Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Bombu z Czikiem :)

[URL]http://i39.tinypic.com/15cd9w9.jpg[/URL][/QUOTE]
Ilon, jstem dumna, ze wstawiłaś foto :D

[quote name='C&B']Czyli spotkaliście Chruma mikruska *.*
Spróbowałby nie być miły dla chrumowatych psów:mad::diabloti:[/QUOTE]
Tak, I ten Chrum nie chrumał, nawet nie patał! Ale się dopiero dziewczyna życia uczy, więc liczę na nią :diabloti:
Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti:

[quote name='Bartiśkowa_']Cześć

Ale słodziaki :razz: Czika i Womb :loveu:[/QUOTE]
:loveu:

[quote name='Ppx']Ale Czika maluczka jest. *.*[/QUOTE]
Noo, taka tycia i taka kochanaaa :loveu:

Posted

[quote name='Kisses']
Tak, I ten Chrum nie chrumał, nawet nie patał! Ale się dopiero dziewczyna życia uczy, więc liczę na nią :diabloti:
Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti:
[/QUOTE]
Do Cziki na korepetycje!
Jak weźmiesz mikruska i Womba, hurtowo będzie taniej!:diabloti:

To tak jak Chrum *.*

Posted

[quote name='Kisses']Womb jest milusi dla każdego o ile ktoś nie przekroczy jego granic cierpliwości albo mu czymś nie podpadnie :roll::diabloti:[/QUOTE]

To niby co ona mu zrobiła? :diabloti:

Posted

Uniemożliwiała notorycznie obwąchanie się od doopy strony :diabloti:
Po prostu Womb jeszcze nie doszedł do tego, że nie każdego można tak molestować :roll:

Posted

[quote name='Kisses']Uniemożliwiała notorycznie obwąchanie się od doopy strony :diabloti:
Po prostu Womb jeszcze nie doszedł do tego, że nie każdego można tak molestować :roll:[/QUOTE]

O kurczę, to on aż tak? Dobrze, że Zu dostanie kaganiec na spóźnione urodziny :evil_lol:

Posted

moja wystawa w radomiu stoi pod ogromnym znakiem zapytania bo drogi pozalewane i nie wiem jak dojade...a jeszcze w piatek fala powodziowa do wrocka ma dojsc bo czesi zbiorniki retencyjne otwieraja...egh :/

Posted

Ponoć da się dojechać :)
Kurcze gg mi nie działa i tu muszę napisać...... ;/
Będę w Radomiu, jadę z sąsiadami od seterki irlandzkiej, tej co Ilona wystawiała na MP w P-ślu'09.
Jadę bez Arna tylko jako handler do innych piesków.
Także widzimy się mam nadzieję na miejscu :) !

Posted

[quote name='Asiaczek']Jaki tu jestem i wyczesany i grzeczny:)
[URL]http://lh4.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S-2JFZ4lRbI/AAAAAAAAAaM/9xefECIKSMI/s512/DSC_5408.JPG[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]
Asiaczku, pozory mylą :evil_lol:

[quote name='deer_1987']witamy sie :)[/QUOTE]
No hej :)

A my w Radomiu lok.1, oc. dosk, pożałowali nam Zw.Mł., ale od tej doopy wystawowej się cudów nie spodziewam :D Jeździmy tak sobie, żeby zobaczyć, co ludzie o nim myślą :diabloti: Pojeździmy jeszcze trochę i się zobaczy :D

Wystawiałam też seterkę irlandzką (okazało się, że nie ma handlera jakąś minute przed jej wejściem :evil_lol:) i tak oto zaowocowało to lok.1 na 3 suki w klasie, oc.dosk i Zw.Mł. :D
W MP występowałam z cudownym Foxem, 5/5 w eliminacjach, 4 lokata w finale :D Także się cieszymy, było nieźle, a nawet bardzo fajnie :loveu:
Dostaliśmy z Simbkiem zaproszenie na kilka dni do Grandiflorków, rodzice w trakcie przekonywania :evil_lol:

A i się pochwalimy nowym wyglądem stronki: [URL="http://www.doghandling.bo.pl"]www.doghandling.bo.pl[/URL] :D

Posted

Tak, dlatego jest zła i niedobra!
Gdzie teraz jedziesz? Wybacz, ale ja Illy poznać muszę obowiązkowo!

Do Nowego Sącza jedź! Bo domyślam się, ze Lublin/Przemyśl/prawdopodobnie Olsztyn i Wa-wa daleko, nie? :P

Posted

[quote name='Kisses']
A my w Radomiu lok.1, oc. dosk, pożałowali nam Zw.Mł., ale od tej doopy wystawowej się cudów nie spodziewam :D Jeździmy tak sobie, żeby zobaczyć, co ludzie o nim myślą :diabloti: Pojeździmy jeszcze trochę i się zobaczy :D
Wystawiałam też seterkę irlandzką (okazało się, że nie ma handlera jakąś minute przed jej wejściem :evil_lol:) i tak oto zaowocowało to lok.1 na 3 suki w klasie, oc.dosk i Zw.Mł. :D
W MP występowałam z cudownym Foxem, 5/5 w eliminacjach, 4 lokata w finale :D Także się cieszymy, było nieźle, a nawet bardzo fajnie :loveu:
Dostaliśmy z Simbkiem zaproszenie na kilka dni do Grandiflorków, rodzice w trakcie przekonywania :evil_lol:
A i się pochwalimy nowym wyglądem stronki: [URL="http://www.doghandling.bo.pl"]www.doghandling.bo.pl[/URL] :D[/QUOTE]
Ja tam bym się cieszyła z takich wyników:) A CWC pewnie będzie na następnej wystawie.

Pzdr.

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Zgadzam się !! Na kolejnej będzie Zw.Mł i NJwR :D[/QUOTE]
BOBy,BOGi i BISy :evilbat:

[quote name='Asiaczek']Ja tam bym się cieszyła z takich wyników:) A CWC pewnie będzie na następnej wystawie.

Pzdr.[/QUOTE]
Ależ ja się bardzo cieszę ;)
CWC będzie, jak to do pośredniej zacznę pchać :P
Jak narazie zgłoszeni jesteśmy na krajówki w Lublinie, Przemyślu i Olsztynie (i mam nadzieje mieć te dwa Zw.Mł :roll:) no i chce tą Wa-we, aby mieć szanse na duże Zw.Mł.
Jak już będę miała dwa małe Zw.Mł (cud :loveu:), to zacznie się rozmyślanie - pchać go do pośredniej w Nowym Sączu, Będzinie itp., czy odczekać na zregenerowanie portfela. Ale w sumie i tak i tak muszą być te odstępy, to pewnie go gdzieś zgłoszę, żeby potem było wygodniej.

A teraz mnie trzaśnijcie, miała go nie wystawiać :diabloti:

Posted

Dlaczego Kiś nie pożycza mi Womba na MP?
Bo wie, że jak dostanę, to nie oddam:diabloti:

[SIZE=1]I tak go podprowadzę, ale cicho, sza:evil_lol:[/SIZE]