Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 podrzucam i ja..Danusia samo podrzucanie::):evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ja podrzcam z tego wzgledu, ze az tak pozno nie siedze na dogo;). Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Olena84']Ja podrzcam z tego wzgledu, ze az tak pozno nie siedze na dogo;).[/QUOTE] To chyba Twój sobowtór Olu podrzucał, bo siedział sobie tu na dogo o 01:56 :evil_lol: :multi: Jak Twoja Tusia? :multi: [SIZE=3][COLOR=red][B]Podrzucam:multi: hop hop[/B][/COLOR][/SIZE] :multi:no to sobie popodrzucam,:multi: a co ?[B]dwupak tego[/B] [B]wart:multi::multi::multi:[/B] Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dokładnie, dwupak tego wart to podrzucam i ja! Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 witam właśnie wróciłam od dziewczyn(później będą fotki) :D tyle nowości uffff... od czego zacząć była mowa o wypowiedzeniu się na temat wolontariatu... moge troche poźniej napisac o tym. Dziewczyny nie mają allegro więc dobrze było by zrobic :) Tytuł już zmieniam.. a i co do deklaracji wszystko super ale nie mamy konta bo moja mama swojego niestety nie użyczy bo nie ma czasu latać do banku i sprawdzać ;/ coś pominęłam.. ? Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Angel chyba największym problemem nie byłoby konto - myślę, że któraś z nas bez problemu by się tego podjęła, tutaj raczej chodzi o brak deklaracji...za dwie sunie trzeba by liczyć ok 600 zł...a to spora kwota:roll: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czekamy Angel na nowe wieści od Meggi i Peggi i może uda Ci się zrobić nowe- [B]piękne jak zwykle[/B]- zdjęcia. Allegro pewnie któraś cioteczk potrafi zrobić, więc znowu dwupak miałby większą szansę. [B]Angel, jestes mistrzynią w dobieraniu tytułów wątków.:loveu:[/B] Tak brzmi o wiele lepiej. [B]:loveu:Masz talent dziewczyno i[/B] myślę, że z artykułem na temat wolontariatu, może też adopcji- poradzissz sobie znakomicie. Wczoraj wysłałam trochę zaproszeń na wątek z prośba o deklaracje. Jak do tej pory nic, ale nie można się zniechęcać. Powoli może z czasem uda się, a nic nie tracimy. Dwupak jest ogłaszany w wielu miejscach i tyle możemy zrobić i robimy. Kto mógłby zrobić allegro dla dziewczyn? Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dziękuje za uznanie danko:loveu::loveu: wiec tak: dziś dziewczyny jak zawsze pełne energii szalały bawiąc się i zaczepiając mnie. Skakały po mnie byle tylko zwrócić na nie uwage:evil_lol: Miziankii i przytulanki oczywiście obowiązkowo:p Niestety później nadszedł ten czas żeby je zamknąć :-( patrzyła na mnie takim wzrokiem że aż prawie łzy mi by poleciały.. no ale tak to już jest.. Poźniej siedziałam w kuchni bez dziewczyn bo musiałam dzikusa oswajać a dziewczyny nie dawały mi warunków do tego.. Tak bardzo mi ich żal.. _____________________________________________________________________________________ tutaj fotki 2 narazie: P&M robiły sobie dzisiaj zawody, która szybciej wskoczy na bude:razz: rozpędzały sie i wskakiwały a potem rządały pochwały hihihihi [IMG]http://i55.tinypic.com/14ctgqo.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/99gx2c.jpg[/IMG] później reszta zdjęć-musze iść się wykąpac bo przed 20 minutami z działki wróciłam ;p i jeszcze napiszcie mi co mam pisać o tym wolontariacie : * czy to co tam robimy * czy jak jest być wolontariuszem * czy wszystkiego po trochu :D ? Quote
dara9 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Śliczne niunie:loveu: I mówisz takie rozbrykane towarzystwo! Dobrze, że mają tam siebie i tak się przyjaźnią. Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Angel']później reszta zdjęć-musze iść się wykąpac bo przed 20 minutami z działki wróciłam ;p i jeszcze napiszcie mi co mam pisać o tym wolontariacie : * czy to co tam robimy * czy jak jest być wolontariuszem * czy wszystkiego po trochu :D ?[/QUOTE] Bardzo intensywną masz sobotę, Angel, ale tez bardzo pożyteczną dla psiaków, dla mamy, która pewnie kocha działkę i ma taką dzielna córkę do pomocy, i dla nas, bo aż serce się radyje, patrząc na psiaki...i trochę boli, że Rudej tak nie układa się.. Angel, dobrze myślisz z tym artykułem. Napisz o tym, dlaczego to taka ważna sprawa, na czym polega praca, [B]jak to być[/B] [B]wolontariuszem...[/B]taka subiektywna część z pewnością ożywi całość. Może caromina dopowie jeszcze coś, ale myślę, że taki artykuł od osoby bezpośrednio zaangażowanej w wolontariat, będzie ciekawy i pożyteczny. Odpoczywaj teraz, bo Tobie też należy się trochę soboty. Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a gdzie to napisac ? :) tu na wątku czy w innym miejscu ? ja odpoczywam pomagając :D lub śpiąc hehehe. Moja mama hmmm od tego roku robimy taka przebudowe działki-wcześniej dziadek sie wszystkim zajmowal(pomidory, ogórki itp) a teraz próbujemy w roślinkach :D pół trawnika przekopany, pól skoszony, roślinki wsadzone niektóre-kończymy właśnie skalniak :) a teraz obiecana porcja zdjęć :D [IMG]http://i51.tinypic.com/116l4z5.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/r7j591.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/hx9k47.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2w4e4ip.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/2usha9c.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja tez tak odpoczywam, ale na spanie zosyaje mi już niewiele czasu...A prace działkowe nie sa mi niestety znane i w moim przypadku ograniczają się do balkonu. Żałuję, że tak jest ze względu na mojego psa, bo ja jakoś nie mam zamiłowania w tym kierunku. Poczekajmy na carominę; powie nam, gdzie napisać ten artykuł i moze jeszcze coś podpowie. Idziesz teraz spać, czy znowyu pomagasz?? Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 nie ide spać :D teraz chwila przed komputerem:) a później spotkanie ze znajomymi hehehe Quote
Angel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='danka4u1']Baw się dobrze :multi: :multi:[/QUOTE] dziękujeee :) Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sunieczki kochane, ale ciągle w schronie i tylko na odwiedziny ukochanej Angel moga czekać. Aniao, może Ty potrafisz zrobić allegro dla sunieczek...??? Mają nowe, ładne zdjęcia..Prosimy pięknie. Quote
zofia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [QUOTE]danka4u1 [INDENT] Sunieczki kochane, ale ciągle w schronie i tylko na odwiedziny ukochanej Angel moga czekać. Aniao, może Ty potrafisz zrobić allegro dla sunieczek...??? Mają nowe, ładne zdjęcia..Prosimy pięknie.[/INDENT] [/QUOTE] Prześlij mi na e-mail tekst i zdjęcia. Jutro mogę zrobić im allegro.Mam wreszcie wolne.:lol: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zosieńku, masz wolne..?? Podaj" przepis" na wygospodarowanie wolnego:evil_lol::evil_lol: Ja mam hałdę- pozostając przy śląskim nazewnictwie-prac do poprawiania i już nic nie widze na oczy, a nawet zaczynam mieć wątpliwości ortograficzne od tego, co widzę.. Zosiu, tekst, myślę- ten co na pierwszej, a zdjęcia zaraz wybiorę. Ile może być? Wszystkie takie ładne. Przesłać Ci je na maila, czy tylko podać strony? Mam ndzieje, że odnajdę Twój adres. Jesteś wielka:loveu: Ja ciemnota doceniam to, jak nikt inny. Dzięki wielkie:loveu: Quote
danka4u1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='zofia']Prześlij mi na e-mail tekst i zdjęcia. [B]Jutro mogę zrobić im allegro.Mam wreszcie wolne.:lol[/B]:[/QUOTE] Angel, Zofia zaofiarowała sie zrobić psiakom allegro:loveu::loveu: Podałam jej na maila zdjęcia- miałam duży problem, bo wszystkie śliczne, ale najładniejsze te z Tobą, ale ich oczywiście nie dałam bez Twojej zgody- tekst proponowałam ten z pierwszej i kontakt do Ciebie. [B]Jesli uważasz, że trzeba coś dodac do charakterystyki dwupaku, napisz tutaj[/B]. Quote
Shania Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Danusiu jak będziesz miaął ten przepis to ja chcę go..baaaa pragnę:P Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Przepis mam, ale jest niewykonalny przynajmniej w moim przypadku...zobacz godzinę tego postu:mad::angryy::mad: Quote
aniao Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ja potrafię zrobić allegro, tylko mam problem z kontem :( ale widzę, że już ktoś się tym zajmie :) super! Quote
caromina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 W takim razie Angel czekam z niecierpliwością na Twój artykuł!!I z góry bardzo dziękuję!! Quote
Recommended Posts