Gisic87 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Nie robiłam jej ogłoszeń bo myślałam że pójdzie do nowego domku na akcji w Bytomiu ale że akcja z przyczyn pogodowych odwołana to ogłoszenia by się przydały. Na razie jej zrobiłam allegro i dałam te zdjęcia które są w wątku bo TZ zabrał mi wszystkie akumulatorki i nie mam jak zrobić nowych:roll: Poza tym będziemy musiały udać się do weta bo malutka najwyraźniej przez tą okropną pogodę się przeziębiła. Ciągle z nosa leci jej wodnisty katar a chodząc pochrzękuje przez nos do tego bidulka ma takie jakby drgawki z zimna i mimo że siedzi ze mną pod kołderką to co chwile się trzęsie:shake: Quote
Gisic87 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Jamnikowata Semi szuka miłości...szczeniak (650363435) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maciaszek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Gisic87 napisał(a): Na razie jej zrobiłam allegroPodrzuć link :). Quote
maciaszek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zaglądam. I jeszcze raz proszę o link do allegro :). Quote
Gisic87 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 posty przeskoczyły link do allegro jest dwa posty wyżej Quote
maciaszek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zamień "jamnikowata" w tytule na jamnik (mix), no i zostaw szczeniak oczywiście :). Będzie znacznie więcej wyświetleń! Quote
Gisic87 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 ok zmienię;) Dziś miałam pierwsze telefony w sprawie Semi ale nic z tego nie będzie. Pierwszy dzwonił facet który szuka psa dla swojej mamy której odszedł pies na nowotwór odbytu czy jakoś tak. Chciał obejść podpisanie umowy adopcyjnej i wizyty bo pies to prezent dla mamy a gdyby się zdarzyło że mama psa nie zechce to on weźmie do siebie na DT oczywiście też bed podpisania jakiejkolwiek umowy. Druga dzwoniła pani z Tych wydawała się przez telefon ok ale jak wspomniałam że warunkiem jest wizyta i podpisanie umowy to powiedziała że się zastanowi i oddzwoni Quote
maciaszek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dobrze, że coś zaczyna się dziać. Któryś telefon to na pewno będzie TEN! Quote
Glutofia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 będę mało oryginalna ale powiem ze trzymam kciuki Quote
kuba123 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 podrzuciłam wątek Semi tu http://www.dogomania.pl/forum/f97/dam-dom-dla-jamnikowatego-szczeniaczka-139045/#post12386637 Quote
HebaNova Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Semi, czarna, mix jamnika - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT Quote
maciaszek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Zaglądam do Semi. Nikt jeszcze się nie zakochał? :shake: Quote
Glutofia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Niemożliwe...ona taka śliczniuchna nie wiedzą co tracą! Quote
Gisic87 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Niestety nikt więcej nie dzwonił więc dalej szukamy rozszczekanej pannicy domku Quote
Gisic87 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 w domu jest ok ale na spacerze nie popuści i każdego przechodnia obszczekuje teraz już troszkę mniej ale jednak taki mały agresorek na obcych:evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Taka piękna Semi, a mało telefonów w jej sprawie?? :crazyeye: Quote
Gisic87 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 No niestety nie wiem czym to jest spowodowane. Na razie ma tylko allegro później będę musiała jej porobić więcej ogłoszeń. W domu już sporadycznie zdarza się jej załatwić w domu zwłaszcza rano po całej nocy nie wytrzymuje a w ciągu dnia nie ma problemu a wychodzimy jakoś co 6 godzin. Zauważyłam też że strasznie rzuca się na jedzenie. Tzn suche zje ale z ręki albo wybiera z miski smaczniejsze kąski resztę wykopując na zewnątrz miski. Natomiast jak dostanie puchę czy tak jak dziś skrzydełka z kurczaka to rzuca się jakby od tygodnia nic nie jadła i aż cały tyłek się jej trzęsie. Śpi oczywiście w łóżku najlepiej między nogami pod kołdrą uwielbia to:loveu: Quote
Gisic87 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Jak pisałam akumulatorki TZ zabrał ale dzisiaj wieczorem jadę do niego więc wezmę i jakieś zdjęcia porobię. Próbowałam telefonem ale kiepskie zdjęcia wychodzą mimo że aparat 5mpx:shake: Quote
Gisic87 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Zrobiłam ogłoszenia na: alegratka.pl eoferty.com.pl gumtree.pl kupiepsa.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl 4lapy.pl ojej.pl Quote
Gisic87 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzisiaj dzwoniły dwie osoby w sprawie Semi. Pierwszy telefon od pana który mieszka w Będzinie. Mieszkają z żoną w domku z ogrodem. Mieli już jamniki zgadzają się na wizytę umowę i sterylkę. Pan ma zadzwonić jak tylko porozmawia z żoną niedawno stracili pieska i nie wiadomo czy żona jest już gotowa na nowego dlatego wspólnie mają podjąć decyzję. Drugi telefon był od pani która szuka małego psiaka również mieli jamniczka niestety odszedł niedawno, zgadzają się na umowę sterylkę i wizytę. Mieszkają w Jaworznie blisko lasku więc długie spacerki murowane. Państwo podali mi adres i teraz prośba do was Kto może sprawdzić domek w Jaworznie- Ciężkowicach? Pani nie ukrywa że chciałaby jeśli to możliwe by ktoś odwiedził ich na początku przyszłego tygodnia ponieważ czwartek i piątek mają wolne i mieliby więcej czasu dla Semi by właśnie przez te pierwsze 4 dni miała ciągły kontakt z nimi i się zaaklimatyzowała w nowych warunkach. To są słowa pani ale nie usłyszałam nic niepokojącego w rozmowie z nią i wydaje się że jest ok Quote
maciaszek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Napisałam już na wątku katowickim, ale powtórzę tutaj. Z Jaworzna jest lunarmermaid. Quote
Recommended Posts