agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 fioneczka napisał(a):ja problemu nie widzę :eviltong: mozesz śmiało do nas tu przyjechać ... nawet lulać jest gdzie :sleep2: więc jak będzie :razz: hehe, uwazaj bo zwalę ci sie na głowę z moim 3 letnim urwisem:diabloti:;) Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 agaga21 napisał(a):hehe, uwazaj bo zwalę ci sie na głowę z moim 3 letnim urwisem:diabloti:;) serdecznie zapraszamy :p oby sie tylko nasze jedynaki dogadały no i nie wiem czy łysa mu się spodoba :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 fioneczka napisał(a):serdecznie zapraszamy :p oby sie tylko nasze jedynaki dogadały no i nie wiem czy łysa mu się spodoba :eviltong: :evil_lol:tylko ze ja nie pisałam o psie;):evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='agaga21']:evil_lol:tylko ze ja nie pisałam o psie;):evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no toście się dogadały :p[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no toście się dogadały :p[/FONT]psa mogę zostawić, najwyzej pojedzie z panem do pracy ale syna-urwisa raczej nie zostawię na cały dzień bo nie ma chętnych żeby się nim na dłużej zająć:evil_lol: Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :oops::oops::oops::oops: upssssss Agata to Ty dziecko takie małe masz i psa mordercę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaci-x Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hahahah dziewczyny bo przez Was ze śmiechu umrę :D:D:D Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 fioneczka napisał(a)::oops::oops::oops::oops: upssssss Agata to Ty dziecko takie małe masz i psa mordercę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie...taka ze mnie kompletnie nieodpowiedzialna matka:oops:;) Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 agaga21 napisał(a):no właśnie...taka ze mnie kompletnie nieodpowiedzialna matka:oops:;) noooo :crazyeye: z kim ja się zadaję :eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='fioneczka']noooo :crazyeye: z kim ja się zadaję :eviltong::evil_lol: [FONT=Arial] wstydziła by się prawda :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 agaga21 napisał(a):mój pies to taka bestia że tylko czeka, by jakieś dziecko zalizać na śmierć:crazyeye:mógłby mieszkać w domu pełnym dzieci, najlepiej się z nimi czuje. i tak ma chyba kazdy "normalnie" wychowany TTB moja lalka przeciez z łańcucha jest i kontaktu z dziećmi nie maiła a teraz to tylko dziecko jej daj to je oślini :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 mój pies to taka bestia że tylko czeka, by jakieś dziecko zalizać na śmierć:crazyeye:mógłby mieszkać w domu pełnym dzieci, najlepiej się z nimi czuje. Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Moj był w przedszkolu u mnie :roll::evil_lol::evil_lol: ...jakby dyrektorka wiedziała to mam zwolnienie na łopacie :diabloti:....ale jaka radocha była z obu stron ma sie rozumieć :grins: [/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie zamordowały go te małe bestyjki :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Arial]Moj był w przedszkolu u mnie :roll::evil_lol::evil_lol: ...jakby dyrektorka wiedziała to mam zwolnienie na łopacie :diabloti:....ale jaka radocha była z obu stron ma sie rozumieć :grins: [/FONT] Quote
fioneczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kaśka spakowana ???? i przygotowana na nowe życie ??? Quote
ab-agnieszka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Kaska spakowana.:loveu::lol::multi: Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Kaska spakowana.:loveu::lol::multi: [FONT=Arial]walizeczka ma się rozumieć na kółkach co by się lalunia nie zmęczyła :loveu:[/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]walizeczka ma się rozumieć na kółkach co by się lalunia nie zmęczyła :loveu:[/FONT] Dokladnie nie wiem czy mi sie pomiesci w aucie. Moze powinnam wynajac Tira? Quote
fioneczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Dokladnie nie wiem czy mi sie pomiesci w aucie. Moze powinnam wynajac Tira? w tym temacie to ja moge pomóc ... TIR-y to moja specjalność i nie zrozumcie mnie źle :eviltong: proszę tu bez śmiechu :mad::mad::mad: znaczy się w spedycji pracuję Quote
ab-agnieszka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 fioneczka napisał(a):w tym temacie to ja moge pomóc ... TIR-y to moja specjalność i nie zrozumcie mnie źle :eviltong: proszę tu bez śmiechu :mad::mad::mad: znaczy się w spedycji pracuję Jestem bardzo powazna i nawet nic glupiego nie mialam na mysli poprzeczytaniu tego posta Asienko :roflt::roflt::roflt: Quote
fioneczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Jestem bardzo powazna i nawet nic glupiego nie mialam na mysli poprzeczytaniu tego posta Asienko :roflt::roflt::roflt: wiedziałam .... jak mozesz :mad: ja powazna księgowa w zaawansowanym wieku jestem :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 fioneczka napisał(a):wiedziałam .... jak mozesz :mad: ja powazna księgowa w zaawansowanym wieku jestem :eviltong: no ten twój wiek to rzeczywiście tak zaawansowany że się chyba po3winnaś już na emeryturę szykować:-o:diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asiu wybacz :oops: Ale co sie usmialam to moje:evil_lol: Quote
fioneczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 agaga21 napisał(a):no ten twój wiek to rzeczywiście tak zaawansowany że się chyba po3winnaś już na emeryturę szykować:-o:diabloti: nooo na emeryturę bym chciała i jeszcze bym chciała zeby była duuuuża i jeszcze bym chciała domek taki maluśki pod lasem i ogród z kojcami i ciepluśkimi budami i ..... ooooo ale mi lejce popuściły :oops::oops: ale ponoć ludzie na starość gadają pierdoły :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='fioneczka']nooo na emeryturę bym chciała i jeszcze bym chciała zeby była duuuuża i jeszcze bym chciała domek taki maluśki pod lasem i ogród z kojcami i ciepluśkimi budami i ..... ooooo ale mi lejce popuściły :oops::oops: ale ponoć ludzie na starość gadają pierdoły :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]TIR mnie powalił :roflt: znaczy twoje stwierdzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale twoja starość dołożyła tak że siedzę i rechoczę :evil_lol::evil_lol: Aga ....zaczepisz walizeczkę za autem ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts