Iza. Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Feigned']hahahah :evil_lol: ojj Izuuuuuś :loveu: nie gniewaj się :loveu::evil_lol: miałam dojechać następnym, ale się zasiedziałam jakoś i zapomniałam która godz. naprawde nie wiem jak to się stało. :diabloti: ekhm.. to kiedy spacerek ? :evil_lol::loveu:[/quote] pfff ja już się z Wami nie umawiam więcej. Jak coś ustalicie to postaram się wpaść i tyle :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mwahahaha, jest duuuza szansa ze pojde na ten kurs xD Wybiera sie ktos? :D I jak Iza, smakowalo ucho? xD Quote
plinka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='m@dzi@']Czy jest gdzieś w Białymstoku miejsce, gdzie osoby nienależące do żadnego klubu mogą poćwiczyć agility?[/quote] Tylko jaki to ma sens? I co masz na myśli pod pojęciem 'poćwiczyć'? Jeśli chce się rozpocząć przygodę z agility najlepiej wybrać się do profesjonalnego klubu, inaczej można tylko zniechęcić psa albo nawet zrobić mu krzywdę. Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Iza.']pfff ja już się z Wami nie umawiam więcej. Jak coś ustalicie to postaram się wpaść i tyle :eviltong:[/quote] haha :evil_lol: czyli wybaczasz? :diabloti::loveu: Marta, ja bym chciała, ale nie wiem czy to w najbliższym czasie :eviltong: chyba najpierw muszę Axela trochę 'zobojętnić' na inne żyjące stworzenia (ludzi i psy :diabloti:), bo obawiam się, że nie dałby rady się skupić na niczym :eviltong: tylko kurczę jak to zrobić jak u mnie na osiedlu baaardzo rzadko ktoś z psem wychodzi. :cool1: Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Vini.']A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD[/quote] noo, fajnie :cool3: ale ja nie wiem, chyba się wstrzymam na razie.. nie wieeeem :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Vini.']A ja musze jakos nastawic bardziej przyjaznie do psow, bo sie boi chociaz baaardzo duzo czasu spedzamy na psich laczkach i nie wiem czy z tego strachu bedzie dala rade skupic sie na mnie. Fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily xD[/quote] a Ty idziesz jednak na ten od 2. maja ? :cool3: ja jestem na etapie informowania rodziców że taki kurs wogle jest, zaraz przejdę do etapu namawiania :evil_lol: mam nadzieje że się uda :razz::loveu: Quote
MakeBelieve Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Raaaczej. Ale mama nie chce sie zgodzic :/ Wiec etap namawiania rozpoczety xD Quote
MakeBelieve Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 U mnie z kasa problemu nie bedzie, bo ja place za calosc :/ Tylko mama nie chce puscic, bo nie poprawilam ocen z histy i dostane nastepna 4 i bede miala 4 pewnie na koniec :/ Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Vini.']Raaaczej. Ale mama nie chce sie zgodzic :/ Wiec etap namawiania rozpoczety xD[/quote] u mnie z namawianiem nie powinno być problemu :evil_lol: tylko tatusia o zapłacenie za kurs muszę poprosić i zapytać czy będzie nas zawoził, jak się zgodzi to załatwione :loveu: Quote
MakeBelieve Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jea! Ide na kurs!!! Aaaale fajnie :lol: Aaa, cioteczki nie miałaby któraś ochoty zrobić wypadu na miasto z psiakami? Cieplo ponoc ma byc jutro :] Jakby ktos mial ochote to napisać proszę na moją komórkę: 515584460. Chodziłoby mi tak w godzinach od 12 najwcześniej. Miejsce nieważne gdzie na spacerek :cool3: Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ja się chcę z Wami spotkać któregoś razu, tylko trzeba będzie się jeszcze dokładniej umówić. :eviltong: Iza przyjechałabyś no nie ? :diabloti: Marta też ? :cool3: kto jeszcze chętny? Quote
MakeBelieve Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No jaaasne, ze.... TAK! Tylko kieeedy? :D Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Vini.']No jaaasne, ze.... TAK! Tylko kieeedy? :D[/quote] spoko spoko :cool3: to się zgadamy jeszcze, tak żeby pasowało dla wszystkich :eviltong: Quote
plinka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ZAPRASZAM SERDECZNIE :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f916/bialystok-tez-frisbuje-seminarium-d-136698/[/URL] Quote
Iza. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Vini.']Hej, ludu... Co tak tu cicho?? :([/quote] umarli :diabloti: Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Iza.']umarli :diabloti:[/quote] albo powyjeżdżali :mad::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ten temat chyba nigdy nie tętnił życiem :lol: Quote
MakeBelieve Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nie, no kiedys napewno :) Nie chciałby się ktos wybrac na jakis spacerek gdzies? :) Quote
plinka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 już tam umarli :diabloti: wyjechali, wyjechali :eviltong: Quote
kaskaSz Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Hej! Czy zna ktoś z was dobry salon tatuażu w Białymstoku? Mam 4 salony, w 2 znalazłam też www. Czy znacie jakiś z tych niżej podanych albo jeszcze inne? Z góry dzięki za pomoc. EastSideInk Studio Tatuażu Artystycznego I Kolczykowania [FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, Warszawska 44,[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE] [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Studio Tatuażu Artystycznego i Kolczykowania. Wojciech Łubiński[/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, Św. Rocha 13/15/241, ten ma stronę www[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE] [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Salon Tatuażu Artystycznego Dragon. Krzysztof Babul[/SIZE] [FONT=Verdana][SIZE=2]Białystok, kard. Wyszyńskiego 2/1/217,[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE] [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Salon Panteon z ul. Legionowej 9/1 też ma www[/SIZE][/FONT] [/FONT] [/FONT] Quote
grallinka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [url=http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=14&catid=231&strona=1]Tatuaże - Moda, uroda - Białystok Online - Portal Miejski Białystok (Bialystok): Katalog Firm i Instytucji[/url] Tu masz spis salonów w Białymstoku :razz: Quote
kaskaSz Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [B]grallinka[/B] dzięki. Tylko który najlepszy? :???: Może ktoś wie? Quote
Ewa3 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 W ramach spotkan z psami zapraszam na kurs "wstep do agility":razz: wiecej info[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f202/klub-radosny-pies-w-bialymstoku-120952/index12.html"] tutaj[/URL];) Quote
Recommended Posts