Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AiK']AnkaW może się spotkamy zastanawiamy się nad tymi wystawami trzeba skończyć rumuńskie Championaty naszym kudłaczom ;)[/quote]

my już zgłoszeni, więc pewnie się spotkamy :evil_lol:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:.
Błyskotko może Ty :cool3: ?

Posted

[quote name='SugarBaby']Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:.
Błyskotko może Ty :cool3: ?[/quote]
Przykro mi ale nie bardzo :shake:. Obecnie jest więcej chętnych niż miejsca w samochodzie :evil_lol:.

Posted

[quote name='gorcorgi']Witam! błagam napiszcie ,czy ta Rumunia to bezpieczna dle trzech kobiet ,bez mężczyzny - Chodzi mi o Arad może ktoś już był.[/quote]

Jest tak zamo bezpiecznie jak w Poslce, Niemczech i w innej części Europy:eviltong: Była w Rumunii 3 razy i nic złego mnei nie spotkało a wręcz sympatia ze strony Rumunów i Rumunek :multi:

Posted

[quote name='Błyskotka']Przykro mi ale nie bardzo :shake:. Obecnie jest więcej chętnych niż miejsca w samochodzie :evil_lol:.[/quote]

Oj to szkoda, no ale trudno. Może innym razem ;).
Moja mała niestety będzie łapała się tylko na młodzież więc w sumie nie wiem czy jest sens zgłaszać :razz:. No zobaczymy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='gorcorgi']Może ktos zna dory i tani nocleg przy granicy z Rumunia w gyuala.[/quote]

Kto zna drogę do Aradu od strony Debreczyna jadę od Rzeszowa na Koszyce. Pozdrawiam szukam dobrego i tanuego noclegu blisko granicy z Rumunią.

Posted

[quote name='SugarBaby']Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:.
Błyskotko może Ty :cool3: ?[/quote]

Witam mam dwa pieski trc. cudne na sprzzedaż odbiór w pażdzierniku a rasa ukochane Cavalierki malutkie Czvisie rodowodowe

Posted

Mam pytanie do osób które już były na wystawie w Rumunii. Jak restrykcyjna jest odprawa na węgiersko-rumuńskiej granicy? Chodzi mi szczególnie o ludzki paszport (mój w tym miesiącu się przeterminował:cool1:, a bardzo chciałam jechac na tę wystawę).

Posted

[quote name='Agata Hanel']Mam pytanie do osób które już były na wystawie w Rumunii. Jak restrykcyjna jest odprawa na węgiersko-rumuńskiej granicy? Chodzi mi szczególnie o ludzki paszport (mój w tym miesiącu się przeterminował:cool1:, a bardzo chciałam jechac na tę wystawę).[/quote]
rumunia jest w unii, wjedziesz na dowód bez problemu :)

Posted

Co do Lublina - wróciliśmy właśnie z Macedonii z maratonu wystawowego.
O szczegóły pytajcie na mailu co napisałam wcześniej. To nie jest mój mail!
Po drodze można kogoś zabrać - ostatnio Ślązaków zabieraliśmy w Rzeszowie na przykład. To jest specjalnie przygotowany bus do przewozu ludzi i zwierząt.

Posted

Strasznie zależy mi na tej wystawie, czy ma ktoś może jeszcze wolne miejsce dla 1 osoby z małym psem??? Chyba nie muszę pisać, że dorzucam się do paliwa bo to oczywiste;)

Posted

Jeśli nie znajdę transportu na wystawę, to istnieje możliwość że pojadę swoim samochodem czy byłby ktoś zainteresowany zabrać się z nami??
Miałabym 2 wolne miejsca i zależy jakie ewentualnie psiaki by jechały. Jak coś to proszę pisać na priv lub podaje kom 791-970-727 Patrycja

Posted

[quote name='kapka22']I my bedziemy w Aradzie ponownie w tym roku :)[/quote]

Czy macie jakiś namiar na nocleg potrzebujemy nocleg na 3 osoby blisko granicy z Rumunią. /sprawa pilna/