Bartiśkowa_ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć Ale słodziaki :razz: Czika i Womb :loveu: Quote
Kisses Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='psiulka']Bombu z Czikiem :) [URL]http://i39.tinypic.com/15cd9w9.jpg[/URL][/QUOTE] Ilon, jstem dumna, ze wstawiłaś foto :D [quote name='C&B']Czyli spotkaliście Chruma mikruska *.* Spróbowałby nie być miły dla chrumowatych psów:mad::diabloti:[/QUOTE] Tak, I ten Chrum nie chrumał, nawet nie patał! Ale się dopiero dziewczyna życia uczy, więc liczę na nią :diabloti: Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Cześć Ale słodziaki :razz: Czika i Womb :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Ppx']Ale Czika maluczka jest. *.*[/QUOTE] Noo, taka tycia i taka kochanaaa :loveu: Quote
Shaunell Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Super fot! Wombi jest taaaki wesoły, a Czika taaaka malutka :loveu: Quote
C&B Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Kisses'] Tak, I ten Chrum nie chrumał, nawet nie patał! Ale się dopiero dziewczyna życia uczy, więc liczę na nią :diabloti: Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti: [/QUOTE] Do Cziki na korepetycje! Jak weźmiesz mikruska i Womba, hurtowo będzie taniej!:diabloti: To tak jak Chrum *.* Quote
Foxowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [url]http://i39.tinypic.com/15cd9w9.jpg[/url] Faaajneee :loveu: Ale ten Womb wyrósł : O Quote
SabaNera Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [URL]http://i39.tinypic.com/15cd9w9.jpg[/URL] Słodkie psiaki :loveu: Quote
psiulka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Kisses']Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti:[/QUOTE] To niby co ona mu zrobiła? :diabloti: Quote
Kisses Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Uniemożliwiała notorycznie obwąchanie się od doopy strony :diabloti: Po prostu Womb jeszcze nie doszedł do tego, że nie każdego można tak molestować :roll: Quote
evel Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Kisses']Uniemożliwiała notorycznie obwąchanie się od doopy strony :diabloti: Po prostu Womb jeszcze nie doszedł do tego, że nie każdego można tak molestować :roll:[/QUOTE] O kurczę, to on aż tak? Dobrze, że Zu dostanie kaganiec na spóźnione urodziny :evil_lol: Quote
wiska Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 moja wystawa w radomiu stoi pod ogromnym znakiem zapytania bo drogi pozalewane i nie wiem jak dojade...a jeszcze w piatek fala powodziowa do wrocka ma dojsc bo czesi zbiorniki retencyjne otwieraja...egh :/ Quote
McDzik Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ponoć da się dojechać :) Kurcze gg mi nie działa i tu muszę napisać...... ;/ Będę w Radomiu, jadę z sąsiadami od seterki irlandzkiej, tej co Ilona wystawiała na MP w P-ślu'09. Jadę bez Arna tylko jako handler do innych piesków. Także widzimy się mam nadzieję na miejscu :) ! Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jaki tu jestem i wyczesany i grzeczny:) [url]http://lh4.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S-2JFZ4lRbI/AAAAAAAAAaM/9xefECIKSMI/s512/DSC_5408.JPG[/url] Pzdr. Quote
Kisses Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Jaki tu jestem i wyczesany i grzeczny:) [URL]http://lh4.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S-2JFZ4lRbI/AAAAAAAAAaM/9xefECIKSMI/s512/DSC_5408.JPG[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Asiaczku, pozory mylą :evil_lol: [quote name='deer_1987']witamy sie :)[/QUOTE] No hej :) A my w Radomiu lok.1, oc. dosk, pożałowali nam Zw.Mł., ale od tej doopy wystawowej się cudów nie spodziewam :D Jeździmy tak sobie, żeby zobaczyć, co ludzie o nim myślą :diabloti: Pojeździmy jeszcze trochę i się zobaczy :D Wystawiałam też seterkę irlandzką (okazało się, że nie ma handlera jakąś minute przed jej wejściem :evil_lol:) i tak oto zaowocowało to lok.1 na 3 suki w klasie, oc.dosk i Zw.Mł. :D W MP występowałam z cudownym Foxem, 5/5 w eliminacjach, 4 lokata w finale :D Także się cieszymy, było nieźle, a nawet bardzo fajnie :loveu: Dostaliśmy z Simbkiem zaproszenie na kilka dni do Grandiflorków, rodzice w trakcie przekonywania :evil_lol: A i się pochwalimy nowym wyglądem stronki: [URL="http://www.doghandling.bo.pl"]www.doghandling.bo.pl[/URL] :D Quote
Pieseczkowo Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A co Pani sedzinie nie pasowało,że nie dała Zw.Mł ? :) [B] [/B] Quote
Kisses Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Przyczepiła nam się coś do szaty ;) Ale żyjemy z tym, początki zawsze trudne :D Quote
wiska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ja jednak jak pewnie sie zorientowalas pojechalam do Bytomia jednak :) Gratuluje sukcesow? :D Quote
Kisses Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Tak, dlatego jest zła i niedobra! Gdzie teraz jedziesz? Wybacz, ale ja Illy poznać muszę obowiązkowo! Do Nowego Sącza jedź! Bo domyślam się, ze Lublin/Przemyśl/prawdopodobnie Olsztyn i Wa-wa daleko, nie? :P Quote
evel Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kiss, to jak z Waszym przyjazdem do Lublina? Widzimy się jednak na wystawie? Quote
Pieseczkowo Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Kisses']Przyczepiła nam się coś do szaty ;) Ale żyjemy z tym, początki zawsze trudne :D[/QUOTE] Zgadzam się !! Na kolejnej będzie Zw.Mł i NJwR :D Quote
Asiaczek Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Kisses'] A my w Radomiu lok.1, oc. dosk, pożałowali nam Zw.Mł., ale od tej doopy wystawowej się cudów nie spodziewam :D Jeździmy tak sobie, żeby zobaczyć, co ludzie o nim myślą :diabloti: Pojeździmy jeszcze trochę i się zobaczy :D Wystawiałam też seterkę irlandzką (okazało się, że nie ma handlera jakąś minute przed jej wejściem :evil_lol:) i tak oto zaowocowało to lok.1 na 3 suki w klasie, oc.dosk i Zw.Mł. :D W MP występowałam z cudownym Foxem, 5/5 w eliminacjach, 4 lokata w finale :D Także się cieszymy, było nieźle, a nawet bardzo fajnie :loveu: Dostaliśmy z Simbkiem zaproszenie na kilka dni do Grandiflorków, rodzice w trakcie przekonywania :evil_lol: A i się pochwalimy nowym wyglądem stronki: [URL="http://www.doghandling.bo.pl"]www.doghandling.bo.pl[/URL] :D[/QUOTE] Ja tam bym się cieszyła z takich wyników:) A CWC pewnie będzie na następnej wystawie. Pzdr. Quote
Kisses Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Zgadzam się !! Na kolejnej będzie Zw.Mł i NJwR :D[/QUOTE] BOBy,BOGi i BISy :evilbat: [quote name='Asiaczek']Ja tam bym się cieszyła z takich wyników:) A CWC pewnie będzie na następnej wystawie. Pzdr.[/QUOTE] Ależ ja się bardzo cieszę ;) CWC będzie, jak to do pośredniej zacznę pchać :P Jak narazie zgłoszeni jesteśmy na krajówki w Lublinie, Przemyślu i Olsztynie (i mam nadzieje mieć te dwa Zw.Mł :roll:) no i chce tą Wa-we, aby mieć szanse na duże Zw.Mł. Jak już będę miała dwa małe Zw.Mł (cud :loveu:), to zacznie się rozmyślanie - pchać go do pośredniej w Nowym Sączu, Będzinie itp., czy odczekać na zregenerowanie portfela. Ale w sumie i tak i tak muszą być te odstępy, to pewnie go gdzieś zgłoszę, żeby potem było wygodniej. A teraz mnie trzaśnijcie, miała go nie wystawiać :diabloti: Quote
Dacote Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dlaczego Kiś nie pożycza mi Womba na MP? Bo wie, że jak dostanę, to nie oddam:diabloti: [SIZE=1]I tak go podprowadzę, ale cicho, sza:evil_lol:[/SIZE] Quote
Recommended Posts