Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

BOBa zgarnął [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI (no i rzecz jasna wygrał młodzież też, zaraz za nim był też pies z Seglavi, SIGNATURE)
W pośredniej był tylko jeden pies - Tribuns YOU`RE ON THE LINE WILSON
W otwartej - Kullehus IMPRESSIVE, a w championach - FUZIK zo Sengetova

Suk było tylko 3:
pośrednia - Seglavi FCI GIRL FROM IPANEMA
otwarta:
Uniquecottage GOLD ROSIE
Seglavi FCI SKINTASTIC

niestety suk nie widziałam, a nie pamietam, jak to było na tej karcie przy ringu, za duze zamieszanie. W każdym razie wszystkie CT dostały dosk, ew. tylko jeden jakiś miał bdb.

[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bomb wystawowy (przepraszam za badziewne zdjęcia :shake:)
[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/IMG]

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/6587/dsc03600e.jpg[/IMG]

I Bombo do oceny
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8711/dsc03606j.jpg[/IMG]

Gratulacje :multi:

Posted

[quote name='Kisses']A ja już się dopatrzyłam kilku niedociągnięć :D[/QUOTE]

Goopka Kis! Jak będziesz tak mówić, to zdjęć nie będzie, o! [size=1](co z tego, że i tak ich nie ma :diabloti:)[/size]

Posted

No to ja gratuluję :multi:!
Ten [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI jest przepiękny :loveu:
[url]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/url]
Ale Bomb też niczego sobie :loveu:
Psiulka- zdjęcia są mega, robiłaś je na manulalu i bez lampy? Chodzi mi o zdjęcie nr 1 i 3 :D

[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

gratuluje samych doskonalosci w opisie :loveu:

[quote name='Kisses']Ja się zastanawiam, czy zaliczać Katowice i Jarosław z młodym, jak on ma takie podejście do hal.
Może zrezygnujemy z Katowic, pojadę na samo MP, bo kasy nie chce tyle dawać, jak się potem okaże to i owo... Chyba, ze w Jarosławiu będzie ok.[/QUOTE]
ale moze to kwestia przyzwyczajenia? Fuks na pierwszej wystawie tez nie byl za bardzo wystawowy, a teraz to uwielbia i go nosi.
w Katowicach w tamtym roku nie bylo takich tlokow (przynajmniej u nas pod balonem).

hm. w ogole jak tak patrze na te zdjecia to chyba z Fuksem, jak go bylam odsikac, wpadlam na twoja mame z Wombkiem przed finalami, jak wychodzili z hali. :razz:

Posted

Oj szkoda, że Wombata zjadły nerwy... Ale nie dziwię się sędzinie, że Was nie dopuściła do konkurencji bo terier nie powinien okazywać żadnego strachu ;)

Pokaż więcej zdjęć ! :loveu:

A i o jakich niedociągnięciach mówisz? Nie znam się na cairnach ale może Wombacisko powinno mieć bardziej zarośnięte łapencje? Bo taki wyłysiony jest na nich ;) Sama go trymujesz?

Posted

[quote name='Kashdog']No to ja gratuluję :multi:!
Ten [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI jest przepiękny :loveu:
Ale Bomb też niczego sobie :loveu:
Psiulka- zdjęcia są mega, robiłaś je na manulalu i bez lampy? Chodzi mi o zdjęcie nr 1 i 3 :D

[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Brzydkie są, nie podobają mi się (ze względów technicznych oczywiście). Nie pamiętam, na jakim trybie robiłam, bez lampy. ;)

Posted

[quote name='Kashdog']No to ja gratuluję :multi:!
[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:)
Powodzenia na dalszych wystawach!

Posted

[quote name='IwonCairn']Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:)
Powodzenia na dalszych wystawach![/QUOTE]

Tak, wiem o tym napisałam pod linkiem, że Bomb też niczego sobie :P

Posted

[quote name='Bzikowa']Oj szkoda, że Wombata zjadły nerwy... Ale nie dziwię się sędzinie, że Was nie dopuściła do konkurencji bo terier nie powinien okazywać żadnego strachu ;)

Pokaż więcej zdjęć ! :loveu:

A i o jakich niedociągnięciach mówisz? Nie znam się na cairnach ale może Wombacisko powinno mieć bardziej zarośnięte łapencje? Bo taki wyłysiony jest na nich ;) Sama go trymujesz?[/QUOTE]
To raczej ja nie weszłam na ring.

Trzeba mieć. Na pewno Womba ma dużo osób, nie liczyłam już, ilu ma z nim foto... Hit wystawy :diabloti:

Wydaje mi sie, że przednie łapki bardziej do tyłu, a też z tylnią tą, co widać, bym coś zrobiła.

[quote name='mimi_91']Gratulacje, świetny debiucik ;)
A jak tam dzisiaj Ci poszło??[/QUOTE]
Też dobrze, 5/5 ;)

[quote name='IwonCairn']Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:)
Powodzenia na dalszych wystawach![/QUOTE]
O, witamy Panią od cudnych CT :loveu: Świetnie sie pokazaliście.

No, a dzisiaj większy luz, po MP to w ogóle był lajcik :cool3:

[B]madika[/B], ja Was chyba widziałam, jak były finały. Byłaś na szaro ubrana i rozmawiałaś na trybunach z jakąś panią w niebieskim sweterku :lol:

Posted

[quote name='Kisses'][B]madika[/B], ja Was chyba widziałam, jak były finały. Byłaś na szaro ubrana i rozmawiałaś na trybunach z jakąś panią w niebieskim sweterku :lol:[/QUOTE]

czy ta Pani miala niebieski sweterek to nie pamietam, ale reszta sie zgadza.
i patrzac na zdjecia jak wystawiasz Simbe to chyba rzeczywiscie siedzialas z kolezankami (ale bez Simby...) na finalach za mna. zreszta w celu upewnienia sie zapraszam do mnie, sa zdjecia jak wystawiam mojego wiercipiete. ;)

Posted

Daria, zastanawiam się nad tym Jarosławiem, czekam na sędziowską rozpiskę ;)

Banner.. powoli mi wena wraca, więc mam nadzieję, że dzisiaj ruszę z kolejką :D