Czarna_Owieczka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Przepraszam ale coś mi zaświrowało i poszło dwa razy :oops: Quote
kaskaSz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mam właśnie ten sklep na liście, o ile zdążę to się wybiorę, a może orientujesz się czy są tam aktualnie rogzy? Quote
Czarna_Owieczka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nie wiem czy aktualnie są. Byłam dosyć dawno. Quote
plinka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Gadżety z rogz'a tam na Legionowej są raczej cały czas tylko, że czasem większy czasem mniejszy wybór ;) Quote
Guest monia3a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wątek koci bezoczki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98656[/URL] Quote
torpi Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Chciałabym wpaść w ten piątek z siostrą i pomóc wam w zbieraniu rzeczy dla psiaków. Możemy zrobić jakiś plakacik :) Gdzie będzie akcja w tym tygodniu? Quote
Iwona&Wiki Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Super! w tym tygodniu jesteśmy z akcją: w hipermarkecie Galeria Kwadrat ul. Andersa 38: w piątek 16 listopada w godzinach 14 - 18 i w w sobotę 17 listopada w godzinach 10 - 15 oraz w sobotę 17 listopada w godzinach 10 - 17 w markecie Jaskółka ul. Waszyngtona 27. Oczywiście wszystkich chętnych do pomocy serdecznie zapraszam:multi: Prosze o kontakt na PW gg lub maila - wyjasnię szczegóły. Już tradycyjnie, jak co tydzień, zgłosiły się Bakteria:loveu: z Kasią:loveu: na piątek od 15 do 18 - duuuuuża buźka:) :) Kluseczko, to na sobotę, co?:razz: Quote
Bakteria Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Troszkę później będziemy. Gdzieś od 15:30, bo nam autobusy trochę, a nawet bardzo nie pasują ze szkoły w kierunku Andersa :( i musimy z przesiadką i w ogóle... EDIT: No i przyszłyśmy wcześniej xD Quote
torpi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Gdzie jutro? Bakteria wiesz może? Iwona nie odpowiada na gg. Quote
Bakteria Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Z tego co się dowiedziałam jutro w ogóle nie ma =( Musisz poczekac do soboty :cool3: =) Quote
torpi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A w sobote gdzie? Ja nie wiem czy w sobotę będę mogła przyjść, ale może Gabi przyjdzie. Quote
Bakteria Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 W Auchanie, ale nie wiem od której do której, nawet się nie pytałam, bo i tak w soboty nie mogę :roll: Wydaje mi się, że od 10 do 14, ale nie jestem pewna ;) Quote
Iwona&Wiki Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Bakteria']W Auchanie, ale nie wiem od której do której, nawet się nie pytałam, bo i tak w soboty nie mogę :roll: Wydaje mi się, że od 10 do 14, ale nie jestem pewna ;)[/quote] Jesteś świetnie poinformowana:) Info jest zawsze [URL="http://www.bialystokonline.pl/imprezy.php?catid=4&idi=34878"][B]tu[/B][/URL]-> [URL]http://www.bialystokonline.pl/imprezy.php?catid=4&idi=34878[/URL] Jak zawsze - pomoc mile widziana:) Quote
Fatum Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'] Już tradycyjnie, jak co tydzień, zgłosiły się Bakteria:loveu: z Kasią:loveu: [/quote] A Kasia to ja ;) (w końcu). Quote
akodirka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a macie może taką fajną rozpiskę ile czego i kiedy zebraliście? :) Quote
plinka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 akodinka, a jakie to ma znaczenie dla Ciebie? ;) Quote
akodirka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='plinka']akodinka, a jakie to ma znaczenie dla Ciebie? ;)[/quote] jestem ciekawa, jakim zainteresowaniem cieszyła się akcja :diabloti: a po za tym, spodobała mi się jakoś taka tabelka :) Quote
Iwona&Wiki Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wszystko od niedzieli jest juz dokładnie podliczone, przepraszam, ale ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu.:oops: Bardzo, bardzo przepraszam.:oops::oops::oops: A szczególnie, za brak podziekowań:cry: bo wiele DGManiaczek pomagało! Bakterii i Kasi, Izie13, wielce skutecznej Torpi i Gabi, Plince WIELKIE, OGROMNIASTE :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Zaraz zajrzę, bez sobotniego aneksu Kariny, [B]to jest razem prawie[COLOR=red] 1124 kilogramy zebranej karmy[/COLOR]!:multi:[/B] [B]PIĘKNIE, co?:multi:[/B] Quote
Iwona&Wiki Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='akodinka']a po za tym, spodobała mi się jakoś taka tabelka :)[/quote] A tabelka będzie najdalej jutro, może dziś, jak nie usnę od razu po powrocie. Teraz wstawić już nie zdążę, bo musze lecieć.:p Quote
Ewa3 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 wow super!!!:multi: Daj znac , gdzie w tym tygodniu jest akcja;) chetnie przyjde :p Quote
Iwona&Wiki Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ewa3']wow super!!!:multi: Daj znac , gdzie w tym tygodniu jest akcja;) chetnie przyjde :p[/quote] Ewuniu, Tobie tez wielkie dzięki i Jance i Kluseczce:buzi::buzi::buzi: I pewnie jeszcze o kimś z pośpiechu zapomniałam:cry::oops::oops::oops: Kurczaki, [COLOR=red]to mamy[/COLOR] [COLOR=red]ponad tonę[/COLOR], dobrze widzę? Quote
plinka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'], wielce skutecznej Torpi [/quote] Ooo tak!! Torpi zaganiacz pierwsza klasa :p Pracowała za trzech! :lol: [quote name='Iwona&Wiki'] Kurczaki, [COLOR=red]to mamy[/COLOR] [COLOR=red]ponad tonę[/COLOR], dobrze widzę?[/quote] Widać to najlepiej tą karmę w TOZie :evil_lol: Cały TOZowski salon zawalony :evil_lol: ;) ;) ;) Quote
Recommended Posts