Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HMMMMMMM tak sobie pomyślałam, że jeżeli udałoby się skontaktować z tą panią co sunię do schronu oddała to mażna przy okazji zapytać jak sunia miała na imię :cool3:

Posted

Luis to taki dominatorek trochę ;) Zobaczył,że Granda mniejsza, to od razu właził na nią (Gr wysterylizowana) i ona wtedy spazmów dostawała, bo przecież sobie nie pozwoli :lol: (swoją drogą ciekawe,że na Bastera jakoś nie włazi :evil_lol:) Oby z Kaśką tak nie było - chociaż wszystko da się przezyć ;) Jak ja dałam radę w tydzień przyzwyczaić super agresywną sukę do nowego psa w domu, to Agaci-x da radę przyzwyczaić normalną sukę do dominatora :razz:

To co Agatka, zamówiłaś już drugi kaganieć i rozglądasz się za jakimiś ładnymi smyczkami? ;):evil_lol:

Posted

cieszę się ze przygotowania idą pełną parą!
nawet jakby z nieznanych powodów kaśka do ciebie nie trafiła to wiemy juz na 100% ze miejsce dla suki u ciebie jest;)
mam jednak nadzieję ze kaśka niedługo przeprowadzi się do was i luiska.

Posted

Kaska nie wykazuje agresji do innych psiakow. Jutro po poludniu w schronisku zrobia jeszcze raz dla 100% potwierdzenia test Kaski na samca ale mysle ze nie nie bedzie zadnego problemu z jej strony. Blizna na brzuchu wskazuje na sterylke ale z dziewczyna ktora ja oddala moze byc problem z kontaktem.
Kaska jest rewelacyjna i napewno wychowana z ludzmi.
Ja wracam w srode do Polski wiec w czwartek bede w schronisku.
Tak sie ciesze ze ta slicznota dostala taka szanse:multi:

Posted

Niestety wystąpiły pewne komplikacje. A mianowicie nie wiem jak to by było z transportem. Wystawiliśmy auto na allegro i jak koleś kupi go w ten weekend to będziemy bez auta :( No chyba że znalazłabym kogoś kto by ze mną pojechał po Kaśkę. Jeszcze nic nie wiem. Jak się dowiem , że Kaśka pojedzie do mnie to zacznę dzwonić po ludziach w poszukiwaniu transportu.

Posted

ab-agnieszka dzwonila iii........... :D
Kaśka prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie już u mnie :D:D:D
ale fajnie :D
Kaganiec już zamówiony !!!
Teraz czekam jak na szpilkach :D

Posted

agaci-x napisał(a):
ab-agnieszka dzwonila iii........... :D
Kaśka prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie już u mnie :D:D:D
ale fajnie :D
Kaganiec już zamówiony !!!
Teraz czekam jak na szpilkach :D

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Bylam dzisiaj z Kaska na spacerze. Jest to istny wulkan energii jak wychodzi z klatki. Skacze ciagnie nosi patyki i po chwili sie uspokoi.
Powiedzilam jej dzisiaj ze juz za niedlugo trafi do nowego domku.:loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
taaaaaa i co narobiłaś ??? Kacha teraz niewyspana będzie chodzić ... wiem coś o tym bo jak Rokiemu i Kaśce o domkach nagadałam to tez niewyspane były :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):

Powiedzilam jej dzisiaj ze juz za niedlugo trafi do nowego domku.:loveu:

taaaaaa i co narobiłaś ??? Kacha teraz niewyspana będzie chodzić ... wiem coś o tym bo jak Rokiemu i Kaśce o domkach nagadałam to tez niewyspane były :eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):

No i dobrze niech chodzi nie wyspana:evil_lol:
Niech sie troche postresuje to moze troche nam stresu z tym faktem ubedzie:evil_lol::eviltong:

Posted

a ja się nie mogę napatrzeć jaka ona podobna do mojej Herosławy :loveu:

umaszczenie identyczne...najpierw myslalam, ze to taki wypłowiały pręgowany i myslelismy ze pewnie ściemnieje :evil_lol: dopiero niedawno dotarło do mnie, ze pod spodem jest błękit! :loveu: uwielbiam jak błękit "wychodzi" przy oczach :loveu:

nie wiem jak profesjonalnie nazywa się to umaszczenie... błękitno-płowe?

w miocie z Terierkowa bardzo ładnie widać jak to umaszczenie może być różne:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://terierkowo.com/galeria/albums/userpics/10004/normal_pentas1-7,5tyg.jpg

Posted

Boze jakie dzisiaj przyszly do schronu dwa amstaffy:shake:
Przepiekne sunia i pies przywiazane byly do jednej smyczy po przeciwnych stronach plotu jak samiec ciagnal to sunia wisiala i sie dusila. Jutro beda zdjecia to zrobie im watek.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Boze jakie dzisiaj przyszly do schronu dwa amstaffy:shake:
Przepiekne sunia i pies przywiazane byly do jednej smyczy po przeciwnych stronach plotu jak samiec ciagnal to sunia wisiala i sie dusila. Jutro beda zdjecia to zrobie im watek.

:-( wakacje się zbliżają.... będzie coraz więcej