Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniao, jesteś rewelacyjna:multi::multi: Nasz dwupak będzie niedługo najlepiej ogłaszanym z możliwych [B]dwu- a nawet trójpaków[/B] na dogo. Miejmy nadzieję, że ktoś w końcu wypatrzy psinki i da im dom.
Ja nadal -z pomocą ludzi dobrej woli ,plakatuję, plakatuję Śląsk cały i nie tylko:evil_lol::evil_lol:
Shania, niedługo dojdę do Gliwic czyli do Ciebie..:evil_lol: :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Shania']mam wydrukowane plakaty w końcu:)przestraszyłas mnie tym, ze dotrzesz do Gliwic..heh[/QUOTE]

Dlaczego??? Gość w dom...najwyżej masło w kredens..:evil_lol:.jestem tez w Zabrzu...uważaj:evil_lol:
Czy mnie się sniło,czy to były moje pobożne życzenia, że mówiłyśmy tutaj o allegro dla dwupaku??
Przypomnijcie ciotce sklerotyczce....[I]na czym stanęło[/I]?

Posted

[quote name='Olena84']Zbieracie na hotel dla dziewczynek?[/QUOTE]
Chyba powinnyśmy zacząć zbierać, ale to kwota będzie astronomiczna...a na dogo bieda aż piszczy...

[quote name='Angel']narazie jest bazarek dla nich aby zrobić im ogłoszenie w gazecie :)[/QUOTE]
Pamiętam, pamiętam Angel, ale czasu nie moge znależć w żaden sposób na szukanie tych fantów..ile jeszcze mi dajesz czasu?
Pytałam, czy dwupak ma allegro? Ogłoszeń ma mnóstwo od kochanej i mądrej cioteczki aniao, ale może jeszcze allegro by się przydało?

Posted

Kamelek i Fax (dwupak ktory juz odszedl za tm) byl w jednym dobrym hotelu, ale chyba w sumei wyniosl 500zł:(, nie pamietam. Mozna by bylo zaczac chociaz deklaracje zbierac.