Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z fotkami na razie d..a , jednak aparatu nie będzie, a Niwka no bidusia bidusia:(, wyrywa się strasznie, ale ja tam widzę w niej potencjał, tylko naprawdę potrzeba, żeby ktoś do niej chodził. Straszny z niej dzikus. Ale na tym zdjęciu zrobionym przez xmatrix wygląda jak normalny zadowolony pies, a tak wywijała :roll: , że mało trzech salt pod rząd nie zrobiła.

Posted

hej :) w sobotę weźmiemy Niwę. Tak w ogóle to jestem Marta i jeżdżę czasem do schroniska jeszcze z xmartix i yuki. Yuki ja mogę z Tobą się zajmować Niwą, ale na pewno nie codziennie. Dogadamy się w sobotę w schronie, ok?

Posted

No w końcu się Marta na dogo wbiła :multi::multi::multi:, ja się chętnie z Tobą na zmianę Niwą zajmę jak tylko wrócę z Nad morza znaczy w przyszły weekend :) dogadamy jutro wszystko w schronie, żeby to miało jakoś ręce i nogi ,bo ona potrzebuje duuuużo cierpliwości, może jakoś się ją uda poskromić :)

Posted

Hyhy ale miłe powitanie :D Dzięki! A z Niwą musimy dać radę! Poza jutrem w schronie będę w poniedziałek, we Wrocku jestem do 8 więc jak tylko do pracy będę miała na 16 to będę przyjeżdżać rano do schronu :) Może choć trochę oswoję tą małą dzikuskę :)

Posted

Hej Tuska, i jak tam byłaś w schronie? ja dziś do wrocłąwia wróciłam , robi Niwka jakies postępy? mi dowalili tyle zmian w pracy , że nie dam rady często w tym tygodniu do schronu przychodzić:-(

Posted

Nie mogłam jej dziś znaleźć w boksie, nie wiem czy się schowała czy została gdzieś przeniesiona :( może Tuska coś będzie o niej wiedziała, bo może byłam u niej w zeszłym tyg, albo jakoś jeszcze wcześniej .

Posted

Sorka, że dopiero się pojawiam, ale nie było mnie we Wrocku. Ostatnio jak byłam w schronie, to wychodziłam tylko za psiakami z izolatki i szczeniakarni, bo nie złapałam pani Lidki, a p. Wiktor dalej był na urlopie. W schronie z Yuki będziemy w czwartek :)

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie ja nie wiem już co z Niwą. Nie dam rady przychodzić do niej codziennie. Ma ktoś może wyjątkowo więcej czasu? Ja się w ogóle zastanawiam tak , że jej by się DT doświadczony przydał raczej, ale wszystko pewnie zapchane. :shake:

• 4 weeks later...