malawaszka Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 haha Brodaty Mol Stróżujący :lol: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Waszka? :o Czy to za kare Luna siedziałą w szafie? To miało być odseparowanie od stada? :o :shake: Quote
Pasavera Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Bolutek jaką ma brodę :o :angel: :angel: Coraz piękniejszy jest :iloveyou: :angel: :iloveyou: Luneta w szafie bosska :angel: :angel: :calus: Quote
Guest bernulka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 :o Luniastą mi Wasia w szafie chciała zamknąć :o Luneczko nie martw sie jak cos to mi powiesz a ja do Wwasi polece :P Śliczna jest :iloveyou: Ale na żywo jeszcze ładniejsza 8) 8) (trzeba sie chwalić że się taka księżniczke widziało :evilbat: ) A księcia Bolesława :lol: Jeszcze nie widziałam :cry: :cry: Ale zobacze :evilbat: Wasia ale on American :o Włoski ma takie jak typek americo jak ja to mówie :lol: śliczny moj idol :buzi: A mi na szczęście również już przeszło. A lekarka mówi że wszyscy teraz z grypą żołąkowa przychodzą :-? paździoszki Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 malawaszka napisał(a):haha Brodaty Mol Stróżujący :lol: :o uuuuu i nie boisz sie takiej bestii w domu trzymac :D Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Debe, an dodatek ten mol jest z SS - służb specjalnych :o Quote
anetta Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 http://img491.imageshack.us/img491/5148/dscf00564qy.jpg :eek2: wow :o Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 asher napisał(a):Debe, an dodatek ten mol jest z SS - służb specjalnych :o no cos Ty to waszka ma taka super tajna bron 8) ja nie wiem czy moje nerwy by wytzymaly taaaakie napiecie ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 haha a myślicie że dlaczego taka słaba pstanio jestem?? już nie wytrzymuję napięcia :lol: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 no super fotki i przyszło mi na myśl, że mogłoby być trochę przerażajaco tytuł horroru pies z szafy hihihihih Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a): pstanio Waszka :question: :question: :question: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 nooo widzicie nawet pisać już z tego wyczerpania nie umiem :-? a właśnie oglądam MagdęM i jak zwykle ryczę :cry: NO JA NIE MOGE TEGO OGLĄDAĆ!!!!!!!! :wallbash: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):nooo widzicie nawet pisać już z tego wyczerpania nie umiem :-? a właśnie oglądam MagdęM i jak zwykle ryczę :cry: NO JA NIE MOGE TEGO OGLĄDAĆ!!!!!!!! :wallbash: Waszka, nie rycz ! Toż to KICZ jest ! To nie jest życie ! Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 ale ja kcem taki kicz!!! :oops: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):malawaszka napisał(a): pstanio Waszka :question: :question: :question: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: posikałam się :lol: :lol: :lol: :lol: pstanio- nie moge, umarłam :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 no baardzo śmieszne no!!! :grab: Quote
Majka_Gizmo Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Waszka Boluś wygląda wspaniale! Zupełnie bez porownania z tym co było niegdyś. LUNEmolTKA w szafie jako wartownik świetna-Ehh te kobitki :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a):no baardzo śmieszne no!!! :grab: pstanio, pstanio, PSTANIO, pstaniopstaniopstanio :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evilbat: przestańcie już pisac, bo chcę iść spać :-? Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 nie prtzestane nie przestane nie przestane :grab: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka'] nie prtzestane :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 uwzięły sie maupy jedne!!!! :grab: :bad-word: :ak-shot: :chainsaw: :boom: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka'] nie prtzestane :lol: :lol: :lol: :lol: AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :lol: :lol: błagam, proszę, przestancie, ja chcę sapć!!! a wyję i umieram :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='malawaszka']uwzięły sie maupy jedne!!!! :grab: :bad-word: :ak-shot: :chainsaw: :boom: KTO ??? MY ??? :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts