Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
ja problemu nie widzę :eviltong:
mozesz śmiało do nas tu przyjechać ... nawet lulać jest gdzie :sleep2:
więc jak będzie :razz:

hehe, uwazaj bo zwalę ci sie na głowę z moim 3 letnim urwisem:diabloti:;)

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
hehe, uwazaj bo zwalę ci sie na głowę z moim 3 letnim urwisem:diabloti:;)

serdecznie zapraszamy :p oby sie tylko nasze jedynaki dogadały
no i nie wiem czy łysa mu się spodoba :eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):
serdecznie zapraszamy :p oby sie tylko nasze jedynaki dogadały
no i nie wiem czy łysa mu się spodoba :eviltong:

:evil_lol:tylko ze ja nie pisałam o psie;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no toście się dogadały :p[/FONT]psa mogę zostawić, najwyzej pojedzie z panem do pracy ale syna-urwisa raczej nie zostawię na cały dzień bo nie ma chętnych żeby się nim na dłużej zająć:evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
:oops::oops::oops::oops: upssssss

Agata to Ty dziecko takie małe masz i psa mordercę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no właśnie...taka ze mnie kompletnie nieodpowiedzialna matka:oops:;)

Posted

[quote name='fioneczka']noooo :crazyeye: z kim ja się zadaję :eviltong::evil_lol:
[FONT=Arial]
wstydziła by się prawda :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

agaga21 napisał(a):
mój pies to taka bestia że tylko czeka, by jakieś dziecko zalizać na śmierć:crazyeye:mógłby mieszkać w domu pełnym dzieci, najlepiej się z nimi czuje.

i tak ma chyba kazdy "normalnie" wychowany TTB
moja lalka przeciez z łańcucha jest i kontaktu z dziećmi nie maiła a teraz to tylko dziecko jej daj to je oślini :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Moj był w przedszkolu u mnie :roll::evil_lol::evil_lol: ...jakby dyrektorka wiedziała to mam zwolnienie na łopacie :diabloti:....ale jaka radocha była z obu stron ma sie rozumieć :grins: [/FONT]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie zamordowały go te małe bestyjki :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]Moj był w przedszkolu u mnie :roll::evil_lol::evil_lol: ...jakby dyrektorka wiedziała to mam zwolnienie na łopacie :diabloti:....ale jaka radocha była z obu stron ma sie rozumieć :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Kaska spakowana.:loveu::lol::multi:

[FONT=Arial]walizeczka ma się rozumieć na kółkach co by się lalunia nie zmęczyła :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]walizeczka ma się rozumieć na kółkach co by się lalunia nie zmęczyła :loveu:[/FONT]
Dokladnie nie wiem czy mi sie pomiesci w aucie.
Moze powinnam wynajac Tira?

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Dokladnie nie wiem czy mi sie pomiesci w aucie.
Moze powinnam wynajac Tira?

w tym temacie to ja moge pomóc ... TIR-y to moja specjalność i nie zrozumcie mnie źle :eviltong:
proszę tu bez śmiechu :mad::mad::mad:
znaczy się w spedycji pracuję

Posted

fioneczka napisał(a):
w tym temacie to ja moge pomóc ... TIR-y to moja specjalność i nie zrozumcie mnie źle :eviltong:
proszę tu bez śmiechu :mad::mad::mad:
znaczy się w spedycji pracuję

Jestem bardzo powazna i nawet nic glupiego nie mialam na mysli poprzeczytaniu tego posta Asienko
:roflt::roflt::roflt:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Jestem bardzo powazna i nawet nic glupiego nie mialam na mysli poprzeczytaniu tego posta Asienko
:roflt::roflt::roflt:

wiedziałam .... jak mozesz :mad:
ja powazna księgowa w zaawansowanym wieku jestem :eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):
wiedziałam .... jak mozesz :mad:
ja powazna księgowa w zaawansowanym wieku jestem :eviltong:

no ten twój wiek to rzeczywiście tak zaawansowany że się chyba po3winnaś już na emeryturę szykować:-o:diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
no ten twój wiek to rzeczywiście tak zaawansowany że się chyba po3winnaś już na emeryturę szykować:-o:diabloti:

nooo na emeryturę bym chciała i jeszcze bym chciała zeby była duuuuża i jeszcze bym chciała domek taki maluśki pod lasem i ogród z kojcami i ciepluśkimi budami i ..... ooooo ale mi lejce popuściły :oops::oops: ale ponoć ludzie na starość gadają pierdoły :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']nooo na emeryturę bym chciała i jeszcze bym chciała zeby była duuuuża i jeszcze bym chciała domek taki maluśki pod lasem i ogród z kojcami i ciepluśkimi budami i ..... ooooo ale mi lejce popuściły :oops::oops: ale ponoć ludzie na starość gadają pierdoły :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:

[FONT=Arial]TIR mnie powalił :roflt: znaczy twoje stwierdzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale twoja starość dołożyła tak że siedzę i rechoczę :evil_lol::evil_lol:

Aga ....zaczepisz walizeczkę za autem ;)
[/FONT]