mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Dlatego mnie zapraszasz na nocke? :scared: :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 ekheemm we dwójkę cieplej :evilbat: :lol: Quote
mrowka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 malawaszka napisał(a):ekheemm we dwójkę cieplej :evilbat: :lol:kuszaca propozycja... 8) :evilbat: Ale z ciezkim bolem serca musze odmowic pozniewaz bojam sie tych psow mordercow!!! Bez kaganca, bez smyczy biegajaa... :shocked!: :lol: Quote
daga10011 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 oj waszka-w ten sposob towarzystwa to nie znajdziesz??????? :lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :( u mnie też tak zimno było :roll: Ale fotki piękne 8) Quote
Guest bernulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Wasia ja moge przyjść... juz mi wszystko jedno :cry: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 co się stało Paździoszku??? :calus: Quote
Guest bernulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Chłopak... :cry: kto inny... eh... :cry: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Kochana masz jeszcze duuuużo czasu i pewnie niejeden się "przewinie" :wink: Quote
Guest bernulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 malawaszka napisał(a):Kochana masz jeszcze duuuużo czasu i pewnie niejeden się "przewinie" :wink: Może i tak... ale to boli... :cry: zwłaszcza ze zobaczyłam go z inną laską... :cry: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 wiem kochana wiem, że zawsze boli :calus: będzie dobrze - założymy kółko porzuconych dogomaniaczek :wink: Quote
Pysia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 bernulka napisał(a):malawaszka napisał(a):Kochana masz jeszcze duuuużo czasu i pewnie niejeden się "przewinie" :wink: Może i tak... ale to boli... :cry: zwłaszcza ze zobaczyłam go z inną laską... :cry: paździoszki Przestan się roztkliwiac. Robisz mu tym tylko przyjemnosć !! Teraz masz byc zawsze usmiechnieta a znajdzie sie o 100x lepszy od niego. Wiesz...Tego kwiatu to pół swiatu :lol: Niech sobie laski zarywa a i tak Ty jesteś najlepsza :wink: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 olekg18 napisał(a):oj Ale wy marudzicie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zadowolony z życia się odezwał 8) :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Baby fstrentne co to za ryczenie znowu tutaj? :-? :( malawaszka napisał(a):dzisiaj o 7-8 rano :-? :o o której Ty wstajesz? :o Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 no właśnie o 7 wstałam bom tam spała :-? więc wstaję o świcie i hejaa do domu odespać :lol: a tak se beczym, a co!!! wolno nam! :lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 haha dzięki Ala - tylko co ta Ważka jakaś taka nieżywa??? :lol: Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko for you 8) :wink: brrr zabic to!! okropienstwoo.. :evilbat: 0X :lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 malawaszka napisał(a):haha dzięki Ala - tylko co ta Ważka jakaś taka nieżywa??? :lol:ona ususzona znaleziona na bagienkach była :-? ale dobrze się trzyma 8) bo martwa ciemka nam się rozsypała / nie my zabiliśmy tylko znaleźliśmy 8) / Quote
malawaszka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='mrowka']brrr zabic to!! okropienstwoo.. :evilbat: 0X :lol: noo właśnie :evilbat: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='mrowka']brrr zabic to!! okropienstwoo.. :evilbat: 0X :lol: noo właśnie :evilbat: sadysty :evilbat: 8) :lol: Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='mrowka']brrr zabic to!! okropienstwoo.. :evilbat: 0X :lol: noo właśnie :evilbat: Osz Tty!!! Mrowkogronem chcesz na mnie?!?!! :evil: (hahahaha) Juz ja bym te skrzydelka powyrywalaa ahhhh :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='malawaszka'][quote name='mrowka']brrr zabic to!! okropienstwoo.. :evilbat: 0X :lol: noo właśnie :evilbat: Osz Tty!!! Mrowkogronem chcesz na mnie?!?!! :evil: (hahahaha) Juz ja bym te skrzydelka powyrywalaa ahhhh :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja gapa nie wyczułam podtekstu do Mrówki :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts