Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']ja wiem, ale na transportowym mozę by się coś znalkazło bez kosztów transportu ;) przy okazji jak by ktoś jechał ;)[/quote]

Asiu:loveu:!
Czy możemy się wstrzymać do wieczorka?
Muszę mieć chociaż wstępną decyzję Pani Moniki co dalej.

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Wieczorek już jest, więc spieszę donieść, że nasz psiak na 100% nie pojedzie do tego domu. Pani Monika dzisiaj sprawdziła dom dokładnie i okazuje się, że teren faktycznie nie jest ogrodzony ( właściwie część). Na dodatek sunia która tam jest ma grzybicę.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Asiorku [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Potwierdzam, że nadal jednak szukamy transportu na trasie Raciborsko a okolice Wrocławia ( Kąty Wrocławskie). Gdyby Ci się udało bezpłatnie jakąś bratnią duszę wygrzebać z czeluści transportowych, będę wdzięczna.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Gdyby się nie udało, to mam nadzieję, że Nessa pomoże za 220,00. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Monika to Anioł, szuka wyjścia awaryjnego. [/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='A&S']nessa może przewieźć onka i tak na tej trasie, a kąty są bliżej więc koszt może być mniejszy.[/quote]

Ok. Tylko i tak czekam co z tym wyjściem awaryjnym.
Oby się udało.

Posted

190 zł do Kątów bedzie, ja tam sie oczywiscie nie wychylam z tym transportem. jak znajdziecie cos za tanioche to sie przecież nie obrażę, ale mam zarezerwowany ten dzień na ewentualny transport, w razie czego nie będzie tragedii, zajęcie sobie znajdę :evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka'][COLOR=black][FONT=Verdana](...) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Monika to Anioł, szuka wyjścia awaryjnego. [/FONT][/COLOR][/quote]
Wielkie podziękowania dla Pani Moniki!!! :loveu:

Posted

Dziewczyny:loveu:! Czekamy! Jak nic nie piszę, to znaczy, że wszystko na najlepszej drodze ( o ile właścicielka nam numeru nie zrobi:diabloti:)
Jak będzie "wersja ostateczna" to dam znać na wątku.

Posted

[quote name='nesssssa']czekam czekam:lol: mam tylko małą prośbę, muszę się dowiedzieć o tym czy jadę przed sobotą :lol: bo inaczej mogę się nie wyrobić :evil_lol:[/quote]
Wg wiadomości z wczorajszego wieczorka nie jedziesz.
Dzisiaj jeszcze dogram z Panią Moniką dwie sprawy i nasz owczarek będzie bezpieczny, choć niestety nie będzie to DS a hotel.

Posted

[quote name='beka']Czy na 100 5st łagodny do dzieci? chcę go komuś wysłać tylko w domu jest kilkuletnie dziecko[/quote]
Beko, może coś wyszło w trakcie, co zmienia postać rzeczy ale...on miał wręcz dość dzieci, taki był powód jego oddania. Info na wątku. Ja bym nie ryzykowała. :shake: Oczywiście niech i wypowiedzą się inni.