Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B']Ale Wombi-Bombi wielki :crazyeye::loveu:

Noo, jak go widzę po jakimś dłuższym okresie czasu to aż go nie poznaję, bo taki duży urósł!

Mc - taak, to mnie zmobilizowało :evil_lol:

Jutro myślę wstawić zdjęcia Bombka z mojej ostatniej, chyba jakoś z tamtego tygodnia wizyty u Womba i Kisses, ale co z tego będzie, nie wiem. :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Noo, jak go widzę po jakimś dłuższym okresie czasu to aż go nie poznaję, bo taki duży urósł!

Mc - taak, to mnie zmobilizowało :evil_lol:

Jutro myślę wstawić zdjęcia Bombka z mojej ostatniej, chyba jakoś z tamtego tygodnia wizyty u Womba i Kisses, ale co z tego będzie, nie wiem. :diabloti:

Pracuj, pracuj bo kariera przed Toba :lol:
Aż pokazałam te Arno-Dunkowe zdjęcia rodzicom i się bardzo spodobały, tata mówi : "No,No, widać, że dziewczyna ma oko" :eviltong:
hehe a teraz czekamy na zdjęcia Bombka :loveu:

Posted

Tralala :loveu: Fotki się ładują :razz:

Bzikowa, co do wystaw... Zobaczymy, jak nam Wombat wypadnie, jak nie to może będziemy gdzieś w okolicach, a raczej ja będę, bo punkty na MP (Tak, Mc to ZUO, w dodatku zaraża!). No, chyba, że Bombek się spodoba, to wtedy i z nim ;)

A teraz oczekujcie.

Posted

[quote name='Foxowa']A będe za ciebie gadać Bziukśnięta, więc zamknij się! :diabloti::lol::lol:
Chcesz jechać do Kielc? Więc cichaj :diabloti:

Pierwsza seria fotek...

kolejna seria się ładuje...