Asior Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dziewczyny, przepraszam, ale wywaliło mi wczoraj dogo i już nie dałam rady wejść.... zaraz robię banerek Quote
czarna01 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Wieści rozpuszczone po rodzinie i po wszystkich znajomych ale kurcze to ciężki okres bo wakacje się zbliżają :/ ale hopaj mała im wyżej tym więcej osób zobaczy twe cudne oczka Quote
mtf zalesie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jesli chcesz pomoc w jej utrzymaniu to sa zgloszenia na watku guciek -spis domow tymczasowych i moze tam popytac Quote
Asior Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 sory, zę dopiero teraz, ale normalnie mam urwanie głowy z dzieciem :roll: Quote
czarna01 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dzięki za radę już napisałam. mtf zalesie napisał(a):jesli chcesz pomoc w jej utrzymaniu to sa zgloszenia na watku guciek -spis domow tymczasowych i moze tam popytac Quote
Lidan Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Prześliczna jest ta sunia. I taka niewielka. Jak zwykle trudno mi pojąć, że dla takiej malizny tak trudno znaleźć jakies małe lokum :niewiem: Quote
czarna01 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 za daleko spadłaś malutka wracaj na górę po domek! Quote
czarna01 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Wrzuciłam ja jeszcze na odpowiednie wątki na Gronie Quote
majqa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Czarna, a może zrób jej w wordzie krótki opisik, fotkę, namiary do siebie i porozwieszaj w lecznicach, jakie masz zasięgu + sklepach zoologicznych? Stąd też możesz mieć odzew w sprawie adopcji. Quote
beka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Kurcze trzeba ją wysterylizować... Taka kruszynka :( Quote
czarna01 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Właśnie myslałam o tym żeby porozwieszać w Parku gdzie dużo osób z psami chodzi ale lecznice to tez dobry pomysł dzięki. majqa napisał(a):Czarna, a może zrób jej w wordzie krótki opisik, fotkę, namiary do siebie i porozwieszaj w lecznicach, jakie masz zasięgu + sklepach zoologicznych? Stąd też możesz mieć odzew w sprawie adopcji. Quote
Lidan Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Oj maleńka... tak mi Cię żal :placz: Czy ktoś da ci coś do jedzenia? Czy masz gdzie schować się przed deszczem? Quote
ewelinka_m Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 warszawiacy.. pomocy.. moze komuś się w oczy rzuci, Ledwo adoptowana sunia Konstancin - Warszawa :placz::placz: help!! Quote
czarna01 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 W środę znowu na tydzień jedzie tam moja babcia, bedzie sunię doglądac i podkarmiać tylko co dalej po tym tygodniu... :placz: Quote
majqa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Sunieczko, leje, wiatrzysko, gdzie Ty się schowałaś? :-( Quote
czarna01 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dlaczego nikt nie zwraca na ciebie uwagi?! Przecież ty taka śliczna, taka kochana... Błagam chociaż o DT... musimy jej pomóc Quote
mtf zalesie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 dt odplatne znam moge ci doplacac od wrzesnia -platynch jest kilka -to napisz ze szukasz bezplatnego moze taki gdzies jest Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ile może taki płatny DT kosztować? Czy to działa tak jak hotelik dla zwierząt? Jak to wygląda od strony technicznej? Pies mieszka w domu czy w budzie? Kto zapewnia wyżywienie? Quote
czarna01 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ja napisałam PW z zapytaniem o te domki ale też jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Wydaje mi się że łatwiej wyadoptować psa z domu tymczasowego jak bardziej się go pozna niż tak z ulicy. Quote
Lidan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 czarna01 napisał(a): Wydaje mi się że łatwiej wyadoptować psa z domu tymczasowego jak bardziej się go pozna niż tak z ulicy. Według mnie: i tak i nie. Racjonalnie rzecz biorąc dorosły człowiek myślący praktycznie raczej woli wziąć już choć trochę sprawdzonego psa, wykąpanego i zaszczepionego, zwłaszcza gdy pies ma mieszkać w bloku i np. zostawać sam na kilka godzin, albo w domu są dzieci lub inne zwierzęta. Wiadomo, że lepiej wiedzieć czego po psiaku można się spodziewać. Z drugiej strony pies bez domu i to ładny budzi większą litość i czasem ktoś pod wpływem chwili i drgnienia serca zaoferuje domek... W każdym razie sunię trzeba zabrać i to szybko bo na małego pieska czycha wiele niebezpieczeństw i niechciana ciąża- aczkolwiek kłopotliwa- jest chyba najmniejszym z nich :razz: Quote
Recommended Posts