Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Hej! :) Gratulujemy, Simba jest śliczny :loveu: Quote
Kisses Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='jamnicze']Będziemy trzymać za Was kciuki :)[/QUOTE] Nie dziękuję :D [quote name='Pusiakowa']Hej! :) Gratulujemy, Simba jest śliczny :loveu:[/QUOTE] Heeej, super, że jesteś :loveu: I dzięki! [quote name='Shaunell']Do zobaczenia! :D[/QUOTE] Do zobaczenia :) A ja chyba spać nie idę, wyjazd o 2 w nocy, nie ma co :D Quote
Ciapkowa. Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Powodzenia. Chociaż chyba już za późno(?) ;) Quote
Kisses Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Dziękuję :)) Sobota Cavalier - dosk bez lokaty na 7 psów Saluki - V1,Zw. Młodzieży, Best Junior JH z saluki - 5/5 Niedziela: Cavalier V4/8 JH z kerry blue terrierem - 5/5, finałowa 8/33 osoby + pobiegałam sobie z Asiaczkowym baskiem w porównaniu o rasę i na Derby suk w Opolu na klubówce terierów pobiegłam z Cairnem :) Quote
Kisses Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Pusiakowa']Brawo :):)[/QUOTE] Dzięki :) Jeszcze nie napisałam - Simba i ja zostaliśmy uhonorowani pucharkiem - Pucharem Alta Carya'2010 :loveu: [img]http://img228.imageshack.us/img228/9470/zk2.png[/img] Strasznie mi jest miło i zupełnie się czegoś takiego nie spodziewaliśmy! Przy okazji na wystawie wreszcie zobaczyłam brata Simby, który mieszka w Finlandii. Jak Womb to zdarta skóra z taty, to Tytus przypomina bardzo mamusię. Bardzo mili właściciele, a Tytus superowy! Quote
Pusiakowa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Brawo po raz drugi :D To musi być miłe zaskoczenie :) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Kisses'] Sobota Cavalier - dosk bez lokaty na 7 psów Saluki - V1,Zw. Młodzieży, Best Junior JH z saluki - 5/5 Niedziela: Cavalier V4/8 JH z kerry blue terrierem - 5/5, finałowa 8/33 osoby + pobiegałam sobie z Asiaczkowym baskiem w porównaniu o rasę i na Derby suk w Opolu na klubówce terierów pobiegłam z Cairnem :)[/QUOTE] Tak, Kisses poradziła sobie b.ładnie z moja weteranką - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI. Dziękuję za pomoc:) [quote name='Kisses'] Jeszcze nie napisałam - Simba i ja zostaliśmy uhonorowani pucharkiem - Pucharem Alta Carya'2010 :loveu: Strasznie mi jest miło i zupełnie się czegoś takiego nie spodziewaliśmy! Przy okazji na wystawie wreszcie zobaczyłam brata Simby, który mieszka w Finlandii. Jak Womb to zdarta skóra z taty, to Tytus przypomina bardzo mamusię. Bardzo mili właściciele, a Tytus superowy![/QUOTE] Piękna sprawa i jaka miła dostać taki pucharek:) Pzdr. Quote
McDzik Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 O kurcze, ale miło ze strony hodowli :) Naprawdę miły gest! Piękny pucharek :) Kiedyś pamiętam dostałam podobny pucharek upominkowy, ale nie od mojej za pracę z psem, tylko od innej hodowli za przetłumaczenie im www na j.angielski :) Zrobiłam to z przyjemnością, nie oczekiwałam nic w zamian więc jakie było moje zaskoczenie, kiedy własnie taki pucharek imienny dostał Arni na ringu :) Fajna sprawa! Quote
Kisses Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Dużo nie wiem, bo latałam, wiem tylko, że: CACIB: Rottriver`s WALK IN THE RAIN - V1,CWC Alta Carya (FCI) TYTUS - V2 Kociołek z Grandiflory dosk, nie wiem która lokata, Gigi też dosk, ale też nie wiem która, Hjohoo`s z Aspektu chyba Best Junior, REISE REISE Grandiflora Zw.Młodzieży na CACIBie TYTUS bdb, Kocioł V2, Reise Reise Zw.Młodzieży, Hjohoo`s z Aspektu Best Junior, TULIPA Seglavi bdb. Rasę nie mam pojęcia kto wziął, pamiętałam, ale zapomniałam, na finałach żadnego Cairna było, tylko ja poszłam z Reise na Derby suk. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 i ode mnie tez wielkie gratki :multi: fajnie tak byc wyroznionym :) a jakies fotki z JH? Quote
Kisses Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dzięki :) Fotki z JH mam, ale wstawię po szkole, bo właśnie wróciłam z wystawy w Łodzi i padam :) Quote
Kisses Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Asiaczek']A jak było w Łodzi? Pzdr.[/QUOTE] W Łodzi MP 5/5 z irlandem, dwa corsiaki z bdb zeszły, cavik był 3/9 psiaków ;) Dzień wcześniej na klubie chartów saluk w młodzieży 2/3 z dosk. (przegraliśmy z psem w górnej granicy wiekowej, bardziej rozwinięty itp.), a weteranka best veteran. na finały nie zostałam, bo było okropne opóźnienie, a mój transport do Łodzi się zwijał. Co do fotek z JH w Opolu: Saluki, nie z samego JH, ale fota jest: [img]http://img859.imageshack.us/img859/8803/kisses.png[/img] I jedynie takie z kerrakiem: [img]http://img34.imageshack.us/img34/9470/zk2.png[/img] Quote
Kashdog Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Fajny ten saluki :loveu: Pasuje do Ciebie taki pies muszę Ci powiedzieć, ale to nie to samo co Womb :eviltong: Quote
Kisses Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Kashdog']Fajny ten saluki :loveu: Pasuje do Ciebie taki pies muszę Ci powiedzieć, ale to nie to samo co Womb :eviltong:[/QUOTE] Haha, każdy mi mówi, że mi pasuje :D Mam nadzieję, że jeszcze z nim polatam na ringu, jest na prawdę superowy :loveu: Jednak terier to terier, charakterami jesteśmy podobni :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a jakieś zdjęcie z poza ringu Womba ? :D no faktycznie Ci ten saluki pasuje xD powinnaś zacząć wystawiac charty cześciej Quote
Kisses Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Womba nie było ani w Opolu ani w Łodzi :) Jedziemy w ten weekend do Krosna. No na MP na pewno zacznę częściej brać, a jak na normalnym ringu to już niestety ode mnie nie zależy :lol: Quote
C&B Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Fakt, ładnie ci z saluki, ale z aussie zdecydowanie lepiej :diabloti: [SIZE=1]Chętnie zobaczyłabym cie z jakimś mopsem :evil_lol:[/SIZE] Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Rzeczywiście ładnie z salukiem:) Pzdr.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts