Moniek193 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie wypominaj mi publicznie mojej sklerozy ! Będą ferie, będą foty ! :diabloti: Quote
psiulka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja też na pizzę się załapuję! Kiedy ja byłam to nie zrobiłaś, więc nie dostaniesz zdjęć, złe dziecko. Niektóre już nawet zmniejszyłam (!), ale nie motywujesz mnie, żebym je wstawiła.. :evil_lol: A Monikę o lustro doprosić, to trzeba chyba w zamian zaproponować płytę MJ albo coś w tym stylu, bo inaczej jest to prawie niewykonalne (znam z doświadczenia). Quote
Kisses Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Ty dostałaś Shake`a tjuskawkowego! :D Quote
Moniek193 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='psiulka'] A Monikę o lustro doprosić, to trzeba chyba w zamian zaproponować płytę MJ albo coś w tym stylu..[/QUOTE] Wiesz co, to całkiem dobry pomysł :diabloti: Quote
Kaya93 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kisiaki! :buzi: [SIZE=1]Teraz to już nie mam wątpliwości, że ja z tego całego towarzystwa jestem najporządniejsza :diabloti:[/SIZE] [quote name='Kisses']Ty dostałaś Shake`a tjuskawkowego! :D[/QUOTE] TYLKO SHAKE'A :siara: :lol: Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witamy się po raz pierwszy!!!;) Śliczny ten Twój malec Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='niunka04']Witamy się po raz pierwszy!!!;) Śliczny ten Twój malec[/QUOTE] Witamy :multi: A dziękuję, dziękuję :loveu: [quote name='shelcia9']womba t ha ha ha haa[/QUOTE] Ymm... jakbyś pisała coś z sensem, to byłoby fajnie, bo to jak nabijanie postów wygląda :roll: Quote
Darianna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cze Kisses, wpadłam nabijać sobie posty :D a tak na serio, jak Wombacie ćwiczenia przed wystawą? Ja mam lenia i rude mają labę ;) Quote
Illusion Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przypomniałabyś jak Simba wygląda :evil_lol:. Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [B]Daria[/B] O jaaa, podkabluje do moda i tyle, o! Skończy się, Darianna, tak nie będzie. No, chyba, że sesje mi zrobić, tzn. Wombaciemu. :loveu: Wombacie ćwiczenia idą nieźle, postawę sobie ćwiczymy, żeby stał długo, ostatnio przy okazji Moniczkowej wizyty, kazałam jej się w sędziego bawić i macać Womba wszędzie wtedy, kiedy sobie stał w pozie. Ogólnie jestem dumna z mojego dziecka, które dość późno było przyzwyczajane do tych całych wystaw, dlatego nie zdziwię się, jak różne dziwne rzeczy na ringu się wydarzą. Wy jesteście w sobote, tak? Który ring? :razz: [quote name='RCookie']Przypomniałabyś jak Simba wygląda :evil_lol:.[/QUOTE] Ja teraz fot nie robię, jestem innymi rzeczami pochłonięta, po weekendzie na pewno coś będzie, bo po wystawie. A o fotki zimowe nadal są u psiulki :shake: Quote
Darianna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 w sobotę, będziemy już od wczesnego rana przy ringu 14. a na ring wkraczamy wg spisu około 10.50 :) Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Noo to się bójcie. My jesteśmy już na miejscu między 8 a 9, bo trzeba zobaczyć sznaucerkę na MP, spotkać się z Kerraczka, którą może wezmę na Katowice, zaliczyć kilka osób, w tym Was :D Daria, to ja zapraszam do nas, my wchodzimy o 10, a przed nami nie ma żadnych puppków ;) I krzycz '866!' :D Quote
Illusion Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To pozostaje cierpliwie czekać :niewiem:. A będziesz w końcu uprawiać z Wombatem agility? Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 No torek u nas rozkładany jest, jak się cieplej zrobi, zapisujemy się na PT na pewno (kwiecień), jakoś równolegle się torek rozkłada, jak wyrobimy, to będziemy chodzić w miarę systematycznie, a jeszcze mamy wystaw troche zaplanowane ;) A czy jakoś profesjonalnie, w sensie zawodów, to nie wiem :diabloti: Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Bzikowa']Wystawy to nuuuuda... :P[/QUOTE] Cicho :diabloti: Lepiej mnie tu wspieraj psychicznie, no. Ogólnie z Zuzką od shelciaków stwierdziłam, że przeprowadzam się do Wa-wy pod pozorem zapisania się do Cavano, gdzie zwinę Ghana, Jazzuśka i Bza. Bój się i strzeż! Quote
mimi_91 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na wystawie zawojujecie i po najwyższe noty sięgniecie;):p No i mam nadzieję,że fotek duuużo będzie;):cool3: Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Jeśli będzie ten pies, co myślę, to nie liczę na lok.1, ale oczywiście damy z siebie wszystko :D Quote
madika Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nie bylo mnie z 4dni, a tu tyle stron sie nowych pojawilo :D [quote name='Kisses']Jeśli będzie ten pies, co myślę, to nie liczę na lok.1, ale oczywiście damy z siebie wszystko :D[/QUOTE] Rzeszow niedobry trzyma nas w niepewnosci, co do konkurencji ;) ale z takim dopingiem, jaki planujecie to Pani sedzina chyba nie bedzie miec wyboru, tylko bedzie musiala dac lok.1 ;) Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 trzymamy kciuki;) Ja bardzo lubie wystawy w Nowym Dworze i Wawie staram się być corocznie;) Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='madika']nie bylo mnie z 4dni, a tu tyle stron sie nowych pojawilo :D Rzeszow niedobry trzyma nas w niepewnosci, co do konkurencji ;) ale z takim dopingiem, jaki planujecie to Pani sedzina chyba nie bedzie miec wyboru, tylko bedzie musiala dac lok.1 ;)[/QUOTE] Widzisz, trzeba częściej wpadać. No trzymają. Ja sie spodziewam 2 psów z Seglavi z miotu 'J', zaraz jak w łapki katalog dostane, to obczaję. No, więc krzyczeć głośno i bić brawa, transparenty, pompony itp. :diabloti: Jak już lok.1, to się niech pani pofatyguje o oc.dosk ze Zw.Młodzieży :evil_lol: [quote name='niunka04']trzymamy kciuki;) Ja bardzo lubie wystawy w Nowym Dworze i Wawie staram się być corocznie;)[/QUOTE] Dziękujemy, przydadzą się :loveu: Ojj, do Wa-wy bym chciała, ale nie wiem, jak mi się ułoży :shake: Quote
Izuuus Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To ja trzymam kciuki w ten weekend za Wombaciego przystojniaka. Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Izuuus']To ja trzymam kciuki w ten weekend za Wombaciego przystojniaka.[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='Darianna']Kisses, jak tam natchnienie? ;)[/QUOTE] Zgubiło się, albo Wombat zjadł. A teraz cwaniak mi na poduszce zalega i jak do niego podeszłam zapytać, co z moim natchnieniem, to rzucił mi spojrzenie 'Idź se, śpie... :watpliwy:' Ale znajdzie się, jak nie dzisiaj, to jutro, po 'owocnym' dniu w szkole :evil_lol: Quote
Recommended Posts