Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='li1']Soema, zaraz oczyszcze skrzynke. Czy mozesz dopisac SWIFT i Iban banku ?[/quote]
Li1, poprosiłam Anie - dopiszę jak tylko będzie.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam jednorazowo 50 zł. Jeśli tylko, któryś z moich psiaków znajdzie dom, to zadeklaruje coś na stałe. Ale na razie, nie dam rady... :shake:

Posted

[quote name='Bjuta']Wysłałam jednorazowo 50 zł. Jeśli tylko, któryś z moich psiaków znajdzie dom, to zadeklaruje coś na stałe. Ale na razie, nie dam rady... :shake:[/quote]
Dziękuję :Rose::Rose:

Ania! Pogoń TŻta :mad: psiaki czekają... :)

Posted

[quote name='chita']to kiedy jedziemy w odwiedziny:cool3:[/quote]
W lipcu :lol:
a teraz nie zaśmiecamy wątku :cool1:[SIZE=1] chodź na pw, albo gg.[/SIZE]

Jak wszystko dobrze pójdzie, to uda się nam zabezpieczyć pierwsze dwa miesiące, miejsce u Ani jest zapisane jako "stałe", więc cały czas - dopóki będzie wsparcie będą tam psiaki z Ostatniej Szansy.
Wierzę, pewnie tak jak i Wy, że uda się nam znaleźc domy dla wielu psiaków, które tylko na to zasługują :)

Posted

Obiecane 50zł przesłałam, powinny szbko znaleźć się na koncie bo to ten sam bank :).
Teraz trzymam kciuki za jak najszybsze wydostanie się psiaków z OS i znalezienie nowych domków, żeby na ich miejsce do Brodnicy mogły powędrować kolejne biedaki.
Będę śledzić wątek i w miarę możliwości jeszcze jakoś pomagać :)

Posted

wpłaciłam 40 zł, w miarę możliwości będę dopłacać.
Czy udaje się coś zdziałać , by nowe psy nie trafiały do tego strasznego miejsca?

Posted

Vesna, Poker dziękuję :Rose::Rose:

Poker, o to trzeba pytać na głównym wątku. Przede wszystkim trzeba sterylizować suki w ciąży i wszystkie inne. No i nie pozwolić, p. Marzenie ich chować....:shake: tam jest 700 psów..

Posted

Sprawdziłam działanie mojego zlecenia stałego - działa :multi:
Z tego co wiem suki są na bieżąco sterylizowane. Ostatnio jak się pytałam to zarząd powiedział chyba że zostało tylko około 20 do sterylek :crazyeye:

ps. a jak już któryś boguszek znajdzie dom to jako nastepnego kandydata proponuję psa w typie border collie tylko na krótkich łapkach :) ponoć bardzo przyjazny i pieszczochowaty, a jakoś nikt go nie wypatrzył, nie ma nawet osobnego wątku :( to jest pies nr 97 :diabloti:

Posted

przeglądając galerie użytkowników na miau widziałam dużo zdjęć tego samczyka. On cały czas się kręci pod nogami i chce być głaskany - tak wygląda to na zdjęciach. Nie znam się niestety na wzruszających wątkach, ale mogę powygrzebywać zdjęcia z galerii, porobić więcej jego zdjęć w sobotę i zapoznać się z nim trochę jak będzie chwila czasu i przekazać komuś info :oops: Mam strasznie ciężką sesję a i z sunią pewnie będzie sporo pracy więc nawet czasu nie będę miała zeby z sensem jakiś wątek sklecić.

Ale myślę że on szybko by dom znalazł :roll:
Będę się odzywać w tym temacie w takim razie. A gdyby ktoś zechciał pomóc przy wątku - to będę wdzięczna

Ps. Sunia rzeczywście jest śliczna :p mam nadzieję że sie dobrze z nią dogadamy

Posted

[quote name='zuzel']Sprawdziłam działanie mojego zlecenia stałego - działa :multi:
Z tego co wiem suki są na bieżąco sterylizowane. Ostatnio jak się pytałam to zarząd powiedział chyba że zostało tylko około 20 do sterylek :crazyeye:

ps. a jak już któryś boguszek znajdzie dom to jako nastepnego kandydata proponuję psa w typie border collie tylko na krótkich łapkach :) ponoć bardzo przyjazny i pieszczochowaty, a jakoś nikt go nie wypatrzył, nie ma nawet osobnego wątku :( to jest pies nr 97 :diabloti:[/quote]
Dziękuję :)
co do psiaków, nie jest na 100% pewne, które pierwsze pojadą - może jakiś szorściak znajdzie dom między czasie.. Co do kolejnego, to przy wyborze musimy sugerować się - gdzie pies obecnie przebywa, czy w domu p.Wahl/p. Marzeny, czy na dworze - bo w hotelu są kojce zewnętrzne. Ni i jego szansę na adopcje..

Ty będziesz miała uroczą sunie, cudo po prostu :)
jak może pojedziesz do Boguszyc dasz radę obfocić tamtego psiaka i założyć mu wątek?

Posted

Zrobiłam dzisiaj zlecenie stałe więc jutro zadeklarowana kwota wyjdzie do Was.Powodzenia.Żałuję strasznie, że nie moge pomóc inaczej ale moja rodzinka jest przeciwna wszelkiej mojej działalności. Twierdzą, że przy dwóch psach i trzech kotach mam co robić. Całe szczęście są konta osobiste i tego nie kontrolują. Pozdrawiam

Posted

Witam bladym switem;-)

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Pekao SA: PKOPPLPW to swift[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]A IBAN to numer konta z literami PL na poczatku[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Randa']wczoraj wysłałam 100zł, trzymam kciuki za całą akcję[/quote]
Dziękuję :Rose:
teraz tylko pogoda jest przeciwko nam..:roll: