Katerinas Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='malawaszka']no niby fajnie ale dla mnie jest taka trochę bezpłciowa jak oczek nie widać :roll: :oops: poza tym chyba zdrowiej jak coś widzi 8) w słup jakiś nie wlezie :lol: :lol: To co ma powiedzieć moja Gaja :lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 no Gaja może już tylko zaskomleć jak przywali głową w coś :wink: Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 ach dziś był cudowny dzień :angel: piękny spacer w ciepełku i słoneczku, ale ja goopia nie wzięłam aparatu to pokażę Wam tylko kilka kiepskich fotek z telefonu :-? spadaj mała z tym aparatem zjem wszystkie patyki i cały śnieg Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 waszeczko a jaki masz aparat bo fotki sa calkiem porzadne jakosciowo Lunka :angel: Quote
malawaszka Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Motorolka E398 :D a po spacerku była kąpiel :evilbat: pańcia kupiła nową odżywkę do włosów :evilbat: :lol: czy widzieliście kiedyś bardziej zadowolonego psa??? :roflt: dobrze że psy nie potrafią mówić :lol: i nareszcie suszonko poznęcałam się nad pieskiem a teraz muszę lecieć - efekty suszonka zobaczycie jak wrócę Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :cunao: :laugh2_2: hahahah do TOZu Cie waszeczko hahahha Lunka strasznie szczesliwa smyczka wskazuje ze jakby nie miala wyjscia hahahahahaha Quote
Pasavera Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :angel: :roflt: :angel: :roflt: :angel: :roflt: :angel: Jaka Lunetka mokra :sweetCyb: Quote
daga10011 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ale super fotka :lol: :lol: :lol: .Luneczka zazywa kapieli :wink: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jejkuu Waszkomala jak moglas Lunke wykapciac!! Osz Ty niedobra! :lol: Jak ona patrzy slodko :iloveyou: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 bidna t aLunetka bidna z ta szalona waszeczka ;) Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 a tu po suszeniu śliczna, czyściutka i puszysta :D :wink: tylko taaaka już zarośnięta małpka :roll: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jaka ona jest slodziasta :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 :D dziekujemy :fadein: ale zarosłą za bardzo i po kąpieli jej się piórka nastroszyły i teraz jak mały grubcio boblik wygląda :roll: Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jaki szampon uzywacie? Moze ja sprobuje-przydalby sie jakis zwiekszajacy objetosc :lol: :lol: Luncia-misio :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Mrówka szampon dla szorstkowłosych ale odżywka zwiększająca objętość :lol: :lol: :lol: sama jej ostatnio użyłam :oops: :lol: bo moja się skończyła i git :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahahahahaha waszka jestes niemozliwa ale w USA gwiazdy uzywaja ponoc kosmetykow do wlosow dla koni wiec luzik ;) Quote
LAZY Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hahaha...ja chyba jednak szamponem Lazy nie będę myła włosów... :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Waszko bomba zdjecia... Ale jak mogłas tak Lunetke potraktowac :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 no kurde jusz nie przesadzajcie :lol: czasem trzeba śmierdziela wykąpać - na poduszczem i śpi taki brudas :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 malawaszka napisał(a):no kurde jusz nie przesadzajcie :lol: czasem trzeba śmierdziela wykąpać - na poduszczem i śpi taki brudas :lol: dobra dobra waszko....my tam wiemy swoje :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 a wiecie jakie miałam głodziutkie włosy po tej odżywce bananowej? :D :lol: Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 malawaszka napisał(a):a wiecie jakie miałam głodziutkie włosy po tej odżywce bananowej? :D :lol: no na pewno czujesz sie tak wspaniale :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 b a n a n o w e j o rany jak ona musi pysznie pachniec a jak sie nazywa i czy w kazdym sklepie zoo jest dostepna tez SE kupie ;) a kokosowa moze byla ?? 8) Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 kupiłam w necie :D ale ja bym SE takiej nie kupiła - za droga Lunce to na rok starczy więc looz ale tak na miesiąc jak dla mnie to fiu fiu :wink: Quote
Recommended Posts