Angel Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='Olena84']Dziewczyny napiszcie do Selengi ale pamietajcie ze allegro kosztuje 20zl[/QUOTE] danka coś mówiła, że ma chętnych na opłacenie allegro :) dowiemy sie co z tym wszystkim jak do nas wróci :loveu: Quote
Angel Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='Olena84']Ale przeciez dwupak ma kase![/QUOTE] tak wiem :) to decydujmy wszyscy.. robimy wypasione allegro dla dwupaku ? zapytajcie Selengi ile by to wyniosło. Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Angel']danka coś mówiła, że ma chętnych na opłacenie allegro :) dowiemy sie co z tym wszystkim jak do nas wróci :loveu:[/QUOTE] No dobra, ponieważ nie ma Danusi, to muszę się przyznać (a miało być tak cichutko, bez rozgłosu :eviltong:), że ja się zdeklarowałam na opłatę za Allegro (wypasione) dla dwupaku, więc oczywiście propozycję podtrzymuję (prześlę Paypalem) - czekam na potwierdzenie wobec tego.........:evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Danusiu - jeżeli podczytujesz to :kiss_2::kiss_2::kiss_2: , a i od Szansy :calus: - no i musiałam się przyznać, cholipcia :shake: Quote
Angel Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']No dobra, ponieważ nie ma Danusi, to muszę się przyznać (a miało być tak cichutko, bez rozgłosu :eviltong:), że ja się zdeklarowałam na opłatę za Allegro (wypasione) dla dwupaku, więc oczywiście propozycję podtrzymuję (prześlę Paypalem) - czekam na potwierdzenie wobec tego.........:evil_lol:[/QUOTE] jesteś super ! dziekujemy :loveu: Quote
dara9 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jogolcia, ale nikt Cię tutaj za to nie skarci ;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Bardzom rada, że kar nie będzie :eviltong:... spadam do wyrka ( dochodzi północ) dziewczyny - jesteście kochane... i całujcie Danuchę jeżeli macie kontakt... :evil_lol: Quote
jola_li Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Przekazuję prośbę... Napisał [B]mariamc[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=16202375#post16202375"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] [B][SIZE=3]SZCZECINEK PROSI O POMOC!!! [/SIZE]w ankiecie dogo i miau ustalono, że SZCZECINEK będzie wspólnym kandydatem na krakvecie. tymczasem pojawiła się silna konkurencja! za chwilę będą na prowadzeniu a SZCZECINEK przegra![/B] [B] PROSZĘ, GŁOSUJCIE NA SZCZECINEK!!!!!! [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45"][COLOR=#4444ff]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...13065&start=45[/COLOR][/URL] POMÓŻCIE BO PRZEGRAMY!!! prosze rozsyłajcie dalej po swoich wątkach...[/B] Quote
Mika31 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 hooooooooooooooooooooooop!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Angel Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 byłam u dziewczyn, radość niesamowita :loveu: ale niestety nie siedziałam z nimi długo bo źle sie czuje a nie chce sie rozchorowac.. Quote
Songo82 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Przepraszam za off ale jeśli znacie kogoś, kto mógłby w przyszłym tygodniu sprawdzić dom w Brzezince koło Oświęcimia, napiszcie do mnie na PW. Do Brzezinki chcemy wyadoptować tego malucha [url]http://www.dogomania.pl/threads/200515-CHCĄ-JE-UŚPIĆ!!!!-MAŁO-CZASU-!!!!!-Maleństwa-szukają-domków-!!!/page4[/url] Pozdrawiam Quote
Angel Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 cisza u dziewczyn :( Danusiu wracaj !! bez cb marnie tu jest :( wracaj :loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Danusia jest na FB - hihihihihih, wreszcie jakiś kontakt...... Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A kto zrobi allegro? My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro. Quote
Angel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='mestudio']A kto zrobi allegro? My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro.[/QUOTE] to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu: Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 widze ,ze tyle osob zajmuje sie dziewczynkami seniorkami i chodzi czesto na spacery ,czy tylko sa to spacery wirtualne osob mieszkajacych w obornikach? Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='aniao']dzień dobry dziewczynki :)[/QUOTE] dzien dobry powiedz psinkom osobiscie ,psy beda mialy na miejscu z Ciebie wieksza korzysc ,gdyz z Twojego postu nie potrafia sie radowac:shake::-( Quote
aniao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Twoje posty za to dużo wnoszą.. jak zwykle Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='aniao']Twoje posty za to dużo wnoszą.. jak zwykle[/QUOTE] vize versa ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy? Quote
aniao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='xxxx52']vize versa ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy?[/QUOTE] sorry, ale nie będę z Tobą dyskutować Quote
Angel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 aniao robi wiele ogłoszeń, odwiedza wątki i była u nas w schronisku na sapcerze z dwupakiem :loveu: wiec nie naskakuj na nia.. Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Angel']to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu:[/QUOTE] To uzgadniajcie, ja właśnie zawiozłam dziś drugiego pieska w tym miesiącu do domku dzięki allegro. Tym samym pozostalo mi tylko 8 pieseczków:-). Allegro jest bardzo skutecze, przynajmniej w przypadku moich nabytków. Quote
Recommended Posts