AnkaW Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='AiK']AnkaW może się spotkamy zastanawiamy się nad tymi wystawami trzeba skończyć rumuńskie Championaty naszym kudłaczom ;)[/quote] my już zgłoszeni, więc pewnie się spotkamy :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A w jaki sposób zgłaszacie: mailem, zwykłą pocztą ? Quote
SugarBaby Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:. Błyskotko może Ty :cool3: ? Quote
Błyskotka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='SugarBaby']Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:. Błyskotko może Ty :cool3: ?[/quote] Przykro mi ale nie bardzo :shake:. Obecnie jest więcej chętnych niż miejsca w samochodzie :evil_lol:. Quote
Adamant Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='gorcorgi']Witam! błagam napiszcie ,czy ta Rumunia to bezpieczna dle trzech kobiet ,bez mężczyzny - Chodzi mi o Arad może ktoś już był.[/quote] Jest tak zamo bezpiecznie jak w Poslce, Niemczech i w innej części Europy:eviltong: Była w Rumunii 3 razy i nic złego mnei nie spotkało a wręcz sympatia ze strony Rumunów i Rumunek :multi: Quote
SugarBaby Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Błyskotka']Przykro mi ale nie bardzo :shake:. Obecnie jest więcej chętnych niż miejsca w samochodzie :evil_lol:.[/quote] Oj to szkoda, no ale trudno. Może innym razem ;). Moja mała niestety będzie łapała się tylko na młodzież więc w sumie nie wiem czy jest sens zgłaszać :razz:. No zobaczymy. Quote
gorcorgi Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='kapka22']I my bedziemy w Aradzie ponownie w tym roku :)[/quote] Może ktos zna dory i tani nocleg przy granicy z Rumunia w gyuala. Quote
gorcorgi Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='gorcorgi']Może ktos zna dory i tani nocleg przy granicy z Rumunia w gyuala.[/quote] Kto zna drogę do Aradu od strony Debreczyna jadę od Rzeszowa na Koszyce. Pozdrawiam szukam dobrego i tanuego noclegu blisko granicy z Rumunią. Quote
gorcorgi Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='SugarBaby']Strasznie mnie kusi ta wystawa, niestety nie mam transportu. Czy ktoś kto się wybiera miałby miejsce w samochodzie dla 1 osóbki z jednym małym psem ? Oczywiście dokładam się do paliwa :cool1:. Błyskotko może Ty :cool3: ?[/quote] Witam mam dwa pieski trc. cudne na sprzzedaż odbiór w pażdzierniku a rasa ukochane Cavalierki malutkie Czvisie rodowodowe Quote
Agata Hanel Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mam pytanie do osób które już były na wystawie w Rumunii. Jak restrykcyjna jest odprawa na węgiersko-rumuńskiej granicy? Chodzi mi szczególnie o ludzki paszport (mój w tym miesiącu się przeterminował:cool1:, a bardzo chciałam jechac na tę wystawę). Quote
narisowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Agata Hanel']Mam pytanie do osób które już były na wystawie w Rumunii. Jak restrykcyjna jest odprawa na węgiersko-rumuńskiej granicy? Chodzi mi szczególnie o ludzki paszport (mój w tym miesiącu się przeterminował:cool1:, a bardzo chciałam jechac na tę wystawę).[/quote] rumunia jest w unii, wjedziesz na dowód bez problemu :) Quote
Agata Hanel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='narisowa']rumunia jest w unii, wjedziesz na dowód bez problemu :)[/quote] Dopiero później znalazłam:oops: Dzięki! Quote
Błyskotka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 My również zgłoszeni i potwierdzeni :multi:. Będzie co ma być :roll:. Quote
Marihuana Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 My planujemy jechac. Ma ktos z warszawy miejsce moze dla jednej osoby i jednego sredniego psa??? Dorzucamy sie do kosztów. Quote
panbazyl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Z Lublina jedzie wesoła brygada busem na wystawę - są jeszcze 2 wolne miejsca. Po drodze można kogoś bez problemu zabrać. info na [email][email protected][/email] Quote
Basik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kto sie wybiera z tego Lublina? Ja myślę nad wypadem z moją labką:) Quote
Marihuana Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 My prawdopodobnie mamy wolne miejsce w samochodzie !!! Wyjazd z warszawy. Quote
Basik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak planujecie jechać, tzn. kiedy wyjazd? Quote
panbazyl Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Co do Lublina - wróciliśmy właśnie z Macedonii z maratonu wystawowego. O szczegóły pytajcie na mailu co napisałam wcześniej. To nie jest mój mail! Po drodze można kogoś zabrać - ostatnio Ślązaków zabieraliśmy w Rzeszowie na przykład. To jest specjalnie przygotowany bus do przewozu ludzi i zwierząt. Quote
Ventora Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Strasznie zależy mi na tej wystawie, czy ma ktoś może jeszcze wolne miejsce dla 1 osoby z małym psem??? Chyba nie muszę pisać, że dorzucam się do paliwa bo to oczywiste;) Quote
Ventora Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jeśli nie znajdę transportu na wystawę, to istnieje możliwość że pojadę swoim samochodem czy byłby ktoś zainteresowany zabrać się z nami?? Miałabym 2 wolne miejsca i zależy jakie ewentualnie psiaki by jechały. Jak coś to proszę pisać na priv lub podaje kom 791-970-727 Patrycja Quote
gorcorgi Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='kapka22']I my bedziemy w Aradzie ponownie w tym roku :)[/quote] Czy macie jakiś namiar na nocleg potrzebujemy nocleg na 3 osoby blisko granicy z Rumunią. /sprawa pilna/ Quote
Ventora Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 My jedziemy na 100%:multi::multi::multi: ale już nie mam miejsca w samochodzie. Pozdrawiam i do zobaczenia w Arad Quote
Recommended Posts