Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="6"][B]I niech mina zrzednie tym, którzy się z nas smiali, że figur się uczyłyście na..maskotkach ;)

Mam na takich ludzi wyje.... mam ich gdzieś :eviltong:

Można? Można - Kisses 1 miejsce, Moniek192 4 ! Reszta też super się spisała.[/B][/SIZE]

Posted

Ojej, dawno nie byłam :oops:
Simbek ciągle słodki, a jak ja Ci zazdroszczę tego MP! :eviltong: Miejmy nadzieję, że kiedyś się na nim spotkamy :eviltong:
Pozdrawiam :D

A teraz oglądałam właśnie fotki w galerii z poprzednich stron i zobaczyłam, że na MP uczyłaś się na maskotkach :diabloti: Dzięki za fajny pomysł :evil_lol: Tylko nie wiem, kto będzie moim nauczycielem... :shake:

Posted

[quote name='katik']super! gratulacje![/quote]
Dzięki

[quote name='McDzik'][SIZE=6][B]I niech mina zrzednie tym, którzy się z nas smiali, że figur się uczyłyście na..maskotkach ;)

Mam na takich ludzi wyje.... mam ich gdzieś :eviltong:

Można? Można - Kisses 1 miejsce, Moniek192 4 ! Reszta też super się spisała.[/B][/SIZE][/quote]
Jestesmy hardcorami :multi:

[quote name='Bzikowa']Ale się odstrzeliłaś, ho ho :evil_lol: tzn ładna sukienka, zgadzam się! :)

Cieszę się, że z westikiem wystąpiłaś:loveu:[/quote]
Dziękuję :loveu:

I na jednym MP z westie nie zamierzam poprzestać, ponieważ z Suzi współpracuje mi się świetnie :loveu: Kto wie, może i w Kielcach będę z nią?

[quote name='Foxowa']U nas fotki z wystawy i niedługo z MP
zapraszam :loveu:[/quote]
Widzem, i porywam niektóre :razz:

[quote name='border_collie&westie']Ojej, dawno nie byłam :oops:
Simbek ciągle słodki, a jak ja Ci zazdroszczę tego MP! :eviltong: Miejmy nadzieję, że kiedyś się na nim spotkamy :eviltong:
Pozdrawiam :D

A teraz oglądałam właśnie fotki w galerii z poprzednich stron i zobaczyłam, że na MP uczyłaś się na maskotkach :diabloti: Dzięki za fajny pomysł :evil_lol: Tylko nie wiem, kto będzie moim nauczycielem... :shake:[/quote]
Noo, ja też na to licze. Ty jesteś grupa młodsza, nie?

Maskotki są świetne, takie... cierpliwe :loveu:
Zapraszam do Rzeszowa ;)

[quote name='Bewarka'][B]Gratki, gratki![/B] :multi: [SIZE=1]A w ogóle wolałam, jak Bombek był niewytrymowany...[/SIZE] :eviltong:[/quote]
Dzięki xd
Aj tam, wydziwiacie, o! :diabloti:

Posted

[quote name='Kisses']
Noo, ja też na to licze. Ty jesteś grupa młodsza, nie?

Maskotki są świetne, takie... cierpliwe :loveu:
Zapraszam do Rzeszowa ;)
[/quote]

Tiaa, ja jestem młodsza :razz:;)
Ok, może się uda do Rzeszowa, ale na razie myślę o debiucie...

Wiem, dlatego porwę Wasz maskotkowy pomysł :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Kisses']I życzę powodzonka :loveu:[/QUOTE]

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :eviltong: o 4;30 wyjazd jutro :evil_lol: mam nadzieje, ze i w tym wypadku Suzi okaże się szczęśliwa :eviltong: i będzie lokata, chociażby 4 :eviltong:

Posted

Czekamy na nowe fotki Simby :eviltong:
Co do Kielc - tata mówi, że raczej tak, ale nie wiadomo czy może coś wypadnie w listopadzie - zresztą mamy remont :(
Trzymaj kciuki żeby się udało! Jeśli tak, to się może spotkamy i zobaczę Bombika! :multi::p
[SIZE=1]Skąd pomysł na to przezwisko? :diabloti: Bo moja siostra kiedy była mała chciała mieć westa Bombika :eviltong::lol::evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='katik']Kiedy będą fotki Simby?
Dlaczego do kielc wybierasz się bez niego?[/quote]
Fotki będą jak Ilona wstawi z wczoraj albo mi je wyśle na maila, żebym je wstawiła :siara:

Cóż, wydaje mi się, że na Rzeszów będzie miał lepszą sierść no i mamy więc czasu na naukę i doszlifowanie wszystkiego ;) Ale kiedyś i tak nie będziesz musiała nas poznać, jak się pojawie na tej wystawie, co Ty :lol:

Posted

[quote name='katik']Spotkac na pewno kiedyś nam się uda. :)

A ja zaraz jadę na wystawę do chorzowa i przywiozę dużo cairnich fotek. :)[/quote]
licze na to :siara:

Ooo! A MP focić będziesz też? Ma być McDzik z Westie :loveu:

Posted

[quote name='Kisses']Jedź, jedź, jedź :multi:

Ale ja do Kielc jade bez Bomba :razz:
Bombek.. czy tego psiulka nie wymyśliła? :evil_lol:[/quote]

Postaram się :razz:
Nie bardzo zrozumiałam pytania. Imię Bombik wzięła chyba z takiej bajki, bo kiedyś była taka o słoniku Bombiku :evil_lol: