C&B Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ale Wombi-Bombi wielki :crazyeye::loveu: Quote
psiulka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='C&B']Ale Wombi-Bombi wielki :crazyeye::loveu: Noo, jak go widzę po jakimś dłuższym okresie czasu to aż go nie poznaję, bo taki duży urósł! Mc - taak, to mnie zmobilizowało :evil_lol: Jutro myślę wstawić zdjęcia Bombka z mojej ostatniej, chyba jakoś z tamtego tygodnia wizyty u Womba i Kisses, ale co z tego będzie, nie wiem. :diabloti: Quote
Illusion Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bombek jak wydoroślał :loveu:, na zewnątrz przynajmniej :evil_lol:. Quote
McDzik Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='psiulka']Noo, jak go widzę po jakimś dłuższym okresie czasu to aż go nie poznaję, bo taki duży urósł! Mc - taak, to mnie zmobilizowało :evil_lol: Jutro myślę wstawić zdjęcia Bombka z mojej ostatniej, chyba jakoś z tamtego tygodnia wizyty u Womba i Kisses, ale co z tego będzie, nie wiem. :diabloti: Pracuj, pracuj bo kariera przed Toba :lol: Aż pokazałam te Arno-Dunkowe zdjęcia rodzicom i się bardzo spodobały, tata mówi : "No,No, widać, że dziewczyna ma oko" :eviltong: hehe a teraz czekamy na zdjęcia Bombka :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Przemysl/DSC00184.jpg matko kochana Wombacie! Nie rośnij już! :eviltong: Tak jest super :loveu: Planujecie jakieś wystawy w Warszawie i okolicach? :cool3: Quote
Czasowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ale On już wielki :crazyeye: Daj mu coś na wstrzymanie wzrostu :crazyeye: Quote
Shaunell Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dawaj Bombka!!! :mad: Rzeczywiście duży jest :-o Quote
Jasmina* Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://i577.photobucket.com/albums/ss216/psiulka/Przemysl/DSC00184.jpg Ale słodkość :loveu: Tego pana widziałam kiedyś na klubie, ale jeszcze maleńki był. A wyrósł już niesamowicie! Pozdrawiam i czekam na więcej fotek :cool3: Quote
WeronikaM Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 śliczny :loveu: macie racje, wydoroślał chłopak :loveu: Quote
***kas Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 łooooo, ale tam wombacik wyrósł i zmężniał, piękny :loveu: zajrzyjcie dziewoje, może która co upatrzy, w tajemnicy powiem, że kolczyki będą za kilka chwil :diabloti: Straszny widok w schronie Poznań!!! do 30 września-moda męska, papióry i inne Quote
Izuuus Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale tutaj cisza nastała, fotki miały być, a Kiss nawet się nie odezwie. :shake::mad: Quote
Kisses Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Tralala :loveu: Fotki się ładują :razz: Bzikowa, co do wystaw... Zobaczymy, jak nam Wombat wypadnie, jak nie to może będziemy gdzieś w okolicach, a raczej ja będę, bo punkty na MP (Tak, Mc to ZUO, w dodatku zaraża!). No, chyba, że Bombek się spodoba, to wtedy i z nim ;) A teraz oczekujcie. Quote
Foxowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czekamy. Tak a Kiss mnie szantażuje że z nią mam jeździć! XD Quote
Kashdog Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Czekamy na fotki. I w końcu wybierasz się z Wombatem do Kielc ?:razz: Quote
Kisses Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Fola! Nie odpowiadaj za mnie :mad::evil_lol: Tak, bez Bomba, ale ja będę , musi Wam to wystarczyć :cool1: Quote
Foxowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Kisses']Fola! Nie odpowiadaj za mnie :mad::evil_lol:[/quote] A będe za ciebie gadać Bziukśnięta, więc zamknij się! :diabloti::lol::lol: Quote
Kisses Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Foxowa']A będe za ciebie gadać Bziukśnięta, więc zamknij się! :diabloti::lol::lol: Chcesz jechać do Kielc? Więc cichaj :diabloti: Pierwsza seria fotek... kolejna seria się ładuje... Quote
Foxowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Śliczny Bombek :loveu: Nie muszę jechać więc wiesz :P Quote
Kisses Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 I Słocińska Wystawa Psów Rasowych :razz: Zmęczeni :evil_lol: cdn Quote
Kisses Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 To sie je? Mniam! To też zjem! Tylko złapie... Nie, to nie ja mam Twój sznurek... Serio! cdn Quote
Recommended Posts