Kisses Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyli możesz jednocześnie wystawiać 2 psy, ahhaha.... Pzdr. Dwa Wombaty :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kisses napisał(a):Dwa Wombaty :loveu: Właśnie-własnie:) Pzdr. Quote
katik Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Kisses napisał(a):Dwa Wombaty :loveu: To kiedy będzie ten drugi :evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Elegant miał nastrój do pozowania :) http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/11January2011/3.png?t=1294767742 Quote
Kisses Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='katik']To kiedy będzie ten drugi :evil_lol: Ohoho i jeszcze troche pewnie :diabloti: [quote name='jamnicze']Elegant miał nastrój do pozowania :) http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/11January2011/3.png?t=1294767742 Zdarza mu się :D Quote
Kisses Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Właśnie wróciłam z pościelą, żeby sobie zmienić i łóżko pościelić - zastałam taki widoczek :evil_lol: Aż się budzić nie chce :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 To nie budź. Pościel możesz zmienic jutro;) Cudny śpioch! http://img710.imageshack.us/img710/8775/vvvvvvvt.png Pzdr. Quote
Kisses Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Asiaczek']To nie budź. Pościel możesz zmienic jutro;) Cudny śpioch! http://img710.imageshack.us/img710/8775/vvvvvvvt.png Pzdr. Tyle, że tam jest moja poduszka i moja kołdra :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oj, a na posłanku Bomba nie możesz się przespać? Pzdr. Quote
Kisses Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, a na posłanku Bomba nie możesz się przespać? Pzdr. Asiaczku, widziałaś nasz transporter (mniejszy niż na Twoje baski)? Ja się tam nie zmieszcze :evil_lol: A tak w ogóle to musimy nowy zakupić, bo nam się drzwiczki zepsuły :roll: Mamy czas do Zabrza, bo wtedy Simbek jeździć zaczyna :) Quote
Kisses Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Idź spać do salonu;) Pzdr. Miejsca w łóżku tak łatwo nie oddam :diabloti: Drodzy państwo, mamy sukces :D Womb poszedł spać do transporterka! Quote
Asiaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A czym go przekonałaś, że transporterek jest lepszy niż Twoje łóżko...? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A Ofi właśnie tak sobie ścielił na łóżku, tak wydrapywał miejsce, aż w końcu zleciał, aż mi go szkoda. Później jak wskoczył z powrotem to już nie próbował zmieniać kompozycji tylko od razu się w kłębek zwinął. Quote
Asiaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):A Ofi właśnie tak sobie ścielił na łóżku, tak wydrapywał miejsce, aż w końcu zleciał, aż mi go szkoda. Później jak wskoczył z powrotem to już nie próbował zmieniać kompozycji tylko od razu się w kłębek zwinął. A jednak mądrala. Nie chciał drugi raz spaść...;) Pzdr. Quote
katik Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 U mnie jest zawsze tak samo, jak zmieniam pościel, to Magia razem z kotem leci, kto lepsze miejsce zajmie. :lol: A to Simba nie ma własnego łóżka, tylko biedny w za ciasnym transporterku musi spać :evil_lol: Quote
Kisses Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Asiaczek napisał(a):A czym go przekonałaś, że transporterek jest lepszy niż Twoje łóżko...? Pzdr. Sam tak stwierdził :question: Ale jak pościeliłam łóżko to zaraz wskoczył :lol: Zuza i Noddy napisał(a):A Ofi właśnie tak sobie ścielił na łóżku, tak wydrapywał miejsce, aż w końcu zleciał, aż mi go szkoda. Później jak wskoczył z powrotem to już nie próbował zmieniać kompozycji tylko od razu się w kłębek zwinął. Haha, skąd ja to znam, przekopać trzeba całą pościel i dopiero się położyć :diabloti: Womb już taki cwaniaczek, że nie spada :D W wykonaniu Ofika na pewno komicznie to musiało wyglądać :lol: katik napisał(a):U mnie jest zawsze tak samo, jak zmieniam pościel, to Magia razem z kotem leci, kto lepsze miejsce zajmie. :lol: A to Simba nie ma własnego łóżka, tylko biedny w za ciasnym transporterku musi spać :evil_lol: Miał takie fajne posłanie-ponton, ale jak się przekonał do transportera (na początku tam wchodzić nie chciał nawet), to porzucił posłanko i zaczął w transporterze spać. Ogólnie on kocha się wciskać w takie klitki, jak jesteśmy u babci to wpycha się pod biurko lub między pianino a szafę :D W okresie świątecznym uwielbia też u nas za choinką spać, a jak jeszcze stał duży wazon w salonie przy ścianie, to tam właził często. Quote
katik Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kisses napisał(a): Miał takie fajne posłanie-ponton, ale jak się przekonał do transportera (na początku tam wchodzić nie chciał nawet), to porzucił posłanko i zaczął w transporterze spać. Ogólnie on kocha się wciskać w takie klitki, jak jesteśmy u babci to wpycha się pod biurko lub między pianino a szafę :D W okresie świątecznym uwielbia też u nas za choinką spać, a jak jeszcze stał duży wazon w salonie przy ścianie, to tam właził często. Doskonale to rozumiem. Magia tez zamiast spać na fotelu woli wcisnąć sie za fotel. To co, że podłoga twarda i zimna, ciasno i nie wygodnie. ;) Quote
Kisses Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Jeeeeej, znalazłam foto psiulki z lipca 2009 :loveu: Quote
mychaaaaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/11January2011/3.png?t=1294767742 Jaki fajny :) Śliczny psiak :loveu: taka kruszynka... :) Quote
Asiaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kisses napisał(a): Jeeeeej, znalazłam foto psiulki z lipca 2009 :loveu: Jeny, kiedy to było... Jaki Wombat tutaj słodziutki:) Nie dziwota, że go wybrałaś;) Pzdr. Quote
Recommended Posts