_ogonek_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Asior, ale transport się już znalazł... nessa przewiezie Onka na trasie Raciborsko-Wałbrzych za zwrotewm paliwa Quote
Asior Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja wiem, ale na transportowym mozę by się coś znalkazło bez kosztów transportu ;) przy okazji jak by ktoś jechał ;) Quote
irenaka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Asior']ja wiem, ale na transportowym mozę by się coś znalkazło bez kosztów transportu ;) przy okazji jak by ktoś jechał ;)[/quote] Asiu:loveu:! Czy możemy się wstrzymać do wieczorka? Muszę mieć chociaż wstępną decyzję Pani Moniki co dalej. Quote
irenaka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana]Wieczorek już jest, więc spieszę donieść, że nasz psiak na 100% nie pojedzie do tego domu. Pani Monika dzisiaj sprawdziła dom dokładnie i okazuje się, że teren faktycznie nie jest ogrodzony ( właściwie część). Na dodatek sunia która tam jest ma grzybicę.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Asiorku [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Potwierdzam, że nadal jednak szukamy transportu na trasie Raciborsko a okolice Wrocławia ( Kąty Wrocławskie). Gdyby Ci się udało bezpłatnie jakąś bratnią duszę wygrzebać z czeluści transportowych, będę wdzięczna.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gdyby się nie udało, to mam nadzieję, że Nessa pomoże za 220,00. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Monika to Anioł, szuka wyjścia awaryjnego. [/FONT][/COLOR] Quote
_ogonek_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nessa może przewieźć onka i tak na tej trasie, a kąty są bliżej więc koszt może być mniejszy. Quote
irenaka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='A&S']nessa może przewieźć onka i tak na tej trasie, a kąty są bliżej więc koszt może być mniejszy.[/quote] Ok. Tylko i tak czekam co z tym wyjściem awaryjnym. Oby się udało. Quote
nesssssa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 190 zł do Kątów bedzie, ja tam sie oczywiscie nie wychylam z tym transportem. jak znajdziecie cos za tanioche to sie przecież nie obrażę, ale mam zarezerwowany ten dzień na ewentualny transport, w razie czego nie będzie tragedii, zajęcie sobie znajdę :evil_lol: Quote
nesssssa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a w tych Kątach to jest jakiś tymczas czy coś? Quote
majqa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='irenaka'][COLOR=black][FONT=Verdana](...) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Pani Monika to Anioł, szuka wyjścia awaryjnego. [/FONT][/COLOR][/quote] Wielkie podziękowania dla Pani Moniki!!! :loveu: Quote
Asior Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 no właśnie, po co transport, skoro dom nie wypalił??? Quote
irenaka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziewczyny:loveu:! Czekamy! Jak nic nie piszę, to znaczy, że wszystko na najlepszej drodze ( o ile właścicielka nam numeru nie zrobi:diabloti:) Jak będzie "wersja ostateczna" to dam znać na wątku. Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='irenaka'](...) Jak będzie "wersja ostateczna" to dam znać na wątku.[/quote] Jasne, Szefie!!! :lol: Quote
nesssssa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 czekam czekam:lol: mam tylko małą prośbę, muszę się dowiedzieć o tym czy jadę przed sobotą :lol: bo inaczej mogę się nie wyrobić :evil_lol: Quote
irenaka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='nesssssa']czekam czekam:lol: mam tylko małą prośbę, muszę się dowiedzieć o tym czy jadę przed sobotą :lol: bo inaczej mogę się nie wyrobić :evil_lol:[/quote] Wg wiadomości z wczorajszego wieczorka nie jedziesz. Dzisiaj jeszcze dogram z Panią Moniką dwie sprawy i nasz owczarek będzie bezpieczny, choć niestety nie będzie to DS a hotel. Quote
majqa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='irenaka'](...) niestety nie będzie to DS a hotel.[/quote] Irenko ale co ze sprawą kosztów??? :-( Quote
beka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy na 100 5st łagodny do dzieci? chcę go komuś wysłać tylko w domu jest kilkuletnie dziecko Quote
majqa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='beka']Czy na 100 5st łagodny do dzieci? chcę go komuś wysłać tylko w domu jest kilkuletnie dziecko[/quote] Beko, może coś wyszło w trakcie, co zmienia postać rzeczy ale...on miał wręcz dość dzieci, taki był powód jego oddania. Info na wątku. Ja bym nie ryzykowała. :shake: Oczywiście niech i wypowiedzą się inni. Quote
beka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kurcze myślałam że jak wychowywał się z dziećmi.. Quote
Recommended Posts