Soema Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='li1']Do tej pory powinno byc na koncie 400zl , czyli na pierwszy miesiac wystarczy.[/quote] Tak :) i będzie na początek prawie na dwa.. Miejsce u Ani jest na stałe zarezerwowane - na mnie, dla psów z Ostatniej Szansy. Dlatego, bardzo się cieszę że mamy "zapas", bo część to wpłaty jednorazowe - a nie wiadomo ile psiaki tam będą, a chcemy by były tam cały czas... Jeśli wykruszą się osoby, sama będę musiała ponieść koszty.. a wtedy to nie potrwa długo .. bo studiuję. Teraz też będę wpłacała w miarę możliwości, ale muszę się i na przyszłość zabezpieczyć, jakbym została sama. Quote
Soema Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='bico']Soemka, wczoraj poszło moje 50 zł;)[/quote] Ty wiesz... :Rose: :) Quote
Anna_33 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Idealem byloby miec pieniadze na miesiac do przodu. Tym bardziej, ze jak te maluchy znajda dt, to na ich miejsce beda czekaly juz nastepne:-)Ograniczeniem, jak zwykle sa dla nas tylko pieniadze. Poza tym nie mozemy Soemie zniszczyc studiow ;-) To bardzo piekna akcja. Kazdy jeden pies ( czy kot ) sie liczy. Z takich pojedynczych akcji mamy juz ponad setke zabranych zwierzakow. A to juz jest imponujaca liczba uratowanych istnien. Fakt, czesc jest w dt, czesc znalazla domy stale. Wazne, ze nie sa juz w Boguszycach. Przed nami wakacje, trudny okres...walczmy o kazdego psiaka. Soema, mozna jakies bazarki zrobic, allegro. Quote
Soema Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Aniu, pracuję nad tym.. ale zajmę się tym jak się wyśpię w końcu, bo już głupoty robię.. [B]Potrzebny nam ładny tekst i szata graficzna.[/B] No i ktoś, kto wystawi :oops: Konto jest, co uwiarygodni akcję. Jutro, w sumie dziś, wyślę pw z prośbami do "szczęśliwców", których znów będę prosić o pomoc.. Niestety, prędzej nam się pieniądze skończą niż psy...:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Soema , twoje ostatnie zdanie jest cholernie smutno prawdziwe...:shake: Odnosnie funduszy, to warto juz zaczac robic bazarki, itp...koszty psiaków to nie tylko hotel, ale także jeszcze ich transport, a także wet-miejmy nadzieje,ze nie trzeba bedzie zadnych kosztownych zabiegów robić:roll: Jesli ktos chciałby zamiast pieniązków przysłac karme ,to bardzo prosze- zostaną wtedy zmniejszone koszty hotelowania . Przydałyby się tez jakies srodki przeciwkleszczowe...jakby ktoś miał w zapasie:roll:;) Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Zaraz dopiszę prośbę o karmę, środki na kleszcze gdzieś na początku. Co do bazarków, Ewa szuka kogoś do wystawienia w Wwa, Bros we Wrocławiu. Chita Tobie wyślę :) ja poszukam u siebie coś sensownego. Niektórzy, widząc że są deklaracje w pierwszym poście, idą dalej.. Dlatego musimy być zabezpieczeni ;) Quote
jkp Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wpłaciłam zgodnie z deklaracją ale od razu do sierpnia. Gdybym po wakacjach zapomniała to proszę mnie upomnieć :mad: Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='jkp']Wpłaciłam zgodnie z deklaracją ale od razu do sierpnia. Gdybym po wakacjach zapomniała to proszę mnie upomnieć :mad:[/quote] :Rose: Dziękuję bardzo.. Jak coś.. się przypomnę :) Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Jezuu zabijcie mnie, zapomniałam dodać.. jakoś mi się oczywiste wydawało :oops: ale tytuł jest :) , więc dojdziemy jak coś. ja się w tamte rozliczenie chyba nie będę bawić, będą rozliczenia na wątku tu, tak jest ustalone. Quote
zuzel Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 na innym wątku o.sz. ktoś coś powiedział o potrzebie wklejania nicków przy przelewach bo inaczej ciężko się prowadzi rozliczenia na wątku. Tu też jest taka potrzeba? Ja szczerze [powiem wysłałam bez nicku w tytule :oops: Quote
Anna_33 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Tzn jest tak, ze bedziemy wklejac raz na jakis czas rozliczenie. Wkleimy tylko kwoty jakie wplynely, bo boimy sie wklejac nazwiska na forum. Ochrona danych, ktos moze sobie nie zyczyc itd. Dlatego dla wplacajacych chyba bedzie lepiej zrobic np tak: tytul wplaty: Hotel Brodnica- nick. Przy okazji donosze, ze wplynelo juz 580 zł, wszystko na Hotel Brodnica. Jak zorganizujemy zabranie psiakow? Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Jak tylko kojec będzie zrobiony, to wtedy będę kogoś prosiła..:oops: mam nadzieję, że ktoś nam w tym pomoże. Ania mówiła, że jak będzie trzeba to część drogi może wyjechać.. Ale to ona się musi wypowiedzieć. To jest ok. 200km? Bo nie mogę do końca zlokalizować..:oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ok 250... Jakby co , to będę mogła najdalej wyjechać do Sochaczewa-to jest 160km, dalej nie dam rady ze względu na czas. Koszt u mnie by wyniósł za dojazd 100 zł. Oby tylko nie padało w weekend, bo posadzke w kojcach trzeba wylać!!:shake: Quote
Anna_33 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Deszcz w Boguszycach to totalna masakra...znowu polowy planu nie wykonamy. Zaklinacza trzeba wynajac, nie moze jutro padac :mad: Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='li1']Mozemy porobic zaklady , czy jutro bedzie padac ? Ja stawiam 10 zl ze nie bedzie. Przegrywajacy wplacaja na psy z OS.[/quote] Ale gdzie będzie padać..:razz: Brodnica, Boguszyce? U mnie w Krk, pewnie będzie. lubię zakłady...:lol: Quote
li1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mozemy porobic zaklady , czy jutro bedzie padac ? Ja stawiam 10 zl ze nie bedzie. Przegrywajacy wplacaja na psy z OS. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja nie będę miała aparatu aby zrobić zdjęcia w razie deszczu, bo siostrze na wycieczkę pożyczyłam....:roll:;) :evil_lol: Quote
Soema Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 No to ja dycha, że będzie padało ... nie bijcie :roll: Quote
li1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='li1']Mozemy porobic zaklady , czy jutro bedzie padac ? Ja stawiam 10 zl ze nie bedzie. Przegrywajacy wplacaja na psy z OS.[/quote] Kto jeszcze postawi na pogode ? Psy dostana forse od przegrywajacych. Quote
li1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moj malzonek stawia dyche, ze jutro bedzie bezdeszczowo w Boguszycach. To jest 20 zl na slonce i 10 na deszcz. Kto jeszcze. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Może by warto ustalić jakies godziny zakładu...np od 10-17-takie godziny robocze:evil_lol: Stawiam 10 zł,że padac nie bedzie Quote
li1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Soema']Ale gdzie będzie padać..:razz: Brodnica, Boguszyce? U mnie w Krk, pewnie będzie. lubię zakłady...:lol:[/quote] Mialam na mysli Boguszyce. Robimy drugi zaklad na pogode w Brodnicy. Stawiam dyche, ze w Brodnicy tez jutro slonce. __________________________________________________ Aktualizuje : Boguszyce- 20zl sucho, 10 zl deszcz Brodnica-20zl sucho Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Stawiam na Brodnice- nie chce widziec jutro ani jednej kropli deszczu:mad: Quote
Anna_33 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja uparcie twierdze, ze nie bedzie..no nie ma prawa nawet..nie kupilam kaloszy. A brodzenie po kostki w blocie i robienie zdjec to taka mala frajda.. Quote
Recommended Posts