yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 I jak się uda ją wyprowadzić to może jakieś fotki jej strzelimy . Quote
monika083 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oj jaka bidusia, a jest sliczna ,jakby sie ja troszke oswoilo to i domek sie znajdzie Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Z fotkami na razie d..a , jednak aparatu nie będzie, a Niwka no bidusia bidusia:(, wyrywa się strasznie, ale ja tam widzę w niej potencjał, tylko naprawdę potrzeba, żeby ktoś do niej chodził. Straszny z niej dzikus. Ale na tym zdjęciu zrobionym przez xmatrix wygląda jak normalny zadowolony pies, a tak wywijała :roll: , że mało trzech salt pod rząd nie zrobiła. Quote
tuska1990 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 hej :) w sobotę weźmiemy Niwę. Tak w ogóle to jestem Marta i jeżdżę czasem do schroniska jeszcze z xmartix i yuki. Yuki ja mogę z Tobą się zajmować Niwą, ale na pewno nie codziennie. Dogadamy się w sobotę w schronie, ok? Quote
yuki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No w końcu się Marta na dogo wbiła :multi::multi::multi:, ja się chętnie z Tobą na zmianę Niwą zajmę jak tylko wrócę z Nad morza znaczy w przyszły weekend :) dogadamy jutro wszystko w schronie, żeby to miało jakoś ręce i nogi ,bo ona potrzebuje duuuużo cierpliwości, może jakoś się ją uda poskromić :) Quote
tuska1990 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Hyhy ale miłe powitanie :D Dzięki! A z Niwą musimy dać radę! Poza jutrem w schronie będę w poniedziałek, we Wrocku jestem do 8 więc jak tylko do pracy będę miała na 16 to będę przyjeżdżać rano do schronu :) Może choć trochę oswoję tą małą dzikuskę :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 dzieki serdeczne dziewczyny za prace nad Niwą, jak wrócę trochę do formy, to też będę działać.. Quote
yuki Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej Tuska, i jak tam byłaś w schronie? ja dziś do wrocłąwia wróciłam , robi Niwka jakies postępy? mi dowalili tyle zmian w pracy , że nie dam rady często w tym tygodniu do schronu przychodzić:-( Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nie mogłam jej dziś znaleźć w boksie, nie wiem czy się schowała czy została gdzieś przeniesiona :( może Tuska coś będzie o niej wiedziała, bo może byłam u niej w zeszłym tyg, albo jakoś jeszcze wcześniej . Quote
tuska1990 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Sorka, że dopiero się pojawiam, ale nie było mnie we Wrocku. Ostatnio jak byłam w schronie, to wychodziłam tylko za psiakami z izolatki i szczeniakarni, bo nie złapałam pani Lidki, a p. Wiktor dalej był na urlopie. W schronie z Yuki będziemy w czwartek :) Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jejku kiedy Pan Wiktor wróci z tego urlopu ??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Dziczka Niwka skacze.. Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Słuchajcie ja nie wiem już co z Niwą. Nie dam rady przychodzić do niej codziennie. Ma ktoś może wyjątkowo więcej czasu? Ja się w ogóle zastanawiam tak , że jej by się DT doświadczony przydał raczej, ale wszystko pewnie zapchane. :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 wiadomo, ze dt byloby najlepszym wyjsciem.. nawet platne, ale juz tyle psow jest w hotelach, ze nawet nie ma na ich oplacenie... Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 nie wiem co z nią będzie- albo wiem tylko nie chcę nawet tego pisać - takiej dzikuski nikt nie weżnie:placz: Quote
yuki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Beznadziejny ten przypadek :placz: kompletna bezsilność... Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Zaszyła się z budzie i szczekała... nie chciała z niej wyjść... biedna sunia :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 czy mamy jakies szanse wygrac walke o godne zycie dla Niwy .. ? :-( Quote
ecci Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):czy mamy jakies szanse wygrac walke o godne zycie dla Niwy .. ? :-( zawsze trzeba miec nadzieję... Quote
Recommended Posts