Diora Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Angel']a teraz widać : [URL]http://allegro.pl/kalendarze-wybierz-miska-i1441146100.html[/URL][/QUOTE] Tak, teraz widać Quote
Angel Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Diora']Tak, teraz widać[/QUOTE] no to całe szczescie :) Quote
mestudio Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='xxxx52']mestudio-w tym tekscie jest napisane o chorobach ,czy nie[/QUOTE] A tutaj jest czy nie? [URL]http://allegro.pl/peggi-i-megi-szukaja-domu-przemily-dwupak-i1443417585.html[/URL]:p TZmestudio Quote
jogolcia@pdx Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='mestudio']Jakim kolorem oddzielić te róż od łososia?[/QUOTE] Ja bym wyeliminowała ten róż całkowicie, i dała coś bardziej korespondującego z pozostałymi kolorami: beż?, ecru?, jakiś odcień żółci? albo taki kolor jak otoczka ostatniego zdjęcia (z pieskami i kotkami w tle)? - ale skoro innym się podoba, to może zostawić (niegdy nie lubiłam "wściekłego" różu ;-)) Quote
mestudio Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Co do różu to przemyślę sprawę, ale mam inne pytanie: czy na Allegro mam umieścić link do tego wątku? Tak mi przyszło do glowy. TZmestudio Quote
Diora Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nie jestem na 100% pewna, ale wydaje mi się, że nie wolno wstawiać linków na Allegro. Trzeba by było w regulamin zerknąć. Quote
danka4u1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dobranoc wszystkim. Widzę, ze narady dotyczące Allegro w toku. Nie wiem, czy mozna wstawiać link do wątku, ale pomysł dobry. Quote
jogolcia@pdx Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wysłałam 40 zł na wypasione Allegro dla dwupaku... Quote
Angel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Wysłałam 40 zł na wypasione Allegro dla dwupaku...[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Diora']Nie jestem na 100% pewna, ale wydaje mi się, że nie wolno wstawiać linków na Allegro. Trzeba by było w regulamin zerknąć.[/QUOTE] Sprawdziłem i widzę że można. Zadałem pytanie jeszcze obsłudze Allegro na wszelki wypadek. Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D TZmestudio Quote
Angel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']Sprawdziłem i widzę że można. Zadałem pytanie jeszcze obsłudze Allegro na wszelki wypadek. Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D TZmestudio[/QUOTE] teraz jest super :loveu: dziękujemy !! Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Witam wszystkich w Dwupakowie. [quote name='jogolcia@pdx']Wysłałam 40 zł na wypasione Allegro dla dwupaku...[/QUOTE] Jolu, dziekujemy. Mam nadzieje, że pieniążki wystarczą na dwie " sesje" allegrowe dla dwupaku. [B]Angel,[/B] które ze stałych deklaracji zamieszczonych na pierwszej stronie [B]rzeczywiście wpłynęły[/B]. Czas byłoby rozpatrzyć sie we finansach i postanowić, czy dwupaku nie umieścić w jakimś DT i oczywiście zadbać o pełny komplet deklaracji, skoro mamy umieszczać sunie razem. Quote
animalon Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 :bye:.... a ja dalej czekam na info od xxxxxx jak przekazać zakupione na bazarku Myszki /wirtualne/ a zapisane w profilu na bazarek dla dwupaczkowych psiapsiółek .... i czekam .... i nic.... może ktoś z was wie? Quote
aniao Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 jakie wirtualne myszki? ja nie wiem o co chodzi.. Quote
jogolcia@pdx Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D TZmestudio[/QUOTE] Wielkie dzięki - zdecydowanie nie koli.... :eviltong: Elegancko bardzo :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='aniao']jakie wirtualne myszki? ja nie wiem o co chodzi..[/QUOTE] Tez chciałabym wiedzieć....... [quote name='jogolcia@pdx']Wielkie dzięki - zdecydowanie nie koli.... :eviltong: Elegancko bardzo :evil_lol:[/QUOTE] Elegancko to dobre słowo. Niech będzie to z pożytkiem dla dwupaku. Szkoda, że Angel chora i nie mamy świeżych informacji o psiakach, ale lepiej, żeby wyleczyła się do końca, a nie fruwała po schronach w taka pogodę. Quote
Diora Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='danka4u1'] które ze stałych deklaracji zamieszczonych na pierwszej stronie [B]rzeczywiście wpłynęły[/B]. Czas byłoby rozpatrzyć sie we finansach i postanowić, czy dwupaku nie umieścić w jakimś DT i oczywiście zadbać o pełny komplet deklaracji, skoro mamy umieszczać sunie razem.[/QUOTE] Na pierwszej stronie jest zaznaczone na niebiesko w "fundusze". Już na 'dzień dobry' brakuje nam zadeklarowanych wpłat... Ehhhh Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Diora']Na pierwszej stronie jest zaznaczone na niebiesko w "fundusze". Już na 'dzień dobry' brakuje nam zadeklarowanych wpłat... Ehhhh[/QUOTE] Dziękuje Diora. Tak myślałam...nie ma za bardzo czego tam liczyć, jesli chodzi o stałe wpłaty..... Nie sadzę, by zdarzył sie cud po jednym/dwóch edycjach allegro i dwupak znajdzie wspólny dom- chociaż oczywiście trzeba próbować- ale podstawą do dalszego działania muszą byc deklaracje. Trzeba je skrupulatnie i ciągle zdobywać, po trochu, ale systematycznie i ciagle wysyłac zaproszenia na wątek... Quote
mestudio Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Na allegro dziewczyny mają ponad 90 wejść od wczoraj:-). Dobre i liczne zaglądanie. Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']Na allegro dziewczyny mają ponad 90 wejść od wczoraj:-). Dobre i liczne zaglądanie.[/QUOTE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Angel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 witam. Potrzebuje kogoś z kontem Paypal bo ktoś chce wpłacic na Krecika (jednego z potrzebujących) kase a ja nie posiadam takiego konta :( Quote
danka4u1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Angel, ja załatwiałam takie konto przez moni12 w zwiazku z wpłatami jogolci na dwupak. Napisz może do moni12. To nie jej konto, ale znowu kogos innego i tak okrężna drogą to robiłam... Quote
Diora Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mestudio']Na allegro dziewczyny mają ponad 90 wejść od wczoraj:-). Dobre i liczne zaglądanie.[/QUOTE] Mam nadzieję, że w większości to nie są nasze wejścia ;) Quote
Angel Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 doszła wpłata od agnieszki103 na 20 zł dla dwupaku :loveu: już szukam moni12 :) Quote
Recommended Posts