac! :lol:[/quote]ja też , ja też :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='malawaszka']Dzięki Tara :D

i Dzięki dziewczyny :lol: hahah ale co za zawody - [b]JA już wygrałam i koniec zawodów[/b] :evilbat:[/quote]

hahaha jaki tyran hahahhaha

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]

ale Ci zalezy na nas :D :angel: :angel: :angel: i na wycieczce :D[/quote]

NO BA!! A komu by nie zależało na darmowej wycieczce do Stolycy Kaczogrodu :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]i ,,0'' nadzieji :([/quote]

Waszka zapisała Was na smierc :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]

NO BA!! A komu by nie zależało na darmowej wycieczce do Stolycy Kaczogrodu :evilbat: :lol:[/quote]

hahaha no tak ja myslalam ze kcesz do nas a Ciebie do Kaczolicy tylko ciagnie ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]

NO BA!! A komu by nie zależało na darmowej wycieczce do Stolycy Kaczogrodu :evilbat: :lol:[/quote]

hahaha no tak ja myslalam ze kcesz do nas a Ciebie do Kaczolicy tylko ciagnie ;)[/quote]

dziś strzelałam w tej gierce do której dałaś linka to teraz czas na ćwiczenia na żywo :evilbat:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']NO!! NIE MA LITOŚCI!!!! :evilbat:[/quote]i ,,0'' nadzieji :([/quote]

Waszka zapisała Was na smierc :lol:[/quote]aż mnie siem przykro zrobiło :wink: :lol: