Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']hahahah :evil_lol:
ojj Izuuuuuś :loveu: nie gniewaj się :loveu::evil_lol:
miałam dojechać następnym, ale się zasiedziałam jakoś i zapomniałam która godz. naprawde nie wiem jak to się stało. :diabloti:

ekhm.. to kiedy spacerek ? :evil_lol::loveu:[/quote]

pfff ja już się z Wami nie umawiam więcej.
Jak coś ustalicie to postaram się wpaść i tyle :eviltong:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='m@dzi@']Czy jest gdzieś w Białymstoku miejsce, gdzie osoby nienależące do żadnego klubu mogą poćwiczyć agility?[/quote]
Tylko jaki to ma sens?
I co masz na myśli pod pojęciem 'poćwiczyć'?
Jeśli chce się rozpocząć przygodę z agility najlepiej wybrać się do profesjonalnego klubu, inaczej można tylko zniechęcić psa albo nawet zrobić mu krzywdę.

Posted

[quote name='Iza.']pfff ja już się z Wami nie umawiam więcej.
Jak coś ustalicie to postaram się wpaść i tyle :eviltong:[/quote]

haha :evil_lol:
czyli wybaczasz? :diabloti::loveu:

Marta, ja bym chciała, ale nie wiem czy to w najbliższym czasie :eviltong: chyba najpierw muszę Axela trochę 'zobojętnić' na inne żyjące stworzenia (ludzi i psy :diabloti:), bo obawiam się, że nie dałby rady się skupić na niczym :eviltong: tylko kurczę jak to zrobić jak u mnie na osiedlu baaardzo rzadko ktoś z psem wychodzi. :cool1:

Posted

[quote name='Vini.']A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD[/quote]

noo, fajnie :cool3: ale ja nie wiem, chyba się wstrzymam na razie.. nie wieeeem :evil_lol:

Posted

A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD

Posted

[quote name='Vini.']A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD[/quote]

a Ty idziesz jednak na ten od 2. maja ? :cool3:
ja jestem na etapie informowania rodziców że taki kurs wogle jest, zaraz przejdę do etapu namawiania :evil_lol:
mam nadzieje że się uda :razz::loveu:

Posted

[quote name='Vini.']Raaaczej. Ale mama nie chce sie zgodzic :/ Wiec etap namawiania rozpoczety xD[/quote]

u mnie z namawianiem nie powinno być problemu :evil_lol: tylko tatusia o zapłacenie za kurs muszę poprosić i zapytać czy będzie nas zawoził, jak się zgodzi to załatwione :loveu:

Posted

Jea! Ide na kurs!!! Aaaale fajnie :lol: Aaa, cioteczki nie miałaby któraś ochoty zrobić wypadu na miasto z psiakami? Cieplo ponoc ma byc jutro :] Jakby ktos mial ochote to napisać proszę na moją komórkę: 515584460. Chodziłoby mi tak w godzinach od 12 najwcześniej. Miejsce nieważne gdzie na spacerek :cool3:

Posted

ja się chcę z Wami spotkać któregoś razu, tylko trzeba będzie się jeszcze dokładniej umówić. :eviltong:
Iza przyjechałabyś no nie ? :diabloti:
Marta też ? :cool3:
kto jeszcze chętny?

Posted

[quote name='Vini.']No jaaasne, ze....
TAK! Tylko kieeedy? :D[/quote]

spoko spoko :cool3:
to się zgadamy jeszcze, tak żeby pasowało dla wszystkich :eviltong:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej! Czy zna ktoś z was dobry salon tatuażu w Białymstoku? Mam 4 salony, w 2 znalazłam też www. Czy znacie jakiś z tych niżej podanych albo jeszcze inne? Z góry dzięki za pomoc.

EastSideInk Studio Tatuażu Artystycznego I Kolczykowania
[FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, Warszawska 44,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE] [/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Studio Tatuażu Artystycznego i Kolczykowania. Wojciech Łubiński[/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, Św. Rocha 13/15/241,
ten ma stronę www[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Salon Tatuażu Artystycznego Dragon. Krzysztof Babul[/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, kard. Wyszyńskiego 2/1/217,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Salon Panteon z ul. Legionowej 9/1
też ma www[/SIZE][/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[url=http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=14&catid=231&strona=1]Tatuaże - Moda, uroda - Białystok Online - Portal Miejski Białystok (Bialystok): Katalog Firm i Instytucji[/url]

Tu masz spis salonów w Białymstoku :razz:

Posted

W ramach spotkan z psami zapraszam na kurs "wstep do agility":razz:
wiecej info[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f202/klub-radosny-pies-w-bialymstoku-120952/index12.html"] tutaj[/URL];)