Kashdog Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Kisses'] W Kielcach pewnie będę w oba, jak już mówiłam w jeden dzień z Bombem :D Kto się krępował to się krępował :D Pamiętaj o aparacie, chce fotki ładne mieć :mad:[/QUOTE] Haha. Aparat wezmę, ale nie wiem czy te fotki takie ładne będą, bo pierwszy raz będę robić zdjęcia w tak kiepskich warunkach. Najwyżej Was spoliczkuję lampą :eviltong::eviltong: Quote
jamnicze Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A MOŻE DO pOZNANIA TEŻ SIĘ WYBIERACIE? cHCIAŁABYM POZNAĆ BOMBUSIA :) Quote
Kisses Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='jamnicze']A MOŻE DO pOZNANIA TEŻ SIĘ WYBIERACIE? cHCIAŁABYM POZNAĆ BOMBUSIA :)[/QUOTE] Poznań już zgłoszenia zamknął, a ja wole sobie tyle kasy zatrzymać ina inne wystawy, Poznań z cenami przesadza... A nawet jeśli, to nie wiem, czy ktoś z Rzeszowa jedzie, do finałów JH się na pewno nie dostałam. Gdybym miała transport to bym pojechała, bo niewykluczone, ze moja znajoma by potrzebowała dodatkowej ręki w wystawieniu, ale Womba bym nie zabierała. Simb w tym roku zalicza Zabrze i Kielce i w przyszłym roku dopiero coś w kwietniu/maju, zobaczymy, jak nam się wystawy rozłożą ;) Quote
jamnicze Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No tak, ceny mają zabójcze, dlatego zdecydowałam się tylko na jeden dzień. I jadę pociągiem, tylko przeraża mnie siedzenie na dworcu od 3.00, ech szkoda że nie mam lepszego połączenia. Wy tam na PD macie więcej możliwości, zwłaszcza jeśli chodzi o międzynarodówki. Za to w tym (raczej przyszłym ;)) roku ma się odbyć I Sylwestrowa wystawa w Gdańsku, w styczniu :) Quote
jamnicze Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No właśnie, to my mamy wszędzie daleko :( Quote
Iza. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='jamnicze']No właśnie, to my mamy wszędzie daleko :([/QUOTE] Oj to podobnie jak ja :evil_lol: Białystok zadupie totalne :evil_lol: Quote
Kisses Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Zawsze możesz na wystawe do Rzeszowa zawitać :D Ja do Białego doczołgałam się, to i Ty dasz radę :D I kolejna na Zabrze - to już koniec, jeszcze jedną taką samą zrobić (mam tą i dla pośredniej) i dam zbiorowe [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Rozety/lokata1.png[/img] Quote
kaskaSz Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A ja mam takie pytanie- możesz mi zdradzić na PW jak takie cuda się robi, czy to tajemnica służbowa? :D Jak marszczysz te tasiemki? Ściągasz nitką? Quote
Kisses Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Moniek193']Kiś, Ty masz talent! :loveu:[/QUOTE] Niee :D [quote name='kaskaSz']A ja mam takie pytanie- możesz mi zdradzić na PW jak takie cuda się robi, czy to tajemnica służbowa? :D Jak marszczysz te tasiemki? Ściągasz nitką?[/QUOTE] Coś się dzieje z PW i nie moge wysłać, tak jakby błąd wyskakuje :< Quote
Moniek193 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti: Idź do Mam Talent i powiedz, że masz talent w robieniu rozetek, ewentualnie daj każdemu po jednej i przechodzisz dalej :loveu: Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti: Quote
Kisses Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Moniek193']Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti: Idź do Mam Talent i powiedz, że masz talent w robieniu rozetek, ewentualnie daj każdemu po jednej i przechodzisz dalej :loveu: Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti:[/QUOTE] :D Lece, pędzę :P Quote
Kashdog Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Moniek193']Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti: Idź do Mam Talent i powiedz, że masz talent w robieniu rozetek, ewentualnie daj każdemu po jednej i przechodzisz dalej :loveu: Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti:[/QUOTE] Ależ to jest bardzo dobry pomysł :D:D Quote
Kisses Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Trochę Womba :) [img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/postawa1.png[/img] [IMG]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruchfront.png?t=1286121523[/IMG] [IMG]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruch2.png?t=1286122019[/IMG] Quote
Ppx Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [url]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruchfront.png?t=1286121523[/url] pomysłowe ; D Quote
kaskaSz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 O jaki przystojniak. A sama trymujesz Wombata? No i jeszcze co do rozetek-zszywasz je ręcznie czy na maszynie? Quote
katik Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wombat pięknie się prezentuje. :loveu: żałuję że nie bedzie mnie w Zabrzu, ale musze iść do pracy. :( Quote
ewelinka_m Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Kisses'] W Kielcach pewnie będę w oba, jak już mówiłam w jeden dzień z Bombem :D Kto się krępował to się krępował :D Pamiętaj o aparacie, chce fotki ładne mieć :mad:[/QUOTE] ooo to dobrze :diabloti: spoko będę ja,nie pozwolę Wam na żadne krępacje :eviltong::eviltong: Quote
Kisses Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Błyskotka']Jakie ładne wystawowe foty :).[/QUOTE] [quote name='Ppx'][url]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruchfront.png?t=1286121523[/url] pomysłowe ; D[/QUOTE] [quote name='Moniek193']Ależ on się pięknie prezentuje :loveu:[/QUOTE] [quote name='jamnicze']Bardzo fajna prezentacja Womba :)[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) [quote name='kaskaSz']O jaki przystojniak. A sama trymujesz Wombata? No i jeszcze co do rozetek-zszywasz je ręcznie czy na maszynie?[/QUOTE] Dzięki :D Zszywam ręcznie, nie ma potrzeby na maszynie. Tak, sama. [quote name='katik']Wombat pięknie się prezentuje. :loveu: żałuję że nie bedzie mnie w Zabrzu, ale musze iść do pracy. :([/QUOTE] Dzięki :loveu: Oooj, no to szkoda :( Mam nadzieję, że kiedyś w końcu się zobaczymy ;) [quote name='ewelinka_m']ooo to dobrze :diabloti: spoko będę ja,nie pozwolę Wam na żadne krępacje :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Hahaha, spoko :D Quote
Recommended Posts