majqa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='irenaka']Trzymaj kciuki, bo dzisiaj Kayko ma spotkanie z potencjalnym domkiem. Oby to był TEN DOM!!![/QUOTE] I co? I co? Już po??? Quote
irenaka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='majqa']I co? I co? Już po???[/QUOTE] Nic nie wiem, pewnie gdyby było OK, to Aga choć SMS by wysłała:shake: Quote
majqa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj, mam nadzieję, że nic się nie obsunęło. Quote
Monia0610 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Malutki promyczek potrzebuje pomocy: [url=http://allegro.pl/item810700856_kotek_ktory_wyrwal_sie_od_smierci_charytatywna.html]Kotek który wyrwał sie od śmierci -Charytatywna (810700856) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
agamika Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ja od wczoraj dopiero dzis jeste m na dogo a nikt tez nic do mnie nie pisał o wiesci . Państwo byli z lekkim opóźnieniem (Karolina przypłaciła oczekiwanie przeziębieniem :diabloti: ) , Trzeba znajśc kogoś do wizyty na miejscu , bo jak wiadomo czasek zdarzają się niespodzianki . zaraz pójdzie pw ze wszystkim ,. bo tak oficjalnie wszystko to na koniec bedzie :eviltong: Quote
majqa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ależ bym chciała cieszyć się już wiadomym wpisem, że to TO, że to TEN dom!!! Quote
agamika Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 no kciuki dalej potrzebne . Państwo sa Kayko zachwyceni - no ale nie mogło byc inaczej :cool1:. Kayko dziewczynki nie zjadł , ani nawet nie nadgryzł :diabloti: ...vco prawda mała jest dosyc wylewna w swych uczuciach , ale psiurowi to nie przeszkadzało (wszystko pod kontrola oczywiście )_ Panstwo poznali chyba wszystkie wersje powodów na pozbycie sie Kayko i skwitowali to odpowiednio :cool1: Nie było sie tez bez przygód, bo w połowie drogi na autostradzie (z Jaworzna przyjazd) wycieraczki odmówiły współpracy , a ze padało ... później zostali [I]troszeczkę[/I] wprowadzeni w błąd co do drogi przez Panów policjantów ;) wydaje mi sie ze są spore szanse ze to TEN dom ... Quote
majqa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jejku, jejku, jejku...normalnie nic inteligentniejszego z siebie nie wyduszę, bo już mam stresową rewolucję w brzuchu. Tak bym chciała, tak bardzo bym chciała...:-( :multi: :lol: Chce mi się i płakać i skakać z radości... Quote
GoniaP Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie zapeszajmy, ale trzymajmy kciuki żeby się udało. Quote
irenaka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='agamika']no kciuki dalej potrzebne . Państwo sa Kayko zachwyceni - no ale nie mogło byc inaczej :cool1:. Kayko dziewczynki nie zjadł , ani nawet nie nadgryzł :diabloti: ...vco prawda mała jest dosyc wylewna w swych uczuciach , ale psiurowi to nie przeszkadzało (wszystko pod kontrola oczywiście )_ Panstwo poznali chyba wszystkie wersje powodów na pozbycie sie Kayko i skwitowali to odpowiednio :cool1: Nie było sie tez bez przygód, bo w połowie drogi na autostradzie (z Jaworzna przyjazd) wycieraczki odmówiły współpracy , a ze padało ... później zostali [I]troszeczkę[/I] wprowadzeni w błąd co do drogi przez Panów policjantów ;) wydaje mi sie ze są spore szanse ze to TEN dom ...[/QUOTE] Jak rozumiem dajesz ludziom zielone światełko, tylko nie wiem jak się umówiliście. Czy dadzą znać, jaka jest ich decyzja co do adopcji po spotkaniu z Kayko? Czy też już wiesz, że psa chcą i szukamy kogoś na wizytę u nich w domu? Quote
Asior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Agamika, tzn że Państwo chcą się jeszcze zastanowić??? Quote
Monia0610 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]AUKCJA CEGIEŁKOWA DLA KAYKO[/B][/COLOR]: [url=http://allegro.pl/item811215402_kayko_piekny_owczarek_ktory_uciekl_spod_igly.html]Kayko, piękny OWCZAREK, który uciekł SPOD IGŁY (811215402) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
agamika Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Asior']Agamika, tzn że Państwo chcą się jeszcze zastanowić???[/QUOTE] nieee, Państwo czekają na kogoś kto przeprowadzi wizytę przedadopcyjną :cool1: Kayko został należycie doceniony :eviltong: Quote
Asior Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a Oni mieszkają w krakowie ??? (pewnie juz pisałaś gdzie, ale już nie pamiętam ..) Quote
agamika Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [SIZE=1]ej, dziewczyny w relacji z ich wizyty , czyli mój przedostatni post jest napisane , nie prościej przeczytać jeszcze raz niz czekać na mnie ? nie przeglądam wszystkich wątków za każdym razem jak wchodzę na dogo, bo najzwyczajniej nie wyrabiam czasowo :cool1: . A jak Aska sama zauważyła to juz było podane . [/SIZE] [B]Jaworzno [/B] Quote
Asior Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Aguś jak wiesz, ja też nie mam masy czasu. najczęsciej siedze w pracy na dogo.. Jest tych stron trochę, więc ciężko się dziwić, ze najzwyczajniej w świecie też nie mam czasu ich przeglądać.. Cóż się stało, ze poczekałam na Twoją odpowiedź.. Ty ją znasz nie musisz szukać... Ja nie żądałam natychmiastowej odpiowiedzi przecież :roll: Quote
majqa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agamika'](...) (z Jaworzna przyjazd) (...) [/QUOTE] Mogę tylko przeprosić, choć nie bardzo wiem za co. Jaworzno mignęło mi wcześniej i owszem ale wpis - z [I]Jaworzna przyjazd[/I] (jeśli gdzieś jeszcze był wpis o Jaworznie to zdecydowanie go przeoczyłam) może ale nie musi oznaczać, że ludzie tam mieszkają. Mogli tam załatwiać masę spraw i jadąc stamtąd się zapętlili. Nie raz i nie dwa osoby relacjonujące na dogo przebieg jakichś wypadków wrzucają sporo info bez znaczącego związku z istotą sprawy. Mniejsza o to. Wyjaśnione. Również nie oczekiwałam odpowiedzi na cito. Quote
irenaka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rozmawiałam właśnie z Panią Izą, czyli potencjalnym domkiem. Są zachwyceni Kayko i oczywiście czekają na wizytę kogoś od nas. Prawdopodobnie poproszę Magdę o przedadopcyjną, bo mieszkają w Jaworznie, choć szczerze przyznam, że to już drugi dom do sprawdzenia w ciągu dwóch dni, więc nie wiem, czy będzie w stanie czasowo nam pomóc. Ale spróbuję. Martwiłam sie, że w tym domu jest sunia bez sterylki, ale okazuje się, ze jest po sterylce. To maleństwo po śmierci rodziców Pani Izy znalazło bezpieczną przystań i mam nadzieję, że Kayko nie będzie miał nic przeciwko małej koleżance. Ponieważ Pani Iza niezbyt precyzyjnie wyrażała się o tym zabiegu który miała robiony mała prosiłam o sprawdzenie książeczki zdrowia, żebyśmy mieli pewność, że sterylka była a Magda to sprawdzi dodatkowo jak pojedzie. Będziemy mieli małe opóźnienie czasowe w adopcji. Cała rodzinka wyjeżdża w dniach 19-23 listopada, więc zaproponowałam, że dom sprawdzimy w miarę szybko a jeżeli bedzie wszystko OK, to po 23 listopada Kayko może jechać. I tu mam problem i prośbę. Chciałam Cię Aguś prosić, żebyś pojechała z Kayko. Oczywiście, jeżeli dasz radę. Pies będzie się czuł bezpiecznie pod Twoją opieką i pierwszy moment w nowym domu też będzie bardzo ważny. Oczywiście zwrócę Ci koszty benzyny. Muszę też zawiadomić Monikę o sytuacji Kayko. Może jeszcze dzisiaj napiszę do niej i przedstawię sytuację. Potrzebujemy zielonego światełka ze strony Fundacji przed wizytą przedadopcyjną. Quote
Monia0610 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam! Dostałam maila od p. Irenki prosze sprawdzic domki dla Kayko:) Monika z FFA:) Quote
agamika Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja z Kaykulcem pojadę bardzo chętnie , tlyko ze ja osobiscie nie posiadam nawet prawa jazdy :oops:, wiec trzeba bedzie wyruszuć "po prośbie " :diabloti: , ale to może juz po wizycie ;) jak już będzie pewne ze można wyruszać Quote
irenaka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='agamika']Ja z Kaykulcem pojadę bardzo chętnie , tlyko ze ja osobiscie nie posiadam nawet prawa jazdy :oops:, wiec trzeba bedzie wyruszuć "po prośbie " :diabloti: , ale to może juz po wizycie ;) jak już będzie pewne ze można wyruszać[/QUOTE] Oczywiście Aguś, że po wizycie. Pytałam, czy dasz radę i czy masz się do kogo uśmiechnąć;) o ten transport. Quote
Recommended Posts