Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 BOBa zgarnął [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI (no i rzecz jasna wygrał młodzież też, zaraz za nim był też pies z Seglavi, SIGNATURE) W pośredniej był tylko jeden pies - Tribuns YOU`RE ON THE LINE WILSON W otwartej - Kullehus IMPRESSIVE, a w championach - FUZIK zo Sengetova Suk było tylko 3: pośrednia - Seglavi FCI GIRL FROM IPANEMA otwarta: Uniquecottage GOLD ROSIE Seglavi FCI SKINTASTIC niestety suk nie widziałam, a nie pamietam, jak to było na tej karcie przy ringu, za duze zamieszanie. W każdym razie wszystkie CT dostały dosk, ew. tylko jeden jakiś miał bdb. [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bomb wystawowy (przepraszam za badziewne zdjęcia :shake:) [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/IMG] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/6587/dsc03600e.jpg[/IMG] I Bombo do oceny [IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8711/dsc03606j.jpg[/IMG] Gratulacje :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śliczny u jaki skupiony ho ho [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
Izuuus Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śliczniutki :loveu: A czemu tylko 3? Nie ma więcej? Quote
C&B Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [url]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/url] mój śliczniach :) Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='Izuuus']Śliczniutki :loveu: A czemu tylko 3? Nie ma więcej?[/QUOTE] Chyba mam jeszcze jedno. Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 A ja już się dopatrzyłam kilku niedociągnięć :D Quote
psiulka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='Kisses']A ja już się dopatrzyłam kilku niedociągnięć :D[/QUOTE] Goopka Kis! Jak będziesz tak mówić, to zdjęć nie będzie, o! [size=1](co z tego, że i tak ich nie ma :diabloti:)[/size] Quote
Kisses Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Nooo. Ale tam są, widzę je! nie ukryją się przed szczwaną Kiś! Quote
Izuuus Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='psiulka']Chyba mam jeszcze jedno.[/QUOTE] No to dawaj :) Quote
Kashdog Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to ja gratuluję :multi:! Ten [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI jest przepiękny :loveu: [url]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/url] Ale Bomb też niczego sobie :loveu: Psiulka- zdjęcia są mega, robiłaś je na manulalu i bez lampy? Chodzi mi o zdjęcie nr 1 i 3 :D [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
madika Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 gratuluje samych doskonalosci w opisie :loveu: [quote name='Kisses']Ja się zastanawiam, czy zaliczać Katowice i Jarosław z młodym, jak on ma takie podejście do hal. Może zrezygnujemy z Katowic, pojadę na samo MP, bo kasy nie chce tyle dawać, jak się potem okaże to i owo... Chyba, ze w Jarosławiu będzie ok.[/QUOTE] ale moze to kwestia przyzwyczajenia? Fuks na pierwszej wystawie tez nie byl za bardzo wystawowy, a teraz to uwielbia i go nosi. w Katowicach w tamtym roku nie bylo takich tlokow (przynajmniej u nas pod balonem). hm. w ogole jak tak patrze na te zdjecia to chyba z Fuksem, jak go bylam odsikac, wpadlam na twoja mame z Wombkiem przed finalami, jak wychodzili z hali. :razz: Quote
Bzikowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Oj szkoda, że Wombata zjadły nerwy... Ale nie dziwię się sędzinie, że Was nie dopuściła do konkurencji bo terier nie powinien okazywać żadnego strachu ;) Pokaż więcej zdjęć ! :loveu: A i o jakich niedociągnięciach mówisz? Nie znam się na cairnach ale może Wombacisko powinno mieć bardziej zarośnięte łapencje? Bo taki wyłysiony jest na nich ;) Sama go trymujesz? Quote
psiulka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Kashdog']No to ja gratuluję :multi:! Ten [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI jest przepiękny :loveu: [url]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/url] Ale Bomb też niczego sobie :loveu: Psiulka- zdjęcia są mega, robiłaś je na manulalu i bez lampy? Chodzi mi o zdjęcie nr 1 i 3 :D [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Brzydkie są, nie podobają mi się (ze względów technicznych oczywiście). Nie pamiętam, na jakim trybie robiłam, bez lampy. ;) Quote
mimi_91 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulacje, świetny debiucik ;) A jak tam dzisiaj Ci poszło?? Quote
IwonCairn Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Kashdog']No to ja gratuluję :multi:! Ten [COLOR=Black][FONT=Courier New, Courier, mono][SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seglavi FCI JAMIROQUAI jest przepiękny :loveu: [url]http://img211.imageshack.us/img211/2670/dsc03569.jpg[/url] [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:) Powodzenia na dalszych wystawach! Quote
Kashdog Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='IwonCairn']Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:) Powodzenia na dalszych wystawach![/QUOTE] Tak, wiem o tym napisałam pod linkiem, że Bomb też niczego sobie :P Quote
Kisses Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='Bzikowa']Oj szkoda, że Wombata zjadły nerwy... Ale nie dziwię się sędzinie, że Was nie dopuściła do konkurencji bo terier nie powinien okazywać żadnego strachu ;) Pokaż więcej zdjęć ! :loveu: A i o jakich niedociągnięciach mówisz? Nie znam się na cairnach ale może Wombacisko powinno mieć bardziej zarośnięte łapencje? Bo taki wyłysiony jest na nich ;) Sama go trymujesz?[/QUOTE] To raczej ja nie weszłam na ring. Trzeba mieć. Na pewno Womba ma dużo osób, nie liczyłam już, ilu ma z nim foto... Hit wystawy :diabloti: Wydaje mi sie, że przednie łapki bardziej do tyłu, a też z tylnią tą, co widać, bym coś zrobiła. [quote name='mimi_91']Gratulacje, świetny debiucik ;) A jak tam dzisiaj Ci poszło??[/QUOTE] Też dobrze, 5/5 ;) [quote name='IwonCairn']Witam, w/w link nie przedstawia naszego psa Seglavi FCI Jamiroquai, prosilibyśmy o sprostowanie;) Zdjęcia Bezia i innych naszych Cairnów obejrzeć można na stronie hodowli:) Powodzenia na dalszych wystawach![/QUOTE] O, witamy Panią od cudnych CT :loveu: Świetnie sie pokazaliście. No, a dzisiaj większy luz, po MP to w ogóle był lajcik :cool3: [B]madika[/B], ja Was chyba widziałam, jak były finały. Byłaś na szaro ubrana i rozmawiałaś na trybunach z jakąś panią w niebieskim sweterku :lol: Quote
madika Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Kisses'][B]madika[/B], ja Was chyba widziałam, jak były finały. Byłaś na szaro ubrana i rozmawiałaś na trybunach z jakąś panią w niebieskim sweterku :lol:[/QUOTE] czy ta Pani miala niebieski sweterek to nie pamietam, ale reszta sie zgadza. i patrzac na zdjecia jak wystawiasz Simbe to chyba rzeczywiscie siedzialas z kolezankami (ale bez Simby...) na finalach za mna. zreszta w celu upewnienia sie zapraszam do mnie, sa zdjecia jak wystawiam mojego wiercipiete. ;) Quote
Darianna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kiś, kiedy jedziesz do Jarosławia? :D I co z bannerkiem dla pięknych rudych? ;) Quote
Kisses Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Daria, zastanawiam się nad tym Jarosławiem, czekam na sędziowską rozpiskę ;) Banner.. powoli mi wena wraca, więc mam nadzieję, że dzisiaj ruszę z kolejką :D Quote
Recommended Posts