Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podziwiam twoje Szkodniki Waszko - maja niesamowita cierpliwość do pozowania, i te kolory:):):) Nam lepiej wychodzi sesja kota naszej sąsiadki jak szaleje na balkonie niż zdjęcia Młodej:cool3::cool3::cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Weszka :lol: U Ciebie tez nagadane :roll: Kiedy ja to wszystko nadrobie :placz:

no zmówiłyście sie z Ewką cy co??:shake:

mila co Ty? one i cierpliwość?? :evil_lol: nawet sobie nie wyobrażasz jaka ja musze być szybka żeby za nimi nadązyć :evil_lol: co jakiś czas uda mi się je czymś zainteresować żeby sie zatrzymały na chwilke :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
:nono:

zrobiłaś tak samo jak ja i sie wyświetla - kurde cemu moje nie działało? :placz: ale zrobiłam linka do tego postu z linkami :lol:

moje też przestało działać po jakimś czasie

malawaszka napisał(a):
/dzięki mila :loveu:

troszke mordeczek

Cudne :loveu: To Lunka, tak? Pychol taki uchachany i mina niewiniątka :evil_lol:
A co to za malownicza wieś jeśli mogę zapytać? :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):

:grins:

Monika, Ty to popadasz w skrajności :cool3:
Albo całkiem duze - tak jak te, co to Maga odkopała - albo całkiem malutkie - jak te powyżej . :p

Posted

Hania :crazyeye: :mdleje: Maga odkopała sprzed tygodnia, a Ty sprzed ponad roku :crazyeye: WOW!!!! :loveu: ale cudny był Ciupek taki malutki :loveu: dalej jest cudny i jak pięknie śpiewa na powitanie :loveu:

a z tymi skrajnościami to no cóż - kobieta zmienną jest :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Monika, Ty to popadasz w skrajności :cool3:
Albo całkiem duze - tak jak te, co to Maga odkopała - albo całkiem malutkie - jak te powyżej . :p

Ja ją rozumiem ;) Po dniu spędzonym z Lunetą pragnie coś sporego zrównoważonego a potem znowu chce coś małego na rączki :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

czesc waszunia:buzi:

a co to za ucholka dorwałas?slicznie wam razem :eviltong:

Ten ucholek teraz jest całkiem sporym Critersem ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Ten ucholek teraz jest całkiem sporym Critersem ;)

a Ty go nie widziałaś :eviltong:

madzia18sosnowiec napisał(a):
wszystko jedno kim on tam jest, świetnie wygląda :loveu: taki do waszki podobny :eviltong: taki jokas niewinny :eviltong:

noo Ciupek jest świetny - widuję go co jakiś czas na wystawkach i większego oszołomka chyba nie znam :loveu: :evil_lol:

Posted

Katerinas napisał(a):
aaaaaaaaaa....... jak cudnie :loveu: :loveu: :loveu:
I co Waszka gadasz że Lunka nie dogaduje się z Oliwką;)

ooo nie nie kochana - tak gadałam na początku, zanim się dziewczynki skumplowały :loveu: bo teraz to sobie z dzióbków spijają :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Hania :crazyeye: :mdleje: Maga odkopała sprzed tygodnia, a Ty sprzed ponad roku :crazyeye:

widzisz, Waszko, widzisz, jakie my z Hanią jesteśmt fantastyczne?
oglądamy twoja galerię wzdłuż i wszerz, wracamy, przeglądamy, analizujemy, wyciągamy,komentujemy.... :grins:

Posted

Maga100 napisał(a):
widzisz, Waszko, widzisz, jakie my z Hanią jesteśmt fantastyczne?
oglądamy twoja galerię wzdłuż i wszerz, wracamy, przeglądamy, analizujemy, wyciągamy,komentujemy.... :grins:

ooo ranyy mów tak do mnie, mów :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: jesteście naprawdę fantastyczne :Rose:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo nie nie kochana - tak gadałam na początku, zanim się dziewczynki skumplowały :loveu: bo teraz to sobie z dzióbków spijają :lol:

Super, super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::angel:
To ja kcem więcej zdjęć :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo ranyy mów tak do mnie, mów :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: jesteście naprawdę fantastyczne :Rose:

podziwiamy, oceniamy, przeglądamy, omawiamy, rozbieramy...

Posted

olcha napisał(a):

błihihiihihih

:evil_lol:

Katerinas napisał(a):
Super, super :multi::multi::multi::multi::multi::multi::angel:
To ja kcem więcej zdjęć :razz:

było już sporo :lol: musiałabym wstawiać jeszcze raz te same bo nowych narazie niet :shake:

Maga100 napisał(a):
podziwiamy, oceniamy, przeglądamy, omawiamy, rozbieramy...

:crazyeye: kogo?