Cavy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Patrycja nie robi zdjęć Simbie, tylko wyręcza się ciotkami i namawia ich do odwiedzin, tylko po to, żeby narobiły nowych zdjęć, ja ją już znam i przejrzałam na wylot :evil_lol: :mad: A Twój aparat nadal wydaje takie groźne dźwięki przy włączaniu? :lol: :turn-l: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Tak, mój aparat dalej udaje karabin maszynowy, ale już mniej :diabloti: O przepraszam bardzo :mad: Mam coś koło 15 fot Wombata, w tym takie, na których obalę wszelkie teorie wyginięcia dinozaurów :diabloti: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kisses']Tak, mój aparat dalej udaje karabin maszynowy, ale już mniej :diabloti: O przepraszam bardzo :mad: Mam coś koło 15 fot Wombata, w tym takie, na których obalę wszelkie teorie wyginięcia dinozaurów :diabloti: No to dajesz foty:evil_lol: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']No to dajesz foty:evil_lol: Najpierw trzeba wszystko wrzucić na kompa, potem 3 przewrócić, bo znowu będzie, że Was szyja boli od oglądania nieprzewalonych fot, a potem na photobucketa :diabloti: Proces baaardzo czasochłonny. :razz: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kisses']Najpierw trzeba wszystko wrzucić na kompa, potem 3 przewrócić, bo znowu będzie, że Was szyja boli od oglądania nieprzewalonych fot, a potem na photobucketa :diabloti: Proces baaardzo czasochłonny. :razz: Taaa srututu majtki z drutu:diabloti: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Taaa srututu majtki z drutu:diabloti: A idź Ty :diabloti: Kuurde... Aparat jest na dole. Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kisses']A idź Ty :diabloti: Kuurde... Aparat jest na dole. Nie mom kaj iś:eviltong: Ojj na dole to tak cieżko dupsko ruszyć?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kisses napisał(a):Najpierw trzeba wszystko wrzucić na kompa, potem 3 przewrócić, bo znowu będzie, że Was szyja boli od oglądania nieprzewalonych fot, a potem na photobucketa :diabloti: Proces baaardzo czasochłonny. :razz: a co poradzić jak ty takie dziecie co nawet obrócić ci sie nie chciało założyłaś galerie to tyroz cierp :D:mad:ostatnio malo co oczopląsu nie dostałam:cool1::evil_lol: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Jak Wam 3 zdjęć z 15 nie obrócę to coś sie stanie? :evil_lol: Już pakują się na photobucketa. Quote
Inkaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wstawiaj nowe zdjęcia, bo przeglądając ostatnie strony, nie zauważyłam ich zbyt wielu. :eviltong: http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/Bombi014.jpg Szczeniaczki są taaakie śliczne :loveu: Quote
Kaya93 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No Kissu:loveu: wstawiaj te zdjęcia :diabloti::loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 oto cala kiss :shake:. mówi a potem nie daje :shake::diabloti:. Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Mówię, że będą dzisiaj to będą :mad: Jeszcze jest dzisiaj. Siad. :diabloti: Poproś :loveu: Jęzor. cdn Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Oto jak wyginął ostatni dinozaur. cdn Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Zabrałaś mi! Oddaj! Koniec :diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ostatnie najlepsze:loveu: W ogóle cała sesja z dinozaurem ekstra , Wombat jak na wombata przystało bardzo waleczny :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Buhahahaha "Oto jak wyginął ostatni dinozaur" :mdleje: No doczekałam fot:loveu: Ostatnia faktycznie super:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 to ten maly ile umie komend?:cool3: i musialam wyginac glowe i mnie szyja boli.:shake::diabloti: ostatnie boskie.;D ''oto jak wyginął ostatni dinozaur'' hahahahah.:evil_lol::evil_lol: jaki on slodki :loveu:. u nas tez foty.;] Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Bzikowa']Ostatnie najlepsze:loveu: W ogóle cała sesja z dinozaurem ekstra , Wombat jak na wombata przystało bardzo waleczny :evil_lol: :loveu: I jak na terriera. Wombaty słyną ze swej waleczności :cool1: [quote name='Moniek193']Buhahahaha "Oto jak wyginął ostatni dinozaur" :mdleje: No doczekałam fot:loveu: Ostatnia faktycznie super:evil_lol: A Ciebie... kto Ciebie tego uczył? W każdym razie kłamał. W LO będziesz wiedziała jak dinozaury wyginęły, a nie będziesz powtarzać te okropne kłamstwa :lol::mad: Widzisz, jak jesteś grzeczna i cierpliwa to masz :diabloti: Pusiak, jak narazie opanowane ma siad, leżeć, poproś, teraz ćwiczymy zostań, umiemy już na kilka kroków :diabloti: I jeszcze takie, co się w domu przydają jak np. wyjdź/wróć, kiedy zamykamy gdzieś drzwi/mały gdzieś się wgramoli. Reaguje na 'nie gryź', gdy sie zapomni :roll: i prawie zawsze na oddaj :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ej nawet w windows mozna przekrecic zdjecia jak sie oglada a ty dalas nieprzekrecone :/ Quote
Kisses Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Tylko, że ja je z aparatu na photobucketa dawałam od razu :cool1: Quote
Pestka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ale boski jesso! :loveu: I ma mordka obrośnieta - cudo! Quote
Recommended Posts