Angel Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']Ciuszki- obawiam się, że znowu małe, ale my tutaj jetesmy tych wymiarów tzn ja i córka- torebki i torebkopodobne, książki mam różne, ale nie wiem, czy pójdą. Myślłam o kosmetytach, bo to poszłoby z pewnością, ale nie udało mi się. Spróbuje jeszcze u jednej osoby zaprzyjaźnionej z dwupakiem.[/QUOTE] ok :loveu: ksiązki rożnie.. dosyć słabo schodzą chyba że takie nowości jakieś czy tez popularne, kosmetyki na bazarki rewelacja ! ale jeśli nie bd to nic :) to ty wyślesz mi paczke jak wszystkich popytasz ? Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Poślę Ci Angel i dam wczesniej znać, jeszcze spróbuję z tymi kosmetykami Quote
Angel Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']Poślę Ci Angel i dam wczesniej znać, jeszcze spróbuję z tymi kosmetykami[/QUOTE] okej, jeszcze mam dostac od jednej pani coś takze bazarki beda :) ja zmykam na tańce papapapa ; **** Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Angel']okej, jeszcze mam dostac od jednej pani coś takze bazarki beda :) ja zmykam na tańce papapapa ; ****[/QUOTE] Miłego, tańcującego wieczoru Angel. Skąd Ty masz czas na tyle obowiązków i takie zaangazowanie w tyle spraw, jestem pełna podziwu Quote
dara9 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 aleście się rozpisały, ja tu nie nadążam:roll: i wogóle padam na twarz po tym tygodniu:shake: myślę, że pomysł by już zbierać na konto pieniążki jest dobry bo tak niepotrzebnie przeciągamy, a jak ktoś może już wpłacać stałą deklarację chociaż nie mają jeszcze hoteliku to by się więcej uzbierało... Quote
Angel Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']Miłego, tańcującego wieczoru Angel. Skąd Ty masz czas na tyle obowiązków i takie zaangazowanie w tyle spraw, jestem pełna podziwu[/QUOTE] na to co sie kocha zawsze jest czas.. przynajmniej w moim przypadku- ogarniam wszystko co sie da. A kocham naprawde dużo rzeczy tylko nie zawsze jednak jest ten czas.. na snowboard nie mam juz sniegu :( ale sa tance, schronisko a w nim dziewczynki, dogo- chociaz nieraz z bazarkami dostaje zawrotu glowy-bo niektóre paczki nie dochodza, w szkole pełno sprawdzianów przed zakonczeniem półrocza.. ale wszystko staram sie ogarnac :) Quote
jogolcia@pdx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='moni12']Dzis dotarła do mnie wpłata 120 zł z pay pala koleżanki. Rozumię ,ze pieniążki mam wysłac na to samo konto co wpłacałam swoją deklaracje na sunieczki kochane?[/QUOTE] Dziewczyny - moja wpłata jeszcze nieuaktualniona na pierwszej, czy sa jakieś problemy, bo już dwa dni mineły od tej wiadomości :cool3: Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 O, ranno- nocna zmiana już na posterunku, widzę. Zaraz dołączę, tylko spacer z moim podopiecznym uskutecznię. To może trochę potrwać.Jak dwupak bedzie senny, połózcie go spać. Przedtem wirtualny spacerek- poproszę. Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No to idziemy na spacerek (wirtualny) dziewczyny. Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jestem po spacerku w realu. Cały Rybnik oszczekany, kazdy kamień i drzewo ...powitane. Jest tutaj jeszcze ktoś, czy sama zostałam na pasterunku? Pola, wracaj... Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jestem jestem :). Ale już niedługo, tylko do poniedziałku. Potem oczywiście wpadnę, ale nie tak często. Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Sprwdziłam koleżanko p[o fachu...masz ferie od poniedziałku? Wpadaj do nas jednak. Chcemy szybko " uporzadkować" sprawy dwupaku. Już zbyt długo trwają te " ferie" w schronisku naszych podopiecznych... Quote
E-S Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A ja powiem dobrej nocy mojemu ulubionemu dwupakowi. Nie żyję po tym tyg. normalnie, dżizas ... Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']Sprwdziłam koleżanko p[o fachu...masz ferie od poniedziałku? Wpadaj do nas jednak. Chcemy szybko " uporzadkować" sprawy dwupaku. Już zbyt długo trwają te " ferie" w schronisku naszych podopiecznych...[/QUOTE] Mnie pytasz :). Nie kochana, ja mam ferie jako ostatnia, od połowy lutego, ale tak naprawdę to ich nie mam, bo wtedy jest sesja egzaminacyjna na mojej uczelni i będę miała tony kolokwiów. Teraz siedzę na zwolnieniu, a właściwie leżę, z laptopem na piersi. Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No to nie choruj, a ten laptop na piersi...to jako [B]ludowy [/B]okład rozgrzewający hihihi Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']No to nie choruj, a ten laptop na piersi...to jako [B]ludowy [/B]okład rozgrzewający hihihi[/QUOTE] Raczej 'pozycja wymuszona', bo to korzonki, więc nie bardzo mogę siedzieć, i tak już dwa tygodnie. Quote
danka4u1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Skąd wiesz, że to korzonki? Medycy sa takiego zdania? Mnie też tak łupie, ale składałam to na karb tych ...siątek, które dźwigam na grzbiecie. Może i mnie by sie przydały te okłady, ale ja nie mam laptopa...dosłownie ciężko bedzie Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Widzisz kochana, mnie to się powtarza przynajmniej raz w roku z różną siłą. W tym roku tak mnie złapało, że nie mogłam się poruszyć. Oczywiście, lekarz to stwierdził. Zresztą mam 136% kości. Te 36% to narośle na różnych kościach (osteofity) Mam je np w kolanach. Odkąd schudłam 17 kg to chociaż kolana mi nie dokuczają. Jasne, lata też swoje robią. Laptop wcale dobrze mi nie robi, ale przynajmniej mogę zmieniać pozycje. W żadnej nie czuję się dobrze! Najlepiej mi, kiedy powolutku chodzę, ale pogoda nie sprzyja i trzeba być w ciepełku. Nie mogłam dziś jechać na zajęcia i czuję się bezużyteczna. To chociaż podnoszę wątki :(. Quote
aniao Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 przepraszam za offa.. schronisko w Szczecinku prosi o głosy [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/url]! Quote
Angel Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ja bylam u dziewczyn tzn w schronisku ale nie miałam ich na spacerze :( a tak bardzo sie prosiły.. skakały na te kraty ze teraz az mi sie lzy kreca jak przypomne sobie w glowie ten widok.. ten i wiele innych :( sa 3 szczeniaczki, które pilnie potzreebuja DT ! inaczej zginą :( oczywiście wziełabym je.. ale rodzice :( i nieszczepiona sunia na wirusówki.. jesli sie cos znajdzie to we ferie moge je wziac.. pójdze z nimi mieszkac na działke.. tylko na teraz prosze niech ktos z poznania je wezmie.. to takie bezbronne maluchy.. a juz obnizona temperatura, blade dziąsełka.. trzesa sie, piszcza :( beczec mi sie chce bo jestem na te 2 tygodnie bezradna ! nie wiem jak im pomóc.. ale we ferie na 2 tyg moge isc na działke z nimi.. rozpale sobie w piecu i jakos dam rade.. ale tu liczy sie kazdy dzień ! ratujmy je prosze :( Quote
dara9 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie masz zdjęcia tych szczeniaczków? Dla maluchów mógłby się znaleźć szybko jakiś stały domek - wiadomo, maluszki mają większe ' wzięcie' niż dorosłe psy... Quote
danka4u1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='pola53']Widzisz kochana, mnie to się powtarza przynajmniej raz w roku z różną siłą. W tym roku tak mnie złapało, że nie mogłam się poruszyć. Oczywiście, lekarz to stwierdził. Zresztą mam 136% kości. Te 36% to narośle na różnych kościach (osteofity) Mam je np w kolanach. Odkąd schudłam 17 kg to chociaż kolana mi nie dokuczają. Jasne, lata też swoje robią. Laptop wcale dobrze mi nie robi, ale przynajmniej mogę zmieniać pozycje. W żadnej nie czuję się dobrze! Najlepiej mi, kiedy powolutku chodzę, ale pogoda nie sprzyja i trzeba być w ciepełku. Nie mogłam dziś jechać na zajęcia i czuję się bezużyteczna. To chociaż podnoszę wątki :(.[/QUOTE] Przykro mi Polu, że tak musisz cierpieć, ale nie jesteś bezużyteczna. Nawet tak nie pisz, my tutaj bardzo cieszymy sie autentycznie z każdej wizyty każdej osoby. Pomagasz nam, pomagasz psiakom, tylko swoją obecnością wirtualną możemuy pomóc my, ktorzy jesteśmy daleko od M&P. Dlatego lez sobie z tym laptopem i nie pisz o bezużyteczności. Buziaki. [quote name='Angel'][B]ja bylam u dziewczyn tzn w schronisku ale nie miałam ich na spacerze :( a tak bardzo sie prosiły.. skakały na te kraty ze teraz az mi sie lzy kreca jak przypomne sobie w glowie ten widok.. ten i wiele innych :( sa 3 szczeniaczki, które pilnie potzreebuja DT ! inaczej zginą :( oczywiście wziełabym je.. ale rodzice :( i nieszczepiona sunia na wirusówki.. jesli sie cos znajdzie to we ferie moge je wziac.. pójdze z nimi mieszkac na działke.. tylko na teraz prosze niech ktos z poznania je wezmie.. to takie bezbronne maluchy.. a juz obnizona temperatura, blade dziąsełka.. trzesa sie, piszcza :( beczec mi sie chce bo jestem na te 2 tygodnie bezradna ! nie wiem jak im pomóc.. ale we ferie na 2 tyg moge isc na działke z nimi.. rozpale sobie w piecu i jakos dam rade.. ale tu liczy sie kazdy dzień ! ratujmy je[/B] prosze :([/QUOTE] [B][COLOR=red]Prosimy, dziewczyny z okolic Obornik. Pomóżcie Angel i szczeniaczkom.[/COLOR][/B] [COLOR=black][B]Dlaczego[/B], Angel nie mogłaś dziś wziąć psiaków na spacer? To musiało być dla Was straszne, biedaki[/COLOR] Quote
Angel Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='danka4u1'] [COLOR=black][B]Dlaczego[/B], Angel nie mogłaś dziś wziąć psiaków na spacer? To musiało być dla Was straszne, biedaki[/COLOR][/QUOTE] nie moglam bo leciałam po szkole szybko -dzis byla dodatkowa matma i nie wyrobilam sie- nawet sie nei przebierałam. Do weta z psami, maluszkami i poprostu nie dałam rady :( glupio sie z tym czuje.. ale sami wiecie jak to jest.. tam jest tyle pracy.. a dwupak sobie poradzi bez tego spaceru.. mam nadzieje ze mi wybacza ! tu wątek do malców: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200252-3-maluszk-czy-są-skazane-na-śmierć-pilnie-poszukuja-DT-!"]http://www.dogomania.pl/threads/200252-3-maluszk-czy-są-skazane-na-śmierć-pilnie-poszukuja-DT-![/URL] Quote
danka4u1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dziewczyny, weszłam na watek maluszków. [B]Jeśli bedzie transport, jutro maluszki mogą być u KateBono....[/B] Quote
Angel Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='danka4u1']Dziewczyny, weszłam na watek maluszków. [B]Jeśli bedzie transport, jutro maluszki mogą być u KateBono....[/B][/QUOTE] tak wiem :loveu: pisalam do niej - odrazu jak zalozylam watek, bo wiem ze sauron takze mial takie problemy.. rozmawiałam z nia przez tel i sie zgodzila:loveu::loveu:. ja z mama prawdopodobnie zawieoze jutro.. jak bede jechała do plazy- bo podslyszalam jak gadala z tata ze maja jechac.. a jesli nie to i tak bd musiala pojechac..powiem ze za paliwo te 20 zl jej zwroce ze swoich i tyle. Quote
Recommended Posts