Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kisses']

W Kielcach pewnie będę w oba, jak już mówiłam w jeden dzień z Bombem :D
Kto się krępował to się krępował :D Pamiętaj o aparacie, chce fotki ładne mieć :mad:[/QUOTE]

Haha. Aparat wezmę, ale nie wiem czy te fotki takie ładne będą, bo pierwszy raz będę robić zdjęcia w tak kiepskich warunkach. Najwyżej Was spoliczkuję lampą :eviltong::eviltong:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']A MOŻE DO pOZNANIA TEŻ SIĘ WYBIERACIE? cHCIAŁABYM POZNAĆ BOMBUSIA :)[/QUOTE]
Poznań już zgłoszenia zamknął, a ja wole sobie tyle kasy zatrzymać ina inne wystawy, Poznań z cenami przesadza... A nawet jeśli, to nie wiem, czy ktoś z Rzeszowa jedzie, do finałów JH się na pewno nie dostałam. Gdybym miała transport to bym pojechała, bo niewykluczone, ze moja znajoma by potrzebowała dodatkowej ręki w wystawieniu, ale Womba bym nie zabierała.
Simb w tym roku zalicza Zabrze i Kielce i w przyszłym roku dopiero coś w kwietniu/maju, zobaczymy, jak nam się wystawy rozłożą ;)

Posted

No tak, ceny mają zabójcze, dlatego zdecydowałam się tylko na jeden dzień. I jadę pociągiem, tylko przeraża mnie siedzenie na dworcu od 3.00, ech szkoda że nie mam lepszego połączenia.
Wy tam na PD macie więcej możliwości, zwłaszcza jeśli chodzi o międzynarodówki.
Za to w tym (raczej przyszłym ;)) roku ma się odbyć I Sylwestrowa wystawa w Gdańsku, w styczniu :)

Posted

[quote name='jamnicze']No właśnie, to my mamy wszędzie daleko :([/QUOTE]

Oj to podobnie jak ja :evil_lol: Białystok zadupie totalne :evil_lol:

Posted

Zawsze możesz na wystawe do Rzeszowa zawitać :D Ja do Białego doczołgałam się, to i Ty dasz radę :D

I kolejna na Zabrze - to już koniec, jeszcze jedną taką samą zrobić (mam tą i dla pośredniej) i dam zbiorowe
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Rozety/lokata1.png[/img]

Posted

[quote name='Moniek193']Kiś, Ty masz talent! :loveu:[/QUOTE]
Niee :D

[quote name='kaskaSz']A ja mam takie pytanie- możesz mi zdradzić na PW jak takie cuda się robi, czy to tajemnica służbowa? :D Jak marszczysz te tasiemki? Ściągasz nitką?[/QUOTE]
Coś się dzieje z PW i nie moge wysłać, tak jakby błąd wyskakuje :<

Posted

Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti:

Idź do Mam Talent i powiedz, że masz talent w robieniu rozetek, ewentualnie daj każdemu po jednej i przechodzisz dalej :loveu:

Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti:

Idź do Mam Talent i powiedz, że masz talent w robieniu rozetek, ewentualnie daj każdemu po jednej i przechodzisz dalej :loveu:

Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti:[/QUOTE]
:D

Lece, pędzę :P

Posted

[quote name='Moniek193']Ej, właśnie wpadłam na genialny pomysł :diabloti:

Brawa dla mnie, wiem, jestem geniuszem! :diabloti:[/QUOTE]

Ależ to jest bardzo dobry pomysł :D:D

Posted

Trochę Womba :)

[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/postawa1.png[/img]

[IMG]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruchfront.png?t=1286121523[/IMG]

[IMG]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruch2.png?t=1286122019[/IMG]

Posted

[quote name='Kisses']

W Kielcach pewnie będę w oba, jak już mówiłam w jeden dzień z Bombem :D
Kto się krępował to się krępował :D Pamiętaj o aparacie, chce fotki ładne mieć :mad:[/QUOTE]
ooo to dobrze :diabloti:
spoko będę ja,nie pozwolę Wam na żadne krępacje :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Błyskotka']Jakie ładne wystawowe foty :).[/QUOTE]

[quote name='Ppx'][url]http://i1043.photobucket.com/albums/b436/DSHandling/Womb/Show/ruchfront.png?t=1286121523[/url]
pomysłowe ; D[/QUOTE]

[quote name='Moniek193']Ależ on się pięknie prezentuje :loveu:[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Bardzo fajna prezentacja Womba :)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo :)

[quote name='kaskaSz']O jaki przystojniak. A sama trymujesz Wombata? No i jeszcze co do rozetek-zszywasz je ręcznie czy na maszynie?[/QUOTE]
Dzięki :D

Zszywam ręcznie, nie ma potrzeby na maszynie. Tak, sama.

[quote name='katik']Wombat pięknie się prezentuje. :loveu:
żałuję że nie bedzie mnie w Zabrzu, ale musze iść do pracy. :([/QUOTE]
Dzięki :loveu:
Oooj, no to szkoda :( Mam nadzieję, że kiedyś w końcu się zobaczymy ;)

[quote name='ewelinka_m']ooo to dobrze :diabloti:
spoko będę ja,nie pozwolę Wam na żadne krępacje :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Hahaha, spoko :D