Kisses Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dzięki ;) Westik jest pana, który mieszka pod Krakowem. SUZIE ROLL Czar Krakowa, czyli Suzi, cudna była, oh :loveu: Quote
McDzik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [SIZE="6"][B]I niech mina zrzednie tym, którzy się z nas smiali, że figur się uczyłyście na..maskotkach ;) Mam na takich ludzi wyje.... mam ich gdzieś :eviltong: Można? Można - Kisses 1 miejsce, Moniek192 4 ! Reszta też super się spisała.[/B][/SIZE] Quote
Bzikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ale się odstrzeliłaś, ho ho :evil_lol: tzn ładna sukienka, zgadzam się! :) Cieszę się, że z westikiem wystąpiłaś:loveu: Quote
Foxowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 U nas fotki z wystawy i niedługo z MP zapraszam :loveu: Quote
Shaunell Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ojej, dawno nie byłam :oops: Simbek ciągle słodki, a jak ja Ci zazdroszczę tego MP! :eviltong: Miejmy nadzieję, że kiedyś się na nim spotkamy :eviltong: Pozdrawiam :D A teraz oglądałam właśnie fotki w galerii z poprzednich stron i zobaczyłam, że na MP uczyłaś się na maskotkach :diabloti: Dzięki za fajny pomysł :evil_lol: Tylko nie wiem, kto będzie moim nauczycielem... :shake: Quote
Bewarka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [B]Gratki, gratki![/B] :multi: [size=1]A w ogóle wolałam, jak Bombek był niewytrymowany...[/size] :eviltong: Quote
Kisses Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='katik']super! gratulacje![/quote] Dzięki [quote name='McDzik'][SIZE=6][B]I niech mina zrzednie tym, którzy się z nas smiali, że figur się uczyłyście na..maskotkach ;) Mam na takich ludzi wyje.... mam ich gdzieś :eviltong: Można? Można - Kisses 1 miejsce, Moniek192 4 ! Reszta też super się spisała.[/B][/SIZE][/quote] Jestesmy hardcorami :multi: [quote name='Bzikowa']Ale się odstrzeliłaś, ho ho :evil_lol: tzn ładna sukienka, zgadzam się! :) Cieszę się, że z westikiem wystąpiłaś:loveu:[/quote] Dziękuję :loveu: I na jednym MP z westie nie zamierzam poprzestać, ponieważ z Suzi współpracuje mi się świetnie :loveu: Kto wie, może i w Kielcach będę z nią? [quote name='Foxowa']U nas fotki z wystawy i niedługo z MP zapraszam :loveu:[/quote] Widzem, i porywam niektóre :razz: [quote name='border_collie&westie']Ojej, dawno nie byłam :oops: Simbek ciągle słodki, a jak ja Ci zazdroszczę tego MP! :eviltong: Miejmy nadzieję, że kiedyś się na nim spotkamy :eviltong: Pozdrawiam :D A teraz oglądałam właśnie fotki w galerii z poprzednich stron i zobaczyłam, że na MP uczyłaś się na maskotkach :diabloti: Dzięki za fajny pomysł :evil_lol: Tylko nie wiem, kto będzie moim nauczycielem... :shake:[/quote] Noo, ja też na to licze. Ty jesteś grupa młodsza, nie? Maskotki są świetne, takie... cierpliwe :loveu: Zapraszam do Rzeszowa ;) [quote name='Bewarka'][B]Gratki, gratki![/B] :multi: [SIZE=1]A w ogóle wolałam, jak Bombek był niewytrymowany...[/SIZE] :eviltong:[/quote] Dzięki xd Aj tam, wydziwiacie, o! :diabloti: Quote
Shaunell Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='Kisses'] Noo, ja też na to licze. Ty jesteś grupa młodsza, nie? Maskotki są świetne, takie... cierpliwe :loveu: Zapraszam do Rzeszowa ;) [/quote] Tiaa, ja jestem młodsza :razz:;) Ok, może się uda do Rzeszowa, ale na razie myślę o debiucie... Wiem, dlatego porwę Wasz maskotkowy pomysł :diabloti::loveu: Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 No to ba:loveu: Rzeszów rządzi:loveu: [SIZE=1][COLOR=Cyan]Moniek 193 nie 192:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Pestka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witam i zapraszam do nas na fotki! ;) Quote
McDzik Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ...a ja z Suzi już niedługo też wystąpię na Mp... :eviltong: Quote
Kisses Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='McDzik']...a ja z Suzi już niedługo też wystąpię na Mp... :eviltong:[/quote] I życzę powodzonka :loveu: Quote
Czasowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Super prezentacja Nie dziwię się że 1 miejsce Gratuluję :loveu: Quote
McDzik Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Kisses']I życzę powodzonka :loveu:[/QUOTE] Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :eviltong: o 4;30 wyjazd jutro :evil_lol: mam nadzieje, ze i w tym wypadku Suzi okaże się szczęśliwa :eviltong: i będzie lokata, chociażby 4 :eviltong: Quote
Shaunell Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Czekamy na nowe fotki Simby :eviltong: Co do Kielc - tata mówi, że raczej tak, ale nie wiadomo czy może coś wypadnie w listopadzie - zresztą mamy remont :( Trzymaj kciuki żeby się udało! Jeśli tak, to się może spotkamy i zobaczę Bombika! :multi::p [SIZE=1]Skąd pomysł na to przezwisko? :diabloti: Bo moja siostra kiedy była mała chciała mieć westa Bombika :eviltong::lol::evil_lol:[/SIZE] Quote
Kisses Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Jedź, jedź, jedź :multi: Ale ja do Kielc jade bez Bomba :razz: Bombek.. czy tego psiulka nie wymyśliła? :evil_lol: Quote
McDzik Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Hah, w każdym bądź razie pasuje idealnie :loveu: Quote
katik Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kiedy będą fotki Simby? Dlaczego do kielc wybierasz się bez niego? Quote
Kisses Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='katik']Kiedy będą fotki Simby? Dlaczego do kielc wybierasz się bez niego?[/quote] Fotki będą jak Ilona wstawi z wczoraj albo mi je wyśle na maila, żebym je wstawiła :siara: Cóż, wydaje mi się, że na Rzeszów będzie miał lepszą sierść no i mamy więc czasu na naukę i doszlifowanie wszystkiego ;) Ale kiedyś i tak nie będziesz musiała nas poznać, jak się pojawie na tej wystawie, co Ty :lol: Quote
katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Spotkac na pewno kiedyś nam się uda. :) A ja zaraz jadę na wystawę do chorzowa i przywiozę dużo cairnich fotek. :) Quote
Kisses Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='katik']Spotkac na pewno kiedyś nam się uda. :) A ja zaraz jadę na wystawę do chorzowa i przywiozę dużo cairnich fotek. :)[/quote] licze na to :siara: Ooo! A MP focić będziesz też? Ma być McDzik z Westie :loveu: Quote
Shaunell Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Kisses']Jedź, jedź, jedź :multi: Ale ja do Kielc jade bez Bomba :razz: Bombek.. czy tego psiulka nie wymyśliła? :evil_lol:[/quote] Postaram się :razz: Nie bardzo zrozumiałam pytania. Imię Bombik wzięła chyba z takiej bajki, bo kiedyś była taka o słoniku Bombiku :evil_lol: Quote
Recommended Posts