Angel Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 co mówicie cioteczki żeby z funduszy P&M przelać 30 zł na któregoś z malców ? Quote
Diora Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja myślę, że skoro to są pieniążki Meggi i Peggi to niech tak zostanie. Ogłoszenia są bardzo ważne dla nich... Dla szczeniaków można inną zbiórkę czy bazarek zrobić. Chyba, że macie inne zdanie? Quote
Angel Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Diora']Ja myślę, że skoro to są pieniążki Meggi i Peggi to niech tak zostanie. Ogłoszenia są bardzo ważne dla nich... Dla szczeniaków można inną zbiórkę czy bazarek zrobić. Chyba, że macie inne zdanie?[/QUOTE] okej, to zostawiamy kase :) już zrobiłam bazarek ale nic nie rusza sie narazie :( Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Wy rozrabiacie w dzień, a ja potem nie mogę nadążyć za Wami wieczorem. Dziś wcześniej... [quote name='dara9']I znowu działalność o 5 zaczynam ;) ale mam wyrzuty bo się nic a nic nie pouczyłam a egzamin za pasem:shake: czemu te minuty tak uciekają?[/QUOTE] Daria ma dziś wolne- usprawiedliwiona nieobecność na wątku...do nauki babo:mad::mad: Ewentualnie na chwilę możesz tutaj przyjść, będzie nam miło:loveu: [quote name='aniao']ale dżdżownica! :) edit: raczej stonoga :D[/QUOTE] To nie stonoga, tylko wszystkie nasze wątkowe psiaki, które musimy obsłużyć każdego dnia...:multi: [quote name='Diora']Ja myślę, że skoro to są pieniążki Meggi i Peggi to niech tak zostanie. Ogłoszenia są bardzo ważne dla nich... Dla szczeniaków można inną zbiórkę czy bazarek zrobić. Chyba, że macie inne zdanie?[/QUOTE] Myślę, ze masz rację. Dla M&P bardzo ważne jest ogłaszanie, może znowu allegro, są piękne zdjęcia..- Na bazarek przyślę znowu paczkę. Moze coś się znowu zbierze dla psiaków, ale tak to powoli idzie, bo to współpraca z koleżanką i trudno nam się jest " zgrać" czasowo. Mijamy się w ciągu dnia. nka Quote
Angel Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ja teraz mam urwanie głowy z bazarkami :) ale oczywiście dziewczyny moje jak tylko będa jakies fanty to beda miały zrobiony bazarek :) Teraz robiłam bazarek dla Westa który jest w potrzebie ! Szczeniaczka-czekoladka- Elmo, Skubiego, dla Julka zrobie jak dostane foto, i jeszcze jeden dal szczeniaczków obu :) ale jak ktoś ma jakieś fanty to przysyłajcie- najlepiej schodzą kosmetyki :) Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja Angel dziwię się, że Ty jeszcze masz głowę - piszesz, że masz urwanie...- bo widzę tę ilośc bazarków..podziwiam Cię. Lecz się, bo jak nam padniesz, to co będzie...nam i psiakom. Nie pamiętasz, czy allegro dla dwupaku skończyło się..też mam urwanie głowy. U nas koniec semestru i klasyfikacja no i te święta. Quote
Angel Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='danka4u1']Ja Angel dziwię się, że Ty jeszcze masz głowę - piszesz, że masz urwanie...- bo widzę tę ilośc bazarków..podziwiam Cię. Lecz się, bo jak nam padniesz, to co będzie...nam i psiakom. Nie pamiętasz, czy allegro dla dwupaku skończyło się..też mam urwanie głowy. U nas koniec semestru i klasyfikacja no i te święta.[/QUOTE] spokojnie kuruje sie.. wczoraj byłam u lekarza :) mam antybiotyk i jeszcze inne tabletki + krople do nosa.. każdy przed świętami ma urwanie głowy.. tak ilość jest bazarków ale żeby jeszcze coś sie sprzedało.. teraz pisze po ludziach o astke z naszego schronu.. grozi jej uśpienie :( kolejnego westa chorego mamy- masiumi i worty bardzo pomagaja.. oni pomogli mojej śniezynce :) Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='danka4u1'] Daria ma dziś wolne- usprawiedliwiona nieobecność na wątku...do nauki babo:mad::mad: Ewentualnie na chwilę możesz tutaj przyjść, będzie nam miło:loveu: [/QUOTE] Dzisiaj i tak z nauki nici bo musimy jechać z TŻ coś załatwić, więc wpadam na chłiłkę ;) ale nie nadążam za Wami! Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No i co tu tak cicho? Dziś ja Was będę gonić ;) do dwupaczku ale już! ;) Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Danka ma listę obecności, oby nas wpisała ;) Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Oo cioteczki zaraz się zbierają na zawołanie :) Ale ten dwupaczek ma szczęście :) Quote
dara9 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 A Danusia widzę u małej Majki siedzi ;) Edit: niestety nie mogę czekać na pojawienie się Danusi i krzyknięcie "obecna" ;) TŻ mnie goni, w końcu rano trzeba wstać i zrobić tutaj pobudkę:evil_lol: Dobranoc cioteczki, dobranoc Peggi i Meggi Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='dara9']A Danusia widzę u małej Majki siedzi ;)[/QUOTE] Ty prymus lizus :loveu: :mad: :loveu: :mad: skąd wiesz, gdzie jestem?? nie mam teraz takiej opcji typu śledzenie na wątkach. Kiedys było, ale się coś sp...ło...a moze to ja sp...łam??? Obecność załatwiona. Daria do rycia wiedzy, bo nie zarobisz na karmę, jak będziesz niedouczona:shake: no chyba, ze bedziesz miała taka profesję jak ja , to i tak nie zarobisz:evil_lol::evil_lol: Angel do wyra z antybiotykiem :mad: Po przybyciu ciotki aniao karnie zlecimy jej zrobienie wielu ogłoszeń dla dwupaku, ale pewnie zrobi to z dziką radością, bo kocha M&P nad zycie. Wysledźcie, gdzie włóczy się ten wagarowicz? Po zlokalizowaniu można zastosować przemoc:mad::mad: Młoda, do nauki, a nie ...do wyreczka.:mad: Quote
aniao Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ja wiem wiem, pamiętam ale kurde muszę też trochę swoich domowo-rodzinnych spraw poogarniać, bo nie da rady :) nie mówiąc już o tym, że mój własny jednopak jest zaniedbywany przez tą moją dogomanię :( Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Mój jednopak postawił mi warunek: psiaki dogo- owszem, ale jedna ręka pani należy do mnie i wygląda to tak, że piszę jedną reką, druga zatrudniona przy osobistym jednopaku, a jeszcze chciałoby się napic kawki i papierosek tez ma swoje prawa. Oj, dobrze ma stonoga. Zawsze jedną z nóg można zaniennie uzywać jako ręki.. Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [URL="http://img23.imageshack.us/i/72388225.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4786/72388225.jpg[/IMG][/URL] [B]To my. Dwa wierne psiaki. [SIZE=3]Mamy tylko Was[/SIZE]. Patrzymy na Was i czekamy....pomózcie[/B] Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja tam nie znam tej opcji śledzenia...po prostu widziałam w subskrypcjach, że pisałaś coś u Majki ;) Dwupaczek jest taki śliczny...i jeszcze w tym śniegu, napatrzeć się nie mogę! Quote
_Aga_ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1'][URL="http://img23.imageshack.us/i/72388225.jpg/"][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4786/72388225.jpg[/IMG][/URL] [B]To my. Dwa wierne psiaki. [SIZE=3]Mamy tylko Was[/SIZE]. Patrzymy na Was i czekamy....pomózcie[/B][/QUOTE] Super zdjęcie.. Jakie zapatrzone.. Żeby tak w swoją pańcię mogły się wpatrywać... Quote
Angel Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 witam witam ! :) dwupak zapatrzony owszem, ale zdjęcie nie oddaje teko wzroku... trzeba by było widzieć to w realu. Te oczy mówią "zabierz mnie do siebie.." a ja nie moge tego zrobić :( jak tak na mnie patrza.. kiedy musze je zamknąć spowrotem na wybieg.. aż serce sie kraje :( Quote
JOHANNALIND Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [URL]http://www.adopcje**********/podaruj-mi-dom-na-swieta,649/psy-biorace-udzial-w-akcji,3133.html[/URL] Może teraz się uda wejść na stronkę:) Quote
Angel Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='JOHANNALIND'][URL]http://www.adopcje**********/podaruj-mi-dom-na-swieta,649/psy-biorace-udzial-w-akcji,3133.html[/URL] Może teraz się uda wejść na stronkę:)[/QUOTE] niestety nie idzie.. ale każdy wie o co chodzi :) i może wejść takze spoko. Quote
JOHANNALIND Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Niestety po dodaniu link się zmienia...dziwna sprawa:( ale ja sobie weszłam na stronkę [URL="http://www.adopcje**********"]www.adopcje**********[/URL] i tam od razu jest odnośnik- znalazłam nasze dziewczyny... Przeczytałam opowiadanie. Nic dodać nic ująć. Ja sama postanowiłam sobie już jakiś czas temu, że będę adoptowała tylko zwierzaki bezdomne i starsze, no ale na razie mam u siebie suńkę 11 lat, a chciałabym oczywiście aby była ze mną jak najdłużej:) Quote
Angel Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='JOHANNALIND']Niestety po dodaniu link się zmienia...dziwna sprawa:( ale ja sobie weszłam na stronkę [URL="http://www.adopcje**********"]www.adopcje**********[/URL] i tam od razu jest odnośnik- znalazłam nasze dziewczyny... Przeczytałam opowiadanie. Nic dodać nic ująć. Ja sama postanowiłam sobie już jakiś czas temu, że będę adoptowała tylko zwierzaki bezdomne i starsze, no ale na razie mam u siebie suńkę 11 lat, a chciałabym oczywiście aby była ze mną jak najdłużej:)[/QUOTE] ja też tak postanowiłam.. niestety na adpocje nie mam warunków narazie.. ale za 2 lata kończe 18 :) wiec nie ma nie ! wtedy przygarne jakas biede..no chyba ze uda mie sie wczesniej ubłagac rodziców. Quote
Recommended Posts