xmartix Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 yuki napisał(a):Co u suńki ? Ma już kogoś kto ją wyprowadza? Mam dla niej szeleczki tylko nie wiem czy nie za duże będą :roll:, ale mogę je zawieźć , mogę też ja wyprowadzać, w środę mogłabym przyjść(22.07), w pt rano (24.07) i w sobotę po 13 i do 3 sierpnia jakoś tak co drugi dzień, potrzebna jeszcze pomoc ? Yuki, super jakbyś pomogła, bez szelek nie ma szans, w schronie może będę dziś i w sb z samego rana. Jakbyśmy się spotkały w schronie to by pielęgniarze założyli jej szeleczki i wtedy łatwiej by było ją wyprowadzać. Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mogę przyjechać do schronu dziś , ale dopiero o 15 kończę pracę, albo jutro do 13 też mogę przyjechać, bo akurat pracuję na popołudnie. Pasuje Ci tak jakoś? bo w sobotę o 6 rano wyjeżdżam z Wrocławia ;/ No chyba , że sama podjadę, ale chyba milej by było z kimś :) Quote
GoskaGoska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 yuki jak sama pojedziesz to nie wiem czy ci pozwolą, lepiej za pierwszy razem pojedz z jakąs dziewczyną, my w sob jedziemy ale z samego rana Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kurcze no w tą sobotę wyjeżdżam akurat o 5 czy 6 rano , a o tej porze chyba nie jedziecie do schroniska. Poczekam jeszcze może xMatrix sie odezwie i jakoś na jutro się jakimś cudem umówimy, a jeśli nie to czy mogę, tak po prostu pójść do schronu , dać szelki i powiedzieć komuś z pracowników , że są konkretnie dla Niwy ? Jak wrócę we wtorek to z chęcią poszłabym nawet dla towarzystwa z kimś komu pozwolą wyjść z Niwą na spacer. Szkoda mi jej bardzo. Quote
GoskaGoska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 yuki lepiej poprostu poczekaj, az będzie ci pasować termin i pojscie z kimś , bo same szelki jesli nikt nie będzie z nią wychodził nie ma sesnu przekazywać, a jesli pojdziesz na zapoznanie z kims pozniej pewnie będziesz juz mogła sama. Zresztą ja z xmatrix tez będę pierwszy raz jechac Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ok. Myślałam , że jedziecie ją wyprowadzić już teraz. W każdym razie mi najszybciej pasuje , jak coś to cała przyszła środa, potem to już tam jakoś się dogadywać będziemy. Rozumiem , że jutro nikt nie jedzie , skoro razem jedziecie z xmatrixem w sobotę. Będę we Wrocławiu we wtorek wieczorem, to wskoczę od razu na dogo i jakoś się zgadamy :) Quote
xmartix Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ja dzisiaj już wymiękam, dopiero wróciłam, już nie mam siły żeby skoczyć dzis do schronu Quote
GoskaGoska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ale dzis jest czwartek a ty o piątku pisalas :roll: Quote
xmartix Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 tak? nie.. aj nie wiem. no dzisiaj miałam nagle wolne, ale za to w sb popołudniu nie. Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Myslałam , że umówiłyście się na sobotę, jutro mogłabym pójść jeśli ktoś idzie? Aj , posty skaczą. Quote
GoskaGoska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 tak dla uściślenia to my z xmartix umowiłysmy się na sobotę rano , bo tak pasuje xmatrix - na sobotę czyli pojutrze - dla jasnosci :eviltong:. Quote
yuki Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A no , to juz jasne ! to ja czekam sobie do środy, ale napiszcie jak tam po wizycie, bo może mi się uda do netu dorwać jak wyjadę :) Quote
yuki Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wracam dziś do Wrocławia, ale muszę jutro cały dzień o d 8 do 19 siedzieć w pracy, byłyście u dziewczyny? jakieś postępy? Mogę zawieźć szeleczki w sobotę, o 13 kończę pracę, co Wy na to? Quote
xmartix Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 w sb ja pracuję niestety, u dziewczyny nie byłam hmm.. to nie wiem na kiedy mozemy się umówić, zobacze na grafik i dam znac Quote
yuki Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To ja jutro też sprawdzę w parcy grafik i może jakoś uda się jak najszybciej w przyszłym tygodniu. Quote
yuki Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 To u mnie przyszły tydzień wygląda tak : mogę pójść rano w poniedziałek, wtorek(o 13.00 zaczynam pracę),natomiast w środę, czwartek i piątek kończę o 15.00, to mogłabym jakoś po. Ale chyba najlepiej byłoby to załatwić jak najszybciej. A jak Wam pasuje? I sobotę mam cała wolną :) Quote
xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Yuki to może umówimy się na jutro rano w schronie? np. na 9-tą Quote
yuki Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dobra , to wezme te nieszczęsne szelki, martwię się tylko żeby nie były za duże :roll: . Będę czekać pod bramą wejściową, a mogłybysmy się umówić tak na 8 ? Quote
xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ooo na 8-ą hehe to wcześnie, ok postaram się być Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zdjęcie Niwy jak leży na trawie i odpoczywa po próbach wyrwania się Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 założyłyśmy Niwie szelki ale je przegryzła, ogólnie gdyby nie była zapięta jeszcze na obroże to by nam zwiała, młoda robi piruety w powietrzu żeby wyrwać się nam niedobrym ciotkom duuużo pracy z nią przy zapinani na szelki zrobiła koopę, bardzo zestresowana biedulka z tą sunią trzeba pracować regularnie więc szukamy jeszcze kogoś oprócz Yuki to wychodzenia z nią Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A ja wierzę , że da się Niwkę wyprowadzić na psy :) uciekać owszem chciała, ale jak już się położyła to zerkała na "niedobrych" ludzi i nie wyrywała się , więc myślę , że jest szansa, może ktoś by miał ochotę chodzić ze mną albo na zmianę do niej, żeby poprostu przy niej posiedzieć, pogadać do niej, żeby dać jej szansę na zrobienie pierwszego kroku, żeby pokazać jej , że ludzie nie są tacy źli. Na razie o spacerach nie ma mowy, bo dla niej obroża, szelki i smycz to chyba jednak za dużo. Kto jest chętny ??? :) Quote
Recommended Posts