Paula Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czesc Weszka :lol: U Ciebie tez nagadane :roll: Kiedy ja to wszystko nadrobie :placz: Quote
mila_2 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 podziwiam twoje Szkodniki Waszko - maja niesamowita cierpliwość do pozowania, i te kolory:):):) Nam lepiej wychodzi sesja kota naszej sąsiadki jak szaleje na balkonie niż zdjęcia Młodej:cool3::cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Weszka :lol: U Ciebie tez nagadane :roll: Kiedy ja to wszystko nadrobie :placz: no zmówiłyście sie z Ewką cy co??:shake: mila co Ty? one i cierpliwość?? :evil_lol: nawet sobie nie wyobrażasz jaka ja musze być szybka żeby za nimi nadązyć :evil_lol: co jakiś czas uda mi się je czymś zainteresować żeby sie zatrzymały na chwilke :mad: Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 jestem i tu :diabloti: zdjęcia oglądnełam :oops: to mi się podobuje :loveu: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):a Ty musisz wszystko peplać??? :mad: Też Cię kocham :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nuuska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a)::nono: zrobiłaś tak samo jak ja i sie wyświetla - kurde cemu moje nie działało? :placz: ale zrobiłam linka do tego postu z linkami :lol: moje też przestało działać po jakimś czasie malawaszka napisał(a):/dzięki mila :loveu: troszke mordeczek Cudne :loveu: To Lunka, tak? Pychol taki uchachany i mina niewiniątka :evil_lol: A co to za malownicza wieś jeśli mogę zapytać? :cool3: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a): :grins: Monika, Ty to popadasz w skrajności :cool3: Albo całkiem duze - tak jak te, co to Maga odkopała - albo całkiem malutkie - jak te powyżej . :p Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Hania :crazyeye: :mdleje: Maga odkopała sprzed tygodnia, a Ty sprzed ponad roku :crazyeye: WOW!!!! :loveu: ale cudny był Ciupek taki malutki :loveu: dalej jest cudny i jak pięknie śpiewa na powitanie :loveu: a z tymi skrajnościami to no cóż - kobieta zmienną jest :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Monika, Ty to popadasz w skrajności :cool3: Albo całkiem duze - tak jak te, co to Maga odkopała - albo całkiem malutkie - jak te powyżej . :p Ja ją rozumiem ;) Po dniu spędzonym z Lunetą pragnie coś sporego zrównoważonego a potem znowu chce coś małego na rączki :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 czesc waszunia:buzi: a co to za ucholka dorwałas?slicznie wam razem :eviltong: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): czesc waszunia:buzi: a co to za ucholka dorwałas?slicznie wam razem :eviltong: Ten ucholek teraz jest całkiem sporym Critersem ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Pysia napisał(a):Ten ucholek teraz jest całkiem sporym Critersem ;) wszystko jedno kim on tam jest, świetnie wygląda :loveu: taki do waszki podobny :eviltong: taki jokas niewinny :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Pysia napisał(a):Ten ucholek teraz jest całkiem sporym Critersem ;) a Ty go nie widziałaś :eviltong: madzia18sosnowiec napisał(a):wszystko jedno kim on tam jest, świetnie wygląda :loveu: taki do waszki podobny :eviltong: taki jokas niewinny :eviltong: noo Ciupek jest świetny - widuję go co jakiś czas na wystawkach i większego oszołomka chyba nie znam :loveu: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a): aaaaaaaaaa....... jak cudnie :loveu: :loveu: :loveu: I co Waszka gadasz że Lunka nie dogaduje się z Oliwką;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 suuuper te zdjęcia :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Katerinas napisał(a):aaaaaaaaaa....... jak cudnie :loveu: :loveu: :loveu: I co Waszka gadasz że Lunka nie dogaduje się z Oliwką;) ooo nie nie kochana - tak gadałam na początku, zanim się dziewczynki skumplowały :loveu: bo teraz to sobie z dzióbków spijają :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):Hania :crazyeye: :mdleje: Maga odkopała sprzed tygodnia, a Ty sprzed ponad roku :crazyeye: widzisz, Waszko, widzisz, jakie my z Hanią jesteśmt fantastyczne? oglądamy twoja galerię wzdłuż i wszerz, wracamy, przeglądamy, analizujemy, wyciągamy,komentujemy.... :grins: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :-o On Cię zaraz zje :lol: Śliczne zdjęcie :p Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):widzisz, Waszko, widzisz, jakie my z Hanią jesteśmt fantastyczne? oglądamy twoja galerię wzdłuż i wszerz, wracamy, przeglądamy, analizujemy, wyciągamy,komentujemy.... :grins: ooo ranyy mów tak do mnie, mów :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: jesteście naprawdę fantastyczne :Rose: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Katerinas napisał(a): :-o On Cię zaraz zje :lol: to miało być jak mi daje buziaka bo bardzo całuśny jest, ale akurat mu się znudziłam i postanowił ziewnąć :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):ooo nie nie kochana - tak gadałam na początku, zanim się dziewczynki skumplowały :loveu: bo teraz to sobie z dzióbków spijają :lol: Super, super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::angel: To ja kcem więcej zdjęć :razz: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):ooo ranyy mów tak do mnie, mów :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: jesteście naprawdę fantastyczne :Rose: podziwiamy, oceniamy, przeglądamy, omawiamy, rozbieramy... Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 olcha napisał(a): błihihiihihih :evil_lol: Katerinas napisał(a):Super, super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::angel: To ja kcem więcej zdjęć :razz: było już sporo :lol: musiałabym wstawiać jeszcze raz te same bo nowych narazie niet :shake: Maga100 napisał(a):podziwiamy, oceniamy, przeglądamy, omawiamy, rozbieramy... :crazyeye: kogo? Quote
Recommended Posts