Kisses Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Caro jest boska :loveu: My w Kielcach 3/3 z dosk., zupełnie inny typ miał sędzia ;) + Bombo się na JH pokazał ze mną - 5/5 punktów, w finale miejsce 2 :D Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Śmiesznie wyglądają, takie kolniki:) [url]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs971.snc4/76464_163454247026891_100000869495626_271371_33572_n.jpg[/url] Pzdr. Quote
katik Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Kisses']Caro jest boska :loveu: My w Kielcach 3/3 z dosk., zupełnie inny typ miał sędzia ;) + Bombo się na JH pokazał ze mną - 5/5 punktów, w finale miejsce 2 :D[/QUOTE] Gratulacje! A masz może resztę wyników? Quote
Kisses Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='katik']Gratulacje! A masz może resztę wyników?[/QUOTE] Katalog gdzieś przy seterach posiałam, więc tyle, co pamiętam: BLACK LIGHT BURNS Grandiflora V2/2 ALFIK Brikasta V2/3 J.F.K. Seglavi - V1/3, CWC i nie wiem czy coś więcej RAISE RAISE Grandiflora - W.O.1, Best Baby TULIPA Seglavi - V1/3, Zw.Młodzieży nie wiem czy Best Junior BLONDE REDHEAD Grandiflora - V2/3 Trzecia była suczka z.. Czech chyba, czy tam Słowacji ;) Quote
katik Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dzięki za chociaż takie wyniki. :) To gdzie planujesz następne wystawy? Quote
Kisses Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ja jeszcze w tym roku NDM, ale bez Womba - jade w inny dzień niż grupa 3, a w 2011 zobaczymy jak z obsadą będzie, Rzeszów już na pewno odpuszczamy :) Tzn. ja będę, bo mam psy do wystawiania. Quote
Feigned Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Kisses']Ja jeszcze w tym roku NDM, ale bez Womba - jade w inny dzień niż grupa 3, a w 2011 zobaczymy jak z obsadą będzie, Rzeszów już na pewno odpuszczamy :) Tzn. ja będę, bo mam psy do wystawiania.[/QUOTE] sobota w ndm? :razz: Quote
Feigned Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Kisses']Sobota w NDM :D[/QUOTE] no i lajty :loveu: do zobaczonka :razz: haha a jak pilnie się biologii uczysz :diabloti: Quote
Kisses Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Już po :loveu: Teraz moje życia będzie piękniejsze, ponieważ posiadłam wiedzę o witaminkach xd Ok, ja będę z lhasa apso, więc pewnie w ich okolicach będę przesiadywać ;) Jak coś to dzwoń :D Quote
Feigned Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to mi numer podrzuć na gadu :diabloti: Quote
katik Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dlaczego w Rzeszowie będziesz bez Simby? Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 i w setery tez wpadnij Kiś, Karmela wymiziać :D Quote
Kisses Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Bo Cairny pewnie będą na balkonach, a Simba średnio je lubi ;) O wiele lepiej mu podchodzą przestronne hale. Daria, na setery obowiązkowo, bo pewnie Ola P. u mnie śpi :P Quote
Zuza i Noddy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Oj biologia, ja dzisiaj dostałam właśnie 5 z odpowiedzi, a mam teraz po prostu cudowne rzeczy. Fotosynteza, Oddychanie tlenowe, czyli takie bardzo ciekawe etapy jak glikoliza, dehydrogenacja i dekarboksylacja oksydacyjna, cykl Krebsa i Łańcuch oddechowy. W której ty jesteś teraz klasie, bo ja już zapomniałam? Quote
Kisses Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oj biologia, ja dzisiaj dostałam właśnie 5 z odpowiedzi, a mam teraz po prostu cudowne rzeczy. Fotosynteza, Oddychanie tlenowe, czyli takie bardzo ciekawe etapy jak glikoliza, dehydrogenacja i dekarboksylacja oksydacyjna, cykl Krebsa i Łańcuch oddechowy. W której ty jesteś teraz klasie, bo ja już zapomniałam?[/QUOTE] U nas dostać 5 z odp., maaaatko! Z cudem graniczy, cała klasa przepytana już i z 2 czy 3 piątki są. Taka się nam kobieta trafiła, wali zagrożenia po kilkanaście na klasie podobno :roll: Ja te cudowne rzeczy miałam jakiś miesiąc temu, jestem w I LO. A jutro przepada mi biologia, waaa :loveu: Idziemy sobie akurat na niej i jeszcze na wychowawczej na wystawę fotografii dziennikarskiej :D Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kiss, kiedy ja o mizianiu Karmela w Legionowie mówie :D A do Rzeszowa Karmelka nie biorę :) Jak coś to Brandosia Quote
Kisses Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 A! No to tak, przecież wiesz, że i tak tam muszę być :D Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oj biologia, ja dzisiaj dostałam właśnie 5 z odpowiedzi, a mam teraz po prostu cudowne rzeczy. Fotosynteza, Oddychanie tlenowe, czyli takie bardzo ciekawe etapy jak glikoliza, dehydrogenacja i dekarboksylacja oksydacyjna, cykl Krebsa i Łańcuch oddechowy. W której ty jesteś teraz klasie, bo ja już zapomniałam?[/QUOTE] Nonono, i ja dopiero teraz się o tym dowiaduję? To znaczy o tej 5 z odpowiedzi...? [quote name='Kisses']U nas dostać 5 z odp., maaaatko! Z cudem graniczy, cała klasa przepytana już i z 2 czy 3 piątki są. Taka się nam kobieta trafiła, wali zagrożenia po kilkanaście na klasie podobno :roll: Ja te cudowne rzeczy miałam jakiś miesiąc temu, jestem w I LO. A jutro przepada mi biologia, waaa :loveu: Idziemy sobie akurat na niej i jeszcze na wychowawczej na wystawę fotografii dziennikarskiej :D[/QUOTE] Czy taka wystawa może byc ciekawa? MOZE! ... bo odbywa się na lekcji biologi...;) Pzdr. Quote
Kisses Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Wystawa była na prawdę bardzo fajna. Super zdjęcia, super fotoreporter z Wyborczej, który z nami rozmawiał. Bardzo pozytywnie :D No, i jeszcze tylko piątek, a potem SPAAAAAAAAAAAĆ! :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Kisses']U nas dostać 5 z odp., maaaatko! Z cudem graniczy, cała klasa przepytana już i z 2 czy 3 piątki są. Taka się nam kobieta trafiła, wali zagrożenia po kilkanaście na klasie podobno :roll: Ja te cudowne rzeczy miałam jakiś miesiąc temu, jestem w I LO. A jutro przepada mi biologia, waaa :loveu: Idziemy sobie akurat na niej i jeszcze na wychowawczej na wystawę fotografii dziennikarskiej :D[/QUOTE] O to idziemy innym programem, bo ja w pierwszej klasie to miałam jakieś roślinki, bakterie, grzyby, tkanki zw. itp. Teraz zrobilismy juz zwirzęta i kończymy metabolizm. U nas ogólnie jest dużo dobrych ocen, bo każdy się uczy z lekcji na lekcje, bo na każdej pyta, my jeszcze rozszerzenie, wiec nam zależy. My dzisiaj zamiast angielskiego zrobiliśmy bio, żeby nam tylko nie przepadła, ale niestety jutro już się tak nie da. Quote
Kisses Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Też się ucze z lekcjo na lekcje, bo bym potem w ogóle nic innego nie robiła tylko nad biol siedziała. Roz. biol, Zuza, to samobójstwo :D Może też dlatego mamy inny program, ja mam podstawową, a kierunek mam dziennikarski - polski, angielski i historia + warsztaty dziennikarskie ;) Quote
Kisses Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [img]http://lh5.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/TPAb3EIoYwI/AAAAAAAAQUk/SvxT1N7BUUY/DSC00986.JPG[/img] [SIZE=1](fot. psiulka)[/SIZE] Tak wszyscy podsumowują to może i ja :D Bombo w 2010 zaczął się wystawiać, jak mu szło to mu szło, a wyglądało to mniej więcej tak: Simba pojawił się w tym roku na 8 wystawach. Ocena doskonała x8 Lokata 1 x6 Lokata 3 x1 (+ raz poza konkurencją) W roku 2010 Simbek rozpoczął Mł.Ch.PL wystawą w Lublinie, gdzie uzyskał tytuły Zwycięstwo Młodzieży oraz Best Junior. Potem pojawił się na dwóch innych wystawach krajowych uzyskują 2x Zw. Młodzieży, 2x Best Junior i 1x BOB. Na wystawie w Warszawie zakończył Mł.Ch.PL zdobywający tytuły Zw.Młodzieży oraz Best Junior. Potem nadeszła dłuuuga przerwa dla Wombata, towarzysko pokazał się w Chorzowie, gdzie zadebiutował ze mną w konkursie Junior Handling (5/5 punktów). Następnie Zabrze - debiut w dorosłej klasie zakończony sukcesem - V1,CWC oraz tytuł Zwycięzcy otworzyły Simbie drogę do Ch.PL. Tam również pokazał się w MP (5/5, finałowa 6). Kielce, chociaż nie do końca po naszej myśli, i tak były wspaniałe - Simba V3/3, w konkursie JH ze mną 5/5 punktów oraz lokata 2 :loveu: Podsumowując ten rok mogę powiedzieć, że Simbek i ja się dużo nauczyliśmy. Ja dzięki niemu i wystawom poznałam masę wspaniałych ludzi, a on pokazał, że jak mu się chce to potrafi :evil_lol: Kolosalną różnicę widzę między naszym debiutem a Kielcami. Oby przyszły rok był równie wspaniały - mamy zamiar pojeździć, a Wombat na pewno pokaże się jeszcze na ringach Młodego Prezentera ;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Piękny dorobek:) Cieszę się, że jest szansa na nasze przyszłoroczne spotkania:) Pzdr. Quote
Recommended Posts