Agnieszka(Visenna) Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Niwko,co my z Tobą zrobimy dziecię drogie... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Nieweczka straszy kłami przy siatce... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Przypominam o istnieniu Niwki. Quote
yuki Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kurde sama nie wiem , ale wydaje mi się , że trzeba kasę zbierać i na jakiś doświadczony hote lub DTl i załatwiać miejsce, coś jak u Jamora, bo z niej to nic będzie, jak będzie siedzieć za kratkami:( ją trzeba na psy wyprowadzić , bo taką dzikuskę jaką jest teraz nikt nie przygarnie, tym bardziej że w budzie siedzi albo zębiska pokazuje... co Wy na to ? Quote
xmartix Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 dalej z budy skacze z zębami na kratki... boi się człowieka widać Quote
yuki Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Słuchajcie to co z nią robimy, im dłużej siedzi w schronie tym gorzej .... ona potrzebuje stopniowego kontaktu z człowiekiem, ale stałego. Pewnie nic dobrego ze strony ludzi jej nie spotkało :( nie dziwota , że taka nieufna z niej dzikuska. Quote
yuki Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To może ją w kolejce gdzieś ustawić ? A w międzyczasie zbierać kasę.. Quote
monika083 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dziewczyny ,a co myslicie o hoteliku? Ja mam miejsce zarewzerwowane u Ani w CBrodnicy i jestem juz na 1. Jesli jakis psiak on niej zostanie wyadoptpwany to mozna odrazu wyslac Niwe ,co Wy na to ? Ania socjalizuje psy. Quote
monika083 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Niwka zapisana w kolce do Brodnicy-jest mala ,wiec 300 zl/miesiac z wyzywieniem.Ania bedzie wyprowadzac ja ''na ludzi'' mysle,ze to dla niej szansa. ja deklaruje poki co 20/msc Quote
xmartix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 pamiętamy ale jak ją brać to trzeba funduszy a nie ma ich ;/ Quote
yuki Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dziewczyny podejmijmy męską decyzję , co z Niwka zrobić. doskonale wiemy , ze w schronie zostanie, zestarzeje się, nikt takiej dzikuski nie weźmie. Więc zadecydujmy co dalej .... Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 tekst od Betlinki i przerobiony pod Niwę Człowiek jako istota myśląca i empatyczna powinien być współczujący na krzywdę słabszych i szanować każde stworzenie – wszak każde stworzenie może odczuwać cierpienie. Okazuje się jednak, że empatia to słowo nieznane części osób – z braku empatii rodzi się zaś taka tragedia, jak tragedia przerażonej Niwy. Niwa to młoda suczka, ma około 4 lat – przeżyła jednak już tyle złego, że początkowo, na widok obcej osoby trzęsie się i kuli ogonek. Musi się dopiero nauczyć, że człowiekowi można zaufać – przy cierpliwej i kochającej osobie na pewno uczyni znaczne postępy i nadejdzie dzień, że wystawi brzuszek do głaskania. Strachem reaguje na obcych, boi się smyczy, obroży. Jednak po dłużej chwili stopniowo zaczyna się wyciszać, zaufać. Sunia potrzebuje człowieka o dobrym serduszku, cierpliwego i ciepłego- który stopniowo będzie uczył sunię, że człowiek może ją kochać i dobrać. Za jakiś czas gdy zaufa, będzie najukochańszym psem na świecie. Jest już zaszczepiona i odrobaczona,w razie potrzeby będzie wysterylizowana. Potrzebuje cierpliwych, mądrych właścicieli, którzy dadzą jej ciepło i dom. Jeśli chcesz adoptować Niwę, skontaktuj się: 0668-980-123 [SIZE=3][email protected] Quote
laikinia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wloze na ogloszenia, ale potrzebuje zdjecia- u mnie widze tylko krzyzyki :) Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja w pon dam te co są na negri stronie - kurde szkoda, ze poznikały te co były :( Quote
Recommended Posts