Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxx52']mestudio-w tym tekscie jest napisane o chorobach ,czy nie[/QUOTE]

A tutaj jest czy nie? [URL]http://allegro.pl/peggi-i-megi-szukaja-domu-przemily-dwupak-i1443417585.html[/URL]:p

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Jakim kolorem oddzielić te róż od łososia?[/QUOTE]

Ja bym wyeliminowała ten róż całkowicie, i dała coś bardziej korespondującego z pozostałymi kolorami: beż?, ecru?, jakiś odcień żółci? albo taki kolor jak otoczka ostatniego zdjęcia (z pieskami i kotkami w tle)? - ale skoro innym się podoba, to może zostawić (niegdy nie lubiłam "wściekłego" różu ;-))

Posted

[quote name='Diora']Nie jestem na 100% pewna, ale wydaje mi się, że nie wolno wstawiać linków na Allegro. Trzeba by było w regulamin zerknąć.[/QUOTE]
Sprawdziłem i widzę że można. Zadałem pytanie jeszcze obsłudze Allegro na wszelki wypadek.
Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Sprawdziłem i widzę że można. Zadałem pytanie jeszcze obsłudze Allegro na wszelki wypadek.
Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D

TZmestudio[/QUOTE]

teraz jest super :loveu: dziękujemy !!

Posted

Witam wszystkich w Dwupakowie.
[quote name='jogolcia@pdx']Wysłałam 40 zł na wypasione Allegro dla dwupaku...[/QUOTE]
Jolu, dziekujemy. Mam nadzieje, że pieniążki wystarczą na dwie " sesje" allegrowe dla dwupaku.
[B]Angel,[/B] które ze stałych deklaracji zamieszczonych na pierwszej stronie [B]rzeczywiście wpłynęły[/B]. Czas byłoby rozpatrzyć sie we finansach i postanowić, czy dwupaku nie umieścić w jakimś DT i oczywiście zadbać o pełny komplet deklaracji, skoro mamy umieszczać sunie razem.

Posted

:bye:.... a ja dalej czekam na info od xxxxxx jak przekazać zakupione na bazarku Myszki /wirtualne/ a zapisane w profilu na bazarek dla dwupaczkowych psiapsiółek .... i czekam .... i nic.... może ktoś z was wie?

Posted

[quote name='mestudio']Poprawiłem kolory aukcji (prawie wszystkie). Mam nadzieję, że teraz jest bardziej miło i nikogo już nie koli w oczy... :-D

TZmestudio[/QUOTE]

Wielkie dzięki - zdecydowanie nie koli.... :eviltong: Elegancko bardzo :evil_lol:

Posted

[quote name='aniao']jakie wirtualne myszki? ja nie wiem o co chodzi..[/QUOTE]
Tez chciałabym wiedzieć.......

[quote name='jogolcia@pdx']Wielkie dzięki - zdecydowanie nie koli.... :eviltong: Elegancko bardzo :evil_lol:[/QUOTE]
Elegancko to dobre słowo. Niech będzie to z pożytkiem dla dwupaku.
Szkoda, że Angel chora i nie mamy świeżych informacji o psiakach, ale lepiej, żeby wyleczyła się do końca, a nie fruwała po schronach w taka pogodę.

Posted

[quote name='danka4u1'] które ze stałych deklaracji zamieszczonych na pierwszej stronie [B]rzeczywiście wpłynęły[/B]. Czas byłoby rozpatrzyć sie we finansach i postanowić, czy dwupaku nie umieścić w jakimś DT i oczywiście zadbać o pełny komplet deklaracji, skoro mamy umieszczać sunie razem.[/QUOTE]

Na pierwszej stronie jest zaznaczone na niebiesko w "fundusze". Już na 'dzień dobry' brakuje nam zadeklarowanych wpłat... Ehhhh

Posted

[quote name='Diora']Na pierwszej stronie jest zaznaczone na niebiesko w "fundusze". Już na 'dzień dobry' brakuje nam zadeklarowanych wpłat... Ehhhh[/QUOTE]
Dziękuje Diora. Tak myślałam...nie ma za bardzo czego tam liczyć, jesli chodzi o stałe wpłaty.....
Nie sadzę, by zdarzył sie cud po jednym/dwóch edycjach allegro i dwupak znajdzie wspólny dom- chociaż oczywiście trzeba próbować- ale podstawą do dalszego działania muszą byc deklaracje. Trzeba je skrupulatnie i ciągle zdobywać, po trochu, ale systematycznie i ciagle wysyłac zaproszenia na wątek...

Posted

Angel, ja załatwiałam takie konto przez moni12 w zwiazku z wpłatami jogolci na dwupak.
Napisz może do moni12. To nie jej konto, ale znowu kogos innego i tak okrężna drogą to robiłam...

Posted

[quote name='mestudio']Na allegro dziewczyny mają ponad 90 wejść od wczoraj:-). Dobre i liczne zaglądanie.[/QUOTE]

Mam nadzieję, że w większości to nie są nasze wejścia ;)