Kisses Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']ale on jest BOSKI!!! o kurcze normalnie wysiadlam, az sie zakochalam :loveu: jeszcze nie mialam stycznosci z takim terierkiem ale normalnie milosc od pierwszego wejrzenia! a jaki on z charakterku, nie nooo Wombat wymiata :loveu: :D[/QUOTE] Bry :razz: No to wio na jakąś wystawę, okazja do miziania będzie :) Bo prawie wszędzie go biorę. Z charakterku.. kocha cały świat, jak ktoś przychodzi to prawie na ogonie odlatuje, kochany misiek, sprawdza się w roli termoforka :D Ale jak to terierek bywa upary i czasami wie lepiej :evil_lol:Zdarza mu się nie lubić wszystkich psów (głównie samców w rozmarze S :roll:), ale to w sumie nie reguła, bo siedzieliśmy trochę w hodowli westów&cairnów, tam jest kilka samców, i było wszystko ok, więc to chyba zależy jak mu który spasuje. Jeśli chodzi o szkolenie to jak się go skupi to potrafi duuużo. No i zapewnia domową rozrywkę (pies leży, leży... i nagle wywala się kopytami do góry i udaje popsuty motorek :D) Quote
Ciapkowa. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Haha, porównanie do motorka najleeepsze :D Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Kisses'] Właśnie dostałam telefon od naszego weta w sprawie wyników badań krwi - Simba okaz zdrowia, wszystko wzorcowe :loveu: [B]Także w sobotę idziemy zrobić to, co mieliśmy w ostatnią :[/B])[/QUOTE] To znaczy...? Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Asiaczek']To znaczy...? Pzdr.[/QUOTE] Dołączam się do pytania:) Quote
Kisses Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Asiaczek']To znaczy...? Pzdr.[/QUOTE] RTG :) HD i PL rzepke nam pan obmacał ostatnio i powiedział, że raczej by się nią nie martwił, no ale zdjęcie jest potrzebne do wpisu w rodowód, więc robimy :) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Kisses']Bry :razz: No to wio na jakąś wystawę, okazja do miziania będzie :) Bo prawie wszędzie go biorę. Z charakterku.. kocha cały świat, jak ktoś przychodzi to prawie na ogonie odlatuje, kochany misiek, sprawdza się w roli termoforka :D Ale jak to terierek bywa upary i czasami wie lepiej :evil_lol:Zdarza mu się nie lubić wszystkich psów (głównie samców w rozmarze S :roll:), ale to w sumie nie reguła, bo siedzieliśmy trochę w hodowli westów&cairnów, tam jest kilka samców, i było wszystko ok, więc to chyba zależy jak mu który spasuje. Jeśli chodzi o szkolenie to jak się go skupi to potrafi duuużo. No i zapewnia domową rozrywkę (pies leży, leży... i nagle wywala się kopytami do góry i udaje popsuty motorek :D)[/QUOTE] o kurcze pierwsze zdanie to jakbym o Boo czytala tez lubi ludzi... ;) ale psy tez...:D jakos nigdy do terierow nie bylam przekonana, ale opisujac Simbe jakos nie wierze ze on terierem jest :loveu: a na wystawach bywam ale wlasnie jakos mnie nie ciagnelo na te ringi, teraz to bede koniecznie :loveu: a i bedziemy nawet w Rzeszowie 20.02 juz jestesmy zgloszeni;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Kisses']RTG :) HD i PL rzepke nam pan obmacał ostatnio i powiedział, że raczej by się nią nie martwił, no ale zdjęcie jest potrzebne do wpisu w rodowód, więc robimy :)[/QUOTE] To dobrze, że robisz mu te badania:) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']o kurcze pierwsze zdanie to jakbym o Boo czytala tez lubi ludzi... ;) ale psy tez...:D jakos nigdy do terierow nie bylam przekonana, ale opisujac Simbe jakos nie wierze ze on terierem jest :loveu: a na wystawach bywam ale wlasnie jakos mnie nie ciagnelo na te ringi, teraz to bede koniecznie :loveu: a i bedziemy nawet w Rzeszowie 20.02 juz jestesmy zgloszeni;)[/QUOTE] Też jestem w Rzeszowie, ale Simb się nie pokazuje :) Simba będzie zgłoszony do Zabrza, na JH biorę do Lublina, Łódź może też zaliczymy, ale nie zgłaszam go, bo nie pasuje nam sędzia, także tylko lans na MP (sobota), a dalej to zobaczymy, niby mam wstępny kalendarz na www, ale czekam na obsadę i nic nie mówie na 100%, bo może różnie być (np. dostałam propozycje wakacyjnego posiedzenia w jednej ze znajomych hodowli, tak więc wystawy w tym okresie są niepewne, bo nie wiem ile tam będę i czy nie pojadę w inny miejsca z nimi) Co do Rzeszowa to w niedziele postaram się dotrzeć na grzywy, ale czekam na plan sędziowania, mam 5 psów do wystawienia, ale też nie wiem jak czasowo się to rozłoży i czy wszystko zdążę ;) [B]Asiaczku[/B], też się ciesze, że w końcu je robimy, co jak co, ale wole wiedzieć, nawet dla samej siebie, jak to to moje wypada w takich badaniach ;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 No, właśnie. Ważna jest wiedza na temat zdrowia i świadomość:) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 [quote name='Asiaczek']No, właśnie. Ważna jest wiedza na temat zdrowia i świadomość:) Pzdr.[/QUOTE] Dokładnie :) Efekt ostatnich dni ferii: Naszywki :D [img]http://img442.imageshack.us/img442/9104/91232786.png[/img] [img]http://img339.imageshack.us/img339/9426/vvvvvvvu.png[/img] [img]http://img217.imageshack.us/img217/7672/14683468.png[/img] Inne rasy już w przygotowaniu :) Quote
Ciapkowa. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kiss, świetne! :loveu: A Ty takie cuda sprzedajesz? :) Quote
Kisses Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Kiss, świetne! :loveu: A Ty takie cuda sprzedajesz? :)[/QUOTE] No tak, przecież wszystko w KissesArcie jest na sprzedaż :D Dzięki ;) Quote
Ciapkowa. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Kisses']No tak, przecież wszystko w KissesArcie jest na sprzedaż :D Dzięki ;)[/QUOTE] No to przygotuj się nie długo, bo mam zamiar kilka rzeczy kupic :D ;) Quote
Kisses Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [img]http://pu.i.wp.pl/k,NjgwODcyNTIsNDgwODIxMjE=,f,fotoSimba.png[/img] Mł.Ch.PL, rozp. Ch.PL [B]Alta Carya (FCI) TYMON[/B] HD: A, PL:0/0 czekamy jeszcze na oficjalny wpis do rodo, ale zdaniem naszego weta wszystko jest w porządku :) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hej, my tu pierwszy raz :0 od razu na wstępie gratulacje :razz: [url]http://img710.imageshack.us/img710/8775/vvvvvvvt.png[/url] dokopałam się do zdjęć i powiem, że wombacik przeuroczy :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Gratuluję wyników badań:) No i widzę piękne naszywki... poczekam, aż będa z baskami:) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Super, gratulacje! :)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Gratulacje :).[/QUOTE] [quote name='Incunabula']Gratki!!! :)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Hej, my tu pierwszy raz :0 od razu na wstępie gratulacje :razz: [url]http://img710.imageshack.us/img710/8775/vvvvvvvt.png[/url] dokopałam się do zdjęć i powiem, że wombacik przeuroczy :loveu:[/QUOTE] Witamy i dziękujemy ;) [quote name='Asiaczek']Gratuluję wyników badań:) No i widzę piękne naszywki... poczekam, aż będa z baskami:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki :) Z baskami będą, już mam formę na kartce :) Wczoraj zrobiłam niufka, teriera tybetańskiego i berna :lol: Quote
kaskaSz Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tych naszywek to nie widziałam, jakoś przegapiłam. Super są! Z filcu? Quote
Kisses Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='kaskaSz']Tych naszywek to nie widziałam, jakoś przegapiłam. Super są! Z filcu?[/QUOTE] Tak. Zszywam kilka warstw, żeby nie były za cienkie, przeważnie są to 2, ale jak filc prasowany cienki kupie to 3-4 :) Quote
Bzikowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Cześć :) Przyszłam zobaczyć jakieś świeże zdjęcia i nic nie ma... :( Ale za to weszłam sobie na tą Twoją stronę z różnymi wyrobami i mi opadła szczęka , super kolczyki... Chyba będę musiała coś kupić od Ciebie bo niektóre rzeczy są po prostu cudne :loveu: no i ta naszywka z westikiem... :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Kisses'] Dzięki :) Z baskami będą, już mam formę na kartce :) Wczoraj zrobiłam niufka, teriera tybetańskiego i berna :lol:[/QUOTE] Rozwijasz się:) Pzdr. Quote
Kisses Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Bzikowa']Cześć :) Przyszłam zobaczyć jakieś świeże zdjęcia i nic nie ma... :( Ale za to weszłam sobie na tą Twoją stronę z różnymi wyrobami i mi opadła szczęka , super kolczyki... Chyba będę musiała coś kupić od Ciebie bo niektóre rzeczy są po prostu cudne :loveu: no i ta naszywka z westikiem... :loveu:[/QUOTE] Przewijaj do tyłu, Bzikowa, przewijaj :lol: Łaa, dziękuję :loveu: Naszywka z Westem też mi się strasznie podoba, Cairna muszę kiedyś sobie zrobić :evil_lol: [B]Asiaczku[/B], kiedyś trzeba :diabloti: Quote
Recommended Posts