Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimo, ze nie jest jakiś okrutny ja bym go raczej na czarne kwiatki dała :roll:
Bo nawet jeśli nie chcący krzywde robi to i tak wg mnie nie rozgrzesza faceta....

Posted

[quote name='ULKA12']Najgorsze jest to, że on po prostu wie lepiej, jest niereformowalny:shake:[/quote]
Tak jak ktoś wie lepiej to się go nie przekona...

Posted

[quote name='beka']Tak jak ktoś wie lepiej to się go nie przekona...[/quote]
Szkoda, że do tej pory nie pojawił się nikt bliższy naszemu torowi myślenia. :-( Cholernie martwię się, bo i owszem, Asiorek rozmawiała z panią, odwodząc ją od pomysłu uśpienia ale... czy pani ma wobec dzwoniących jakiekolwiek zobowiązania? Nie! Czy musi dotrzymać słowa? Też...nie! I tym się gryzę, strachem o tego biedaka i zegarem, który mu przyspieszył.

Posted

[quote name='Agniesia666']szukacie dt czy tylko ds? czy pies jest wykastrowany?[/quote]
Nie sądzę, by pies był wykastrowany. Myślę, że sytuację ratuje i DT choć szczytem szczęścia byłby stały.

Posted

[quote name='Agniesia666']jakby byl wykastrowany to bym wziela na dt, ale tak to nie ma szans z moja suka.
no niestety.[/quote]

To może pani włascicielka go wykastruje,chciaż?:roll:

Posted

Dziewczyny zapraszam na bazarek dla Zumisia!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-dla-zumisia-sabci-maksia-140154/#post12472632[/url]

Posted

[B]Asior[/B], ogromna prośba, bo wcześniej już rozmawiałaś z panią o nie usypianiu itd. Zadzwoń proszę tam, na momencik i upewnij się, czy psiak jeszcze jest, dosłownie ale i w tym znaczeniu, czy państwo może sami nie znaleźli mu już domu (nie wiemy przecież ile oni robili ogłoszeń i jak bardzo sami postarali się w znalezieniu mu domu).

Posted

Miałam trzech [COLOR=black][FONT=Verdana]zainteresowanych[/FONT][/COLOR] :
Pani + dziecko 3lata.
Pan +dziecko 11lat.
Pan bez dzieci- Nowy Sącz. Suka + dwa psy w domu ( bez sterylizacji i kastracji).Szuka psa do pilnowania. Podobno porządny kojec.
Sprawdzamy Nowy Sącz?

Posted

a czemu nie pan + 11-letnie dziecko?
dostałam ochrzan za aukcję, bo nie można pisać że do uśpienia pies.. jest na to jakiś paragraf, ta pani co najpierw go ogłosiła tez może mieć za to problemy jeżeli ktoś to zgłosi
w każdym razie aukcja ściągnięta, zrobię jeszcze raz ale już nie taką drastyczną
gdzie jest pies? nadal u tej pani?