malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 mery903 napisał(a):ja bym przy strzyzeniu troche podciela brode,zeby wygladalo bardziej proporcjonalnie z brwiami.moje sunie maja krotkie brody i brwi i tez wygladaja slicznie:) no no no :mad::lol: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 osz kurczaki to czekamy :loveu: nie mogę się doczekać - miałam iść film obejrzeć, ale chyba pcozekam jeszcze :loveu: Quote
Kana Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 no i brązowa była, ostrzygła i oczom nie wierze. Ten pies nam wyjął język z ust więc może poczekamy na ciotke aż wstawi zdjęcia ... tego się nie da opisać. :evil_lol: Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 jejku przeciez to mini sznup piękny w dodatku:loveu: moja Duska jak zarasta też tak wygląda ale czekamy na zdjecia po fryzowaniu Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 weszka napisał(a):Za obciecie sznaucerowi brody idzie się do piekła :diabloti: hahahaha :klacz: Quote
weszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Za obciecie sznaucerowi brody idzie się do piekła :diabloti: no chyba że jest stan wyższej konieczności :eviltong: Pokażcie fotki! Plisss! Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 to ja pójde do piekła bo obciełam brodę a raczej wyrównałam Miszce ale to był stan wyższej koniecznosci bo tego nie dało się rozczesac niczym a tutaj az tak źle nie wyglada i pewnie psiuńcio już na wystawe się nadaje ale czemu ciotki pokazac nie chcą??? Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 madziamn napisał(a):czemu ciotki pokazac nie chcą??? Brązowa1 pewnie padła po takim strzyżeniu zarosniętego niedźwiedzia :loveu: Quote
Korenia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Moja znajoma oddała sznupkę do fryzjera, a ta jej brodę obcieła na zero:-o Powiedziała im,że była skołtuniona :angryy: Agata wstydziła się wychodzić ze sznupkę na spacer.... wyglądała tragicznie... Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Korenia napisał(a):Moja znajoma oddała sznupkę do fryzjera, a ta jej brodę obcieła na zero:-o Powiedziała im,że była skołtuniona :angryy: Agata wstydziła się wychodzić ze sznupkę na spacer.... wyglądała tragicznie... :crazyeye: to chyba był jakiś bardziej domorosły "fryzjer" niż ja :lol: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dawaj dawaj fotki :loveu::loveu::loveu: piesek marzenie :loveu::loveu::loveu: sama bym go brała aniołka do całowania :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 bo ciotka brazowa i aparat dopiero wrociły do domu. niestety za pozno,kana odrobine skrocila brode,w tylniej cześci (musialam naskarzyc,zebyśta nie mysleli,ze to ja :diabloti:) U wlasciciela byl strzyzony calosc na krotko,procz brody i brwi (przezegnalam sie lewa stopa,hahaahhaahha :roflt:),bez falbany,bez długich wlosow na lapkach.Wlos tak z gora 5ciu miesiecy.Jest mocno zbudowany,spory,ale nie jest zatuczony,można z latwościa wczuc wszystkie żebra,jest akuratny.Taki kwadracik :) Pies-REWELACJA!!!!!!!! dawno strzyzenie psa nie sprawiło mi takiej frajdy-grzeczny,stabilny,spokojny,cierpliwy,widac,ze zna maszynke,wszystko akceptuje,a co najwazniejsze-zero nerwow z jego strony.Pomyslcie o wszystkich dobrych cechach amerykańca-ten pies wlasnie taki jest.Ten,kto go przyganie,jezeli nie znajdzie sie wlasciciel-bedzie szczesciarzem.Piesek chetnie wyklada sie brzuszkiem do gory,mozna dotykac łap,brac na rece,całowac,akceptuje malutkiego kota-to jest sznaucerek marzenie.Do tego młody.Nie wyobrażam sobie,ze ktoś mogl go wyrzucic-nie takiego psa,raczej stawiam,ze sie komus zagubił...i mial kupe szczescia,ze trafil na kane,mogl teraz siedziec w budzie w schronie. Kana ,dzieki,ze moglam poznac tego psa :loveu: kochani,gromer ze mnie żaden,wiem,ze można obciac lepiej,ale robilam to z sercem i na pewno teraz wyglada atrakcyjniej.Foty zaraz. tu jeszcze zaroslak.Pod tym gąszczem bylo pare opitych kleszczy.Oraz tatoo,w dwoch wersjach,bardzo prosimy o odszyfrowanie.Moze piesek nie jest z Polski? sznaucerek zbyt dobrze zywiony nie byl,ma fajna siersc,bo sam z siebie,jest fajny,wiadomo-sznaucer,ale marna kondycja wlosa-zrudziały i wcale nie takie gęsty.Coz czasem ludzie z niewiedzy karmia marketówka :roll:. Bo widac,ze byl bardzo dobrze traktowany przez wlascicieli. Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ten tatuaż to wygląda jak zrobiony jakos "po domowemu".... :shake: nie wiem jak wyglądają tatuaże robione pisakiem, ale to jest jakies takie koślawe, że aż mi się psiaka szkoda zrobiło kto to robił :-o :shake: może faktycznie PKPR ma takie tatuaże? zszokowało mnie to deczko :roll: Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 no to czekamy na fotki bo to rzeczywiscie pies-marzenie a moze on komuś za suczką uciekł? moze szokowac ale u mojej Duśki jeszcze mniej czytelny jest tatuaż tylko pierwszą literke mozna odczytac reszta zupełnie inna sie okazała niz myślelismy to tu też tak moze byc. A co do marketówki to wiele ludzi ja daje psom z niewiedzy ja sama mam znajomego który jeszcze niedawno podawał chappi swojemu psu bo twierdził że to dobre jedzonko dopiero wet go przekonał ze jest inaczej a psina jako szczylek musiała pałaszowac taką karmę bo innej nie znała:shake: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :loveu::loveu::loveu:o boziuniu ależ słodkości z niego - taki ciapuletek :loveu::loveu::loveu: ale no parówek jest z niego - mógłby być szczuplejszy :lol: nie znalazłam nigdzie żeby ktoś ogłaszał takiego sznupka zaginionego kurcze :shake: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='brazowa1'] tak sie zastanawiam,czy nie powinnam głebiej mu brody sciąć,ale nie chcialam przedobrzyc,skoro i tak byl krotka.Wiec wole sie zapytac. no powinnaś bo teraz wygląda jakby miał za długą kufę - tak nienaturalnie - o ile można mówić o naturalnym wyglądzie u strzyżonego psa :lol: Quote
brazowa1 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 malawaszka-fakt,te tatoo "maszynkowe" skladaja sie z punkcikow,a to troche jak dziara. madziamm,u kany sa dwie sunie,piesek nie jest natarczywy,nie obwachuje ich nachalnie,sprawia wrazenie psa,ktory nie ma w głowie tylko suk,nie jest pobudzony.no,ale jak spotkal suke z cieczka,wszystko mozliwe... Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 moje posty przeskoczyły nad Brązowej znowu :angryy: kiedys wyrzucę kompa przez okno przez to śworujące dogo :comp26: Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 sunia z cieczką to zupełnie co innego niż bez, ale śliczności z niego niesamowite:loveu: :loveu: :loveu: a tej brody wcale takiej krótkiej nie ma Miszka miał po obcięciu krótszą jak dla mnie też można było ją jeszcze podrównac a psiak naprawdę slicznie się prezentuje:loveu: Quote
Kana Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Pies cudoo!! Tyle wam powiem ! To chodzący ideał! :loveu: On chyba nie umie zawarczeć a co dopiero ugryźć kogoś! W domu spi cały czas lub siedzi na balkonie. Nic nie niszczy nie za załatwia się! Istny księżulek! I tak go ochrzciłyśmy ... KSIĄŻĘ :loveu: REWE! Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja już chyba sie przyzwyczaje bo nic innego mi nie zostało:stormy-sad::comp26::bad-word::chainsaw::boom: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kana napisał(a):Pies cudoo!! Tyle wam powiem ! To chodzący ideał! :loveu: On chyba nie umie zawarczeć a co dopiero ugryźć kogoś! W domu spi cały czas lub siedzi na balkonie. Nic nie niszczy nie za załatwia się! Istny księżulek! I tak go ochrzciłyśmy ... KSIĄŻĘ :loveu: REWE! Księciunio :loveu::loveu::loveu: a tatuaż widzę (na sznaucerowym forum też tak został odczytany) jako A836 - taki sprawdzałyście? Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 beznadzieja :shake: po cholere męczą te psy i robią im tatuaże, które potem do niczego się nie przydają :angryy: Quote
Kana Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Tak. W związku kynologicznym jeszcze nie ma takiego numeru. W związku jest dopiero A2xx.. dalej nie doszli... A A036 - pies żył 100 lat temu. Chyba że ten ma 100 lat :evil_lol: Quote
Recommended Posts