Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 z galerii ctr-a sa zdjecia grety i nadira nadir w srebrnej obrozy a greta w pomaranczowej ola Quote
adda Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 To mały, jak jest taki jak Greta a ma dopiero siedem miechów :o Quote
Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 na polach w niedziele spotalismy tez psa 5 miesiecznego i byl rowny z nadirem:( wiec moj to kurdupel, ale jednym co sie pocieszam to , to ze nie bedzie trzeba burzyc sciany w kuchni zeby sie zmiescily:) w orientacyjnej tabeli wzrostu powinien miec ok 70 cm Ola+ kurduple ogolone na sznaucery:) Quote
malawaszka Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 [quote name='Olcia']Ola+ kurduple ogolone na sznaucery:)[/quote] :roflt: Ola pokaż fotę tak ogolonego CTRa :) Quote
Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 a i owszem fotki sa:) jutro bede molestowac wspoloprawce:) o przeslanie ich do mnie Ola Quote
adda Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Olcia']w orientacyjnej tabeli wzrostu powinien miec ok 70 cm [/quote] No to chyba wzorcowy potwór? :D Quote
malawaszka Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 Ola to czekam z niecierpliwościa :angel: Quote
adda Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A ja wyczytałam we wzorcu, że samce 66 - 72 cm. A najlepiej 70. To co się go czepiasz? :D Quote
Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 ok tylko prosze sie nie smiac z moich pierwszych wyczynow maszynkowych:) nie moze byc tak zle skoro greta nie wstydziala sie wysiasc z samochodu, albo to moze ja sie podbudowoje, bo jak wracalismy to juz ciemno bylo, zobaczymy czy jutro nie bedzie sie wstydzila pokazac:)) Ola Quote
malawaszka Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 hahaha - wiesz taki CTR ochlastany na sznaucera to złoty środek dla mnie :D Quote
Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 no wlasnie to takie dwa w jednym i nie ma problemu z wyborem rasy akurat w Twoim przypadku:) Ola Quote
Olcia Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 a teraz moja mila zmykam spac z moimi sznauceroterierami w skrocie kurduplami, i oto w ten sposob narodzila na nowa rasa ciekawe czy ja zatwierdza:) Ola +sznaucoteriery w skrocie kurduple:) hmmm nawet fajnie brzmi :lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 hahaha ale pamiętaj, że ja Ci tych fot nie odpuszczę :lol: i mają być jasne, zeby było wszystko widać :D Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Adda to moze w koncu wybierzemy sie na spacerek, bo juz go odkladamy od hmm chyba tyle ile ma greta czyli od ponad 2 lat:) to zobaczysz w koncu moje kurduple a ja twoje "malutkie" pieski:) Ola Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 i tu jest maly problem, bo zrobienie zdjecia czarnemu psu zeby bylo wszystko widoczne jest dosac trudne, ale pamietaj ze moje zaproszenie do nas jest nadal aktualne, wiec zwijaj manatki w walizke i do warszawy , na sobote i niedziele. Ola Quote
malawaszka Posted February 18, 2005 Author Posted February 18, 2005 Olcia - chętnie ale lajf is brutal a Warszawa za daleko :wink: aleeee jesooo ale mi zrobiłyście smaka na foty CTRków i Leonków :multi: Adda prosze się natychmiast umówić z Olcią na spacer :modla: :D Quote
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='malawaszka']Haloo! Wzywam tu osoby, które mają sznaucery olbrzymy i osoby które mają CTRy - chciałabym żebyście przybliżyli mi podobieństwa i różnice między tymi rasami. Fajnie by było jakby ktoś miał w domu i olbrzyma i CTRa ale chyba nie mamy tu kogoś takiego :lol: no i druga kwestia to może znacie jakieś fajne stronki o CTRach???[/quote] Ciężko mi znaleźć różnice między tymi rasami, bo ze sznaucerami nie mam doświadczenia, za to od kilku miesięcy mam CTR-a. CTR-y to takie "ciepłe kluchy". Wystarczą im 3 spacerki i do tego wcale nie muszą być zbyt intensywne. Po 2-godzinnym spacerze Graf śpi ładnych kilka godzin. Od miesiąca mam jeszcze parsona i on wpłynął zdecydowanie ożywczo na Grafa. Zdarza mu sie nawet czasami podbiec. Quote
Ludek Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 [quote name='Olcia']a i owszem fotki sa:) jutro bede molestowac wspoloprawce:) o przeslanie ich do mnie Ola[/quote] He, he, he rozumiem, że ten współoprawca to niby ja? Chcecie to macie. [img]http://foto.onet.pl/upload/25/80/_425566_n.jpg[/img] Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 oczywiscie a kto moglby byc inny:) ale leb ma jak baran :o :) Ola Quote
gosiak1111 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Dziewczyny! Ja też chcę zobaczyć fotki! Może stworzyłyście nowy trend i wszyscy zaczną tak strzyc... W razie czego chcę mieć mejsce w terminarzu u Was. Później się nie dokopię a i ceny zawyżycie! :D Gosia i Buba. Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 zdjecie jest 2 posty wyzej to moja greta:) Tylko wiesz w naszym zakladzie najpierw sie placi:), bo role mamy podzielone Ludek bierze pieniadze ucieka ile sil w nogach a jak jest juz odpowiednio daleko to ja zabiram sie za strzyzenie:) Ola Quote
gosiak1111 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 To rozumiem, że "reklamacji nie uwzględnia się", ale zawsze jest rękojmia - bardzo szybko biegam. :wink: Śliczna Twoja Grecia, a ja oczywiście zdjęć wklejać nie umiem, bo też bym się pochwaliła... :cry: Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 ja tez nie umiem wklejac:) ale widze ze Ludek opanowal ta sztuke wiec usmiechnij sie ladnie do niej. w galerii ctr-w sa zdjecia grety i nadira jeszcze przed obcieciem zapraszam do obejrzenia, o ile dobrz pamietam ostatnie strony. hmm nie wiem jak z bieganiem u mojej wspolniczki ale obiecuje jutro sie dowiem skad jestes moze wybierzesz sie z nami na spacer w niedziele na pola, jesli jutro bedzie ladna pogoda tez pewnie pojade , a w niedziele moze bedzie nas wiecej ola Quote
Olcia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 a juz widze ze z warszawy ale ze mnie gapa:), wiec od spaceru sie nie wymigasz Ola Quote
gosiak1111 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Oj strasznie mi przykro, ten weekend w grę zupełnie nie wchodzi, ale później bardzo chętnie się wprosimy. Będziemy zwarte i gotowe. Quote
Recommended Posts