Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, a na posłanku Bomba nie możesz się przespać?

Pzdr.

Asiaczku, widziałaś nasz transporter (mniejszy niż na Twoje baski)? Ja się tam nie zmieszcze :evil_lol: A tak w ogóle to musimy nowy zakupić, bo nam się drzwiczki zepsuły :roll: Mamy czas do Zabrza, bo wtedy Simbek jeździć zaczyna :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Idź spać do salonu;)

Pzdr.

Miejsca w łóżku tak łatwo nie oddam :diabloti:

Drodzy państwo, mamy sukces :D Womb poszedł spać do transporterka!

Posted

A Ofi właśnie tak sobie ścielił na łóżku, tak wydrapywał miejsce, aż w końcu zleciał, aż mi go szkoda. Później jak wskoczył z powrotem to już nie próbował zmieniać kompozycji tylko od razu się w kłębek zwinął.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A Ofi właśnie tak sobie ścielił na łóżku, tak wydrapywał miejsce, aż w końcu zleciał, aż mi go szkoda. Później jak wskoczył z powrotem to już nie próbował zmieniać kompozycji tylko od razu się w kłębek zwinął.

A jednak mądrala. Nie chciał drugi raz spaść...;)

Pzdr.

Posted

U mnie jest zawsze tak samo, jak zmieniam pościel, to Magia razem z kotem leci, kto lepsze miejsce zajmie. :lol:
A to Simba nie ma własnego łóżka, tylko biedny w za ciasnym transporterku musi spać :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czym go przekonałaś, że transporterek jest lepszy niż Twoje łóżko...?

Pzdr.

Sam tak stwierdził :question:
Ale jak pościeliłam łóżko to zaraz wskoczył :lol:

Zuza i Noddy napisał(a):

Haha, skąd ja to znam, przekopać trzeba całą pościel i dopiero się położyć :diabloti: Womb już taki cwaniaczek, że nie spada :D
W wykonaniu Ofika na pewno komicznie to musiało wyglądać :lol:

katik napisał(a):
U mnie jest zawsze tak samo, jak zmieniam pościel, to Magia razem z kotem leci, kto lepsze miejsce zajmie. :lol:
A to Simba nie ma własnego łóżka, tylko biedny w za ciasnym transporterku musi spać :evil_lol:

Miał takie fajne posłanie-ponton, ale jak się przekonał do transportera (na początku tam wchodzić nie chciał nawet), to porzucił posłanko i zaczął w transporterze spać. Ogólnie on kocha się wciskać w takie klitki, jak jesteśmy u babci to wpycha się pod biurko lub między pianino a szafę :D W okresie świątecznym uwielbia też u nas za choinką spać, a jak jeszcze stał duży wazon w salonie przy ścianie, to tam właził często.

Posted

Kisses napisał(a):

Miał takie fajne posłanie-ponton, ale jak się przekonał do transportera (na początku tam wchodzić nie chciał nawet), to porzucił posłanko i zaczął w transporterze spać. Ogólnie on kocha się wciskać w takie klitki, jak jesteśmy u babci to wpycha się pod biurko lub między pianino a szafę :D W okresie świątecznym uwielbia też u nas za choinką spać, a jak jeszcze stał duży wazon w salonie przy ścianie, to tam właził często.

Doskonale to rozumiem. Magia tez zamiast spać na fotelu woli wcisnąć sie za fotel. To co, że podłoga twarda i zimna, ciasno i nie wygodnie. ;)